- 10 Mart 2011
- 39
- 0
- 86
- Konu Sahibi cashmereblue
-
erkekler tuhaf varlıklar..seversin eğer verirsin kıymet bilmezler..süründürürsün iplemezsin aldatırsın kaçarsınnn kovalarlar
fazla ciddiye alma mesela..
her telefonunu sırt diye açma..(aramasını bekliyomuş gibi)
herşeyini bilmesin..
fazla sevdiğini belli etme...
ona neden güvenmiyorsun? bunu bul öncelikle. seni bu duruma düşüren eğer kendi bakımsızlığınsa bunu yaparsın ne var ki? onuda kendini de üzme bu vesveselerle.
bu dediklerini deniycem kesinlikle bugünden itibaren..
Evet haklısın.. Bi çok şeyin farkındayım ama uygulamak zor geliyor. Genelde çoğu kişi diyor biraz makyaj yap ne biliyim saçına fön çektir diye. Beni çok beğenenler var arkadaşlarımdan fakat bi tane arkadaşım var beni sürekli eleştiriyor psikolojim bozuldu yanında belki de özgüvenim onun yüzünden eksildi.. onu biraz yanımdan uzaklaştırdım sıra kendimle ilgilenmekte bir de şu kıskançlığı yenmekte..
bırak o seni merak etsin..senin için zor olucak biliyorum ama burda deneyim konuşuyo bebeimmm:82:
akıl vermek haddime değil ama aşırı kıskançlık ve bundan dolayı yapılan tartışmalar gereksiz yere ilişkiyi yıpratır. Bence daha rahat olmalısın erkekler kendine güvenen kadınları daha çekici bulurlar.Ben mesela kıskansam da bazen belli etmemeye çalışırım bide bazı arkadaşlarının dediğine kesinlikle katılıyorum.Birine kendisini vazgeçilmez hissettirirsen ilk vazgeçeceği kişi sen olursun.
süpersin belinayayaklı deneyim seniiii
Ah ah eskiden böyle miydim.. Ayrılalım dediğinde nasıl ağladığını hatırlıyorum da ''her an gidecek gibi'' göründüğünde yani rahat ve özgüvenli göründüğünde nasıl da yapışıyorlar. Şimdi öyle değil çünkü çok belli ettim ve fazla yüz göz oldum..
bırak o seni merak etsin..senin için zor olucak biliyorum ama burda deneyim konuşuyo bebeimmm:82:
Allam yarabbim aynıı beeennn.. kıskançlığın k si yoktu şu son 2 3 aydır acayip kıskanıyorum..ama ben çok bakımlıyım onun yanında ama bi kıza baksın deli oluyorum..bende bu huyumu aşmak istiyorum bize yardım edin..((
öylesine arkadaş denmezki
öncelikle doğru arkadaşları seçmeye özen göster sonra kendine bak derslerine ver kendini..
bak gör zamanla kıskançlığın yavaş yavaş azalacaktır...
Mesela 1 hafta önce üzerimde öyle bir durgunluk vardı ki isteyerek değil ama onu arayasım bile gelmiyodu 1 hafta aramadım bile nerdeyse sonra bir meraklanmaya başladı bana başkasını mı buldun noluyo neden aramıyosun beni deyip durdu. Üzerine her gün kaç kez arayıp mesaj yazdı. Ani bir değişimle bu haldeyim bu hafta bu kez de aramasına fırsat vermiyorum.
Sevince insan kendini tanıyamıyor,bambaşka biri oluyor.
Ancak bu hem ilişkiye hem de size zarar.
Erkekler ince ruhlu değildir.Siz burada kendinizi paralarsınız adamın ruhu duymaz.
Bazısı da kendini birşey sanar.
Kendinize güvenin,bunun sizi yıkmasına izin vermeyin.Kontrolü elden bırakmayın.
Haklısın, çok teşekkürler :)
Mesela 1 hafta önce üzerimde öyle bir durgunluk vardı ki isteyerek değil ama onu arayasım bile gelmiyodu 1 hafta aramadım bile nerdeyse sonra bir meraklanmaya başladı bana başkasını mı buldun noluyo neden aramıyosun beni deyip durdu. Üzerine her gün kaç kez arayıp mesaj yazdı. Ani bir değişimle bu haldeyim bu hafta bu kez de aramasına fırsat vermiyorum.
Allam yarabbim aynıı beeennn.. kıskançlığın k si yoktu şu son 2 3 aydır acayip kıskanıyorum..ama ben çok bakımlıyım onun yanında ama bi kıza baksın deli oluyorum..bende bu huyumu aşmak istiyorum bize yardım edin..((
Ah ah eskiden böyle miydim.. Ayrılalım dediğinde nasıl ağladığını hatırlıyorum da ''her an gidecek gibi'' göründüğünde yani rahat ve özgüvenli göründüğünde nasıl da yapışıyorlar. Şimdi öyle değil çünkü çok belli ettim ve fazla yüz göz oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?