aynı ben sempatiksalakcinni
acayip kıskanıyordum sevgilimi aşırı derecede bilmiyorumkismile
erkek arkadaşlarıda buna dahil..bi abla var akrabası ondan 11 yaş kadar büyük devamlı arayıp hal hatır soruyordu bende onunla konuşuyo diye resmen uyuz oluyordum..:bbo:
gecenlerde ona bir mesaj atmış face den neden
dişi kuş yok arkadaş listende diye..:1shok:
sevgilisi olduğunu bile bile nasıl böyle der nasıl haddini aşar nasıl sınırlarını bİlmez diye olay çıkardım resmen.. 3 gün bir dakika bİle uyumadım hep ağladım yıkıldım resmen...böyle olacağını hissetmiş gibi hep konuşma yüz buluyo diyordum.ohaoldumsmile
ben ona yüklenince bana o her hakka sahip kimse ona karışamaz istediğini yapmakta özgür dedi bende git onu koynuna al o zaman dedim :a015: defol git istemiyorum seni dedim sende erkek misin dedim..dedim de dedim.. ohaoldumsmile
konuşmadık uzun süre mesaj atıyodu o ben evet hayır olur olmaz gibi tek kelimelik cevaplar veriyordum..sonra farkettim ki ona birşey olmuyor...onun egosu tatmin oluyor..gururlanıyor..kendine güveni geliyor..ama ben tükeniyorum her nefeste azıcık daha ona birşey olmuyo bana oluyor yıpranıyorum kendime saygımı güveni mi kaybediyorum..
sonra onu aradım özgürsün istediğini yapmakta istediğinle konuşmakta bir tek hatanı görürsüm beni göremezsin yanında...sınırlarını kendin çiz ben uzaktan izleyeyim anlaştık mı dedim..işte bu benim sevgilim güven bana dedi..:lepi:
unutmadan bu konu sevgilimin annesi ve mesajı atan kıza kadar sıçradı..hanım efendİ uygun bi anda bana açıklama yapacakmış..
dişi kuşu soracağım o zaman o ona..
uzun oldu biliyorum ama belki yardımcı olur opuyorumnanaktan