Aşırı kıskançlık...

belinay84 eferınsana bu senekı altın taktik ödülü senindir

al götür evinin vitrınıne koy

Evet onu arada bir yapıyoruz kızlarla ama o da buna tahammül edemiyor mesela. Bi bara falan gidecek olsam hayır diyor ama ben böyle yapınca kıskanc oluyorum.. Ona cok baglandım ondan oncesini hatırlamayacak kadar..

Kızlar acaba ruh sağlığım açısından ona telefon açıp desem mi ''ben iyi değilim bence biraz ayrı kalalım böyle çok yıpranıcaz sen de benden soğuycaksın'' zor biliyorum ama of bilmiyorum kafam çok karıştı bi yandan arayıp bağırmak istiyorum senin yüzünden noldum diye bi yandan da rahat olmak istiyorum sizin dedikleriniz gibi bi yandan da bunu düşünüyorum ama telefonu kapadıktan sonra arkasında durmalıyım, ama sonra da arayamayıp burda acaba napıyor diye delirebilirim

canım aynı arkadaştan bende de var arkadaş demeyeyim hatta.ben böyle insanların içten içe kıskandığını kin beslediklerini hırslarını yenemeyip saldırdıklarını düşünüyorum.şöyle düşün bir insan bir başka insanı sürekli eleştirebilir mi? sence de bunu yapabilmesi için seni sürekli incelemesi gerekmez mi?ee şimdi seni sürekli inceliyo olması seni kıskandığını gösterir..bu da senin hala kıskanılacak kadar alımlı ve hatta bakımsızım diyecek kadar doğalken bile güzel olduğunu gösterir..

benim bahsettiğim kişi de bana arkadaşlarımla otururken durduk yerde seninde başka bişeyin yok mu ya hep aynı şey demişti.ama beni bahsettiği kıyafetlerle ilk görüşüydü yani anlayacağın amaç moral bozmak... neymiş?kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş!!

özgüvenini kaybetmeni gerektirecek bi durum yok ortada basit insanların seni üzmesine izin verme canım

kendine iyi bak

öncelikle sakin ol derim bi duş al rahatla noldu sana kuzucuğuuum anlamadım ki

çok teşekkür ederim canım, cidden sağol. Sözlerinin hepsine katılıyorum 1 senedir yanımda beni eleştiren birinin yanında psikolojim tamamen değişti artık bi başkası ne kadar güzelsin deyince ''yalana bak'' oluyorum. O derece moralim bozuk yani.. annemlere anlattım güldüler görüşme dediler ben de öyle yapıyorum şimdi. Evet, baya incelemiş beni böyle abuk subuk eleştirilerde bulunuyordu

sakin ol hakkatenn atla devemi yaa:82: dedim gibi yap sen bak sen nası hizaya gelcek

(itinayla taktik verilir)

hahaha valla senin taktikler için çok teşekkürler yoksa çoktan arayıp kavga çıkarmıştım
tamam yapmıycam zaten yapsam ararım yine kendim rezil olurum

canım çıkmak istiyorsan çık bence arkadaşlarınla dışarı zaten sende onun kıskanmasını istemiyor musun böylece belki seni daha iyi anlar neden kıskandığını kendisinin de en az senin kadar kıskanç olduğunu. Ben inatçıyımdır biraz sevgilime genelde napar eder istediğimi yaptırırım teytey mesela geçen gece konse vardı gidelim dedim canı istemiyordu sevmez bide pek konser falan bende ben istiyorum gidicem dedim arkadaşlarla çıktım kötümüyüm ne hehe

Valla bazen diyorum onlara her şey reva bence :) şimdi arkadaşımı arıyorum ve çıkıyoruz hem biraz kafamı da dağıtırım finallerde bitti hem

Valla bazen diyorum onlara her şey reva bence :) şimdi arkadaşımı arıyorum ve çıkıyoruz hem biraz kafamı da dağıtırım finallerde bitti hem

olay budur işte hayatın tadını çıkar
kimseye hakettiğinden fazla değer verme...
gez toz kafanı dağıt

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…