- 10 Mart 2011
- 39
- 0
- 86
- Konu Sahibi cashmereblue
-
bak azcık korksun öle açma telefonlarını msj atıyo mesela 1 saat sona cevap ver bk dinle abla sözü
belinay84 eferınsana bu senekı altın taktik ödülü senindir
al götür evinin vitrınıne koy
Eskiden dediğin ne zaman mesela ne zamandan beri berabersiniz? Bence sen aynı sensin değişen bişi yok.Kendine biraz daha dikkatli ol o senin hayatında yokken nasılsan öyle ol yine.Canım herşeyi değiştirmek kontrolü ele almak senin eline istersen yaparsın bunu.İlişkide sorun çıkartan taraf olmamaya çalış ona güveniyorsan zaten sorun yok tatlım bazen ona onsuz da yaşabiliceğini hissettir nebiliyim süslen giyin çık dışarı arkadaşlarınla eğlen toz başka şeylerle ilgilen keyfine bak hayatını yaşa=)
Evet onu arada bir yapıyoruz kızlarla ama o da buna tahammül edemiyor mesela. Bi bara falan gidecek olsam hayır diyor ama ben böyle yapınca kıskanc oluyorum.. Ona cok baglandım ondan oncesini hatırlamayacak kadar..[/QUOT
dışarı çıkmanı neden istemiyorki?
Evet haklısın.. Bi çok şeyin farkındayım ama uygulamak zor geliyor. Genelde çoğu kişi diyor biraz makyaj yap ne biliyim saçına fön çektir diye. Beni çok beğenenler var arkadaşlarımdan fakat bi tane arkadaşım var beni sürekli eleştiriyor psikolojim bozuldu yanında belki de özgüvenim onun yüzünden eksildi.. onu biraz yanımdan uzaklaştırdım sıra kendimle ilgilenmekte bir de şu kıskançlığı yenmekte..
Evet onu arada bir yapıyoruz kızlarla ama o da buna tahammül edemiyor mesela. Bi bara falan gidecek olsam hayır diyor ama ben böyle yapınca kıskanc oluyorum.. Ona cok baglandım ondan oncesini hatırlamayacak kadar..[/QUOT
dışarı çıkmanı neden istemiyorki?
Kız arkadaslarımın cogunun erkek arkadası yok kıskanıyor işte.
Kızlar acaba ruh sağlığım açısından ona telefon açıp desem mi ''ben iyi değilim bence biraz ayrı kalalım böyle çok yıpranıcaz sen de benden soğuycaksın'' zor biliyorum ama of bilmiyorum kafam çok karıştı bi yandan arayıp bağırmak istiyorum senin yüzünden noldum diye bi yandan da rahat olmak istiyorum sizin dedikleriniz gibi bi yandan da bunu düşünüyorum ama telefonu kapadıktan sonra arkasında durmalıyım, ama sonra da arayamayıp burda acaba napıyor diye delirebilirim
canım aynı arkadaştan bende de var arkadaş demeyeyim hatta.ben böyle insanların içten içe kıskandığını kin beslediklerini hırslarını yenemeyip saldırdıklarını düşünüyorum.şöyle düşün bir insan bir başka insanı sürekli eleştirebilir mi? sence de bunu yapabilmesi için seni sürekli incelemesi gerekmez mi?ee şimdi seni sürekli inceliyo olması seni kıskandığını gösterir..bu da senin hala kıskanılacak kadar alımlı ve hatta bakımsızım diyecek kadar doğalken bile güzel olduğunu gösterir..
benim bahsettiğim kişi de bana arkadaşlarımla otururken durduk yerde seninde başka bişeyin yok mu ya hep aynı şey demişti.ama beni bahsettiği kıyafetlerle ilk görüşüydüyani anlayacağın amaç moral bozmak... neymiş?kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş!!
özgüvenini kaybetmeni gerektirecek bi durum yok ortada basit insanların seni üzmesine izin verme canım
kendine iyi bak
öncelikle sakin ol derimbi duş al rahatla noldu sana kuzucuğuuum anlamadım ki
yapmiyim mi öyle tamam sakiniim ben :26:
sakin ol hakkatenn atla devemi yaa:82: dedim gibi yap sen bak sen nası hizaya gelcek
(itinayla taktik verilir)
canım çıkmak istiyorsan çık bence arkadaşlarınla dışarı zaten sende onun kıskanmasını istemiyor musun böylece belki seni daha iyi anlar neden kıskandığını kendisinin de en az senin kadar kıskanç olduğunu. Ben inatçıyımdır biraz sevgilime genelde napar eder istediğimi yaptırırım teyteymesela geçen gece konse vardı gidelim dedim canı istemiyordu sevmez bide pek konser falan bende ben istiyorum gidicem dedim arkadaşlarla çıktım kötümüyüm ne hehe
Valla bazen diyorum onlara her şey reva bence :) şimdi arkadaşımı arıyorum ve çıkıyoruz hem biraz kafamı da dağıtırım finallerde bitti hem
Valla bazen diyorum onlara her şey reva bence :) şimdi arkadaşımı arıyorum ve çıkıyoruz hem biraz kafamı da dağıtırım finallerde bitti hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?