- Konu Sahibi masumprenses
-
ya kızlar sevgilimle aramda güvensizlik problemi var.Aslında sorunları hep ben çıkarıyorum sürekli eski sevgilileriyle ilgili sorular soruyorum,bensiz bi yere gitse küsüyorum konuşmuyorum,yanında ben olduğumda yolda geçen kıza baksa kavga çıkarıyorum offfff napıcam bu sorunu nasıl aşarım yaa:çok üzgünüm:
Akşam sırf arkadaşlarıyla derneğe toplantıya gittiler die küstüm ordaki kızlara bi fazla bak dedim ama hiç kız yokmuş bu lafıma güldü.
O okul arkadaşlarıyla akrabalarıyla bile konuşsa kızıyorum.Ama ben istediğim kişiyle konuşuyorum o bana kızsa bile onun yaptıklarını tekrardan söylemeye başlıyorum suç onun üstüne kalıyo:çok üzgünüm:
Aslıda böyle yapmak istemiyorum ama kendimi tutamıyorum neden böyle oldu bilmiyorum ama son bi kaç haftadır böyleyim ve bugün ondan ayrılmak istediğimi söyledim beni hep alttan alan peşimde koşan adam gitti yerine umursamaz biri geldi beni sevdiğini biliyorum ama bu güvensizlik aşırı oldu bende.Onu böyle yaparak kendimden soğutuyorum
Lütfen bana bi fikir verin ben bu dertten nasıl kurtulucam.Bu aşırı kıskançlığı nasıl bitiricem.Ya yolda geçen kıza baksa bile kıskanıyorum.Nolur bi yaardım:uhm::a015:
off peki napıcam çok kıskancım işte(onu başkalarıyla paylaşmak istemiyorum
off peki napıcam çok kıskancım işte(onu başkalarıyla paylaşmak istemiyorum
oldu tatlım ama artık çok geç ayrıldık.
Ama ayrılmayı ben istedim ona ağzıma geleni söyledim rahatladım.
Artık beni istesede arayamaz çünkü çok ağır konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?