- 10 Mart 2011
- 39
- 0
- 86
- Konu Sahibi cashmereblue
-
Bi durum daha var ki ilişkimiz henüz ciddiyetini kazanmamışken uzak ilişkide dolayı bir kızla mesajlaşmış. Affettim, ne özürler diledi. Önümde çöktü ağladı.. affettim. Ondan sonra oluştu bu iğrenç şey bende. Yaklaşık 1 yıldır var üzerimde son zamanlarda çok yoğun olmakla birklikte.
Hatta dün özür diledim bunaltıyorum seni diye. Lütfen dedim sana güveniyorum, arada kafamda dolaşıyor abuk subuk düşünceler anlıyor musun beni. Evet, anlıyorum sonsuza kadar seni sevicem içini rahat tut sen, ben sana bi söz verdim ve de tutucam dedi. İçim rahatladı, sakinleştim. Bi de arkadaşlarıyla tatilde şimdi. Şeytan boş durmuyor şu anda o yüzden yazmak istedim..
Bi de arkadaşlarıyla tatilde şimdi.
Haklısın, son bir haftadır başının etini yiyorum. Alabildiği kadar alttan alıyor ama sinirli de zaten valla iki gün sonra resti çeker yeter be diycek tanıyorum da. En azından çaktırmamak lazım. Onu aramamak için boş zamanlarda bi meşgale önericek olan?
Bir de Belinay83 acaba nasıl evrim geçirdin bana da öğretebilir misin
Aldatmayan erkek yok gıbıdır , aldatma şekıllıklerı farklıdır
O rda boş durmayacagı kesın ama sürdürmemesi gerek yanında, ya da çaktırmaması
Kimse nöbetcı dikemez sevgılısnın kocasının yanına , yanı bunu onaylamıyorum ama adamlar böyle ya
rahat olmalısın biraz bırak o düşünsün ben tatıldeyım
o ne yapıyor orda dıye , o düşünsün kaybetme korkusunu ona yaşat sen yaşama
:86:
ay şekerim bilmiommm ki birden oluverdii..daha önce acı denyimlerim oldu sonra insanlara haddinden fazla değer vermemeyi öğrendim..şuanda benim için kimse vazgeçilmez değil daha bi kendime güveniyorum sanırım
Ya ne yeminler etti her saniye arıyorum, o da arıyor arkadaşlarına da söyledim baştan çıkarmayın diye umarım yapmaz bir şey.. ben nasıl yaşatiyim kaybetme korkusu ben de istiyorum yaşatmak o zaman
herşeyin azı karar çoğu zarar olduğu için kıskançlıktada aynı fazlası boğar insanı:97:
bari kıskanıyosun bunu çaktırmamaya çalış ...
kendine güvenmen lazım asıl sorun burda..
makyajsa makyaj dersse ders ne gerekiyosa yap bu senin elinde ama ne yap ne et kendine güven yoksa aşamazsın bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?