Aşırı kıskançlık...

bu dediklerini deniycem kesinlikle bugünden itibaren..

akıl vermek haddime değil ama aşırı kıskançlık ve bundan dolayı yapılan tartışmalar gereksiz yere ilişkiyi yıpratır. Bence daha rahat olmalısın erkekler kendine güvenen kadınları daha çekici bulurlar.Ben mesela kıskansam da bazen belli etmemeye çalışırım bide bazı arkadaşlarının dediğine kesinlikle katılıyorum.Birine kendisini vazgeçilmez hissettirirsen ilk vazgeçeceği kişi sen olursun.

ona neden güvenmiyorsun? bunu bul öncelikle. seni bu duruma düşüren eğer kendi bakımsızlığınsa bunu yaparsın ne var ki? onuda kendini de üzme bu vesveselerle.

Neden biliyor musun çünkü henüz genciz ve benden bu uzun süreli ilişkiden sıkılıp baskalarına bakıcak gibi geliyor sanki. Ya da ben cepteyim başkaları da olsun nasıl olsa gelip geçici diye düşünecekmiş gibi geliyor.

öylesine arkadaş denmezki
öncelikle doğru arkadaşları seçmeye özen göster sonra kendine bak derslerine ver kendini..
bak gör zamanla kıskançlığın yavaş yavaş azalacaktır...

Sevince insan kendini tanıyamıyor,bambaşka biri oluyor.
Ancak bu hem ilişkiye hem de size zarar.
Erkekler ince ruhlu değildir.Siz burada kendinizi paralarsınız adamın ruhu duymaz.
Bazısı da kendini birşey sanar.
Kendinize güvenin,bunun sizi yıkmasına izin vermeyin.Kontrolü elden bırakmayın.

Ah ah eskiden böyle miydim.. Ayrılalım dediğinde nasıl ağladığını hatırlıyorum da ''her an gidecek gibi'' göründüğünde yani rahat ve özgüvenli göründüğünde nasıl da yapışıyorlar. Şimdi öyle değil çünkü çok belli ettim ve fazla yüz göz oldum..

Allam yarabbim aynıı beeennn.. kıskançlığın k si yoktu şu son 2 3 aydır acayip kıskanıyorum..ama ben çok bakımlıyım onun yanında ama bi kıza baksın deli oluyorum..bende bu huyumu aşmak istiyorum bize yardım edin..((

bak kendinde diyosun fazla yüz vermişsin şimdi eski günlere dönme zamanı

bırak o seni merak etsin..senin için zor olucak biliyorum ama burda deneyim konuşuyo bebeimmm:82:

Mesela 1 hafta önce üzerimde öyle bir durgunluk vardı ki isteyerek değil ama onu arayasım bile gelmiyodu 1 hafta aramadım bile nerdeyse sonra bir meraklanmaya başladı bana başkasını mı buldun noluyo neden aramıyosun beni deyip durdu. Üzerine her gün kaç kez arayıp mesaj yazdı. Ani bir değişimle bu haldeyim bu hafta bu kez de aramasına fırsat vermiyorum.

bak azcık korksun öle açma telefonlarını msj atıyo mesela 1 saat sona cevap ver bk dinle abla sözü

Evet, sonunda yıpranan biz oluyoruz. Burda kendimi paralıyorum

bak kendin söylüyosun işte pek umursama ki oda tutuşsun biraz ..
unutma sen onun üzerine düştükçe o kendini üstün görmeye ve geri çekmeye devam edecektir

Di mi, ben öyle bakımlı değilim ama mesela çok güzel bulur öyle makyaj yap falan da demez aslında ama paranoyaklık da yaptıgım oluyor 2 kez oldu bi baskasına baktıgını hissettim ve trip attım ama ben baska bi erkeğe baksam iki tane carpar herhalde.. Bi de öyle ünlüleri falan ne zaman beğendiğini söylese gıcık oluyorum ya artık söyleyemiyo bile

Eskiden dediğin ne zaman mesela ne zamandan beri berabersiniz? Bence sen aynı sensin değişen bişi yok.Kendine biraz daha dikkatli ol o senin hayatında yokken nasılsan öyle ol yine.Canım herşeyi değiştirmek kontrolü ele almak senin eline istersen yaparsın bunu.İlişkide sorun çıkartan taraf olmamaya çalış ona güveniyorsan zaten sorun yok tatlım bazen ona onsuz da yaşabiliceğini hissettir nebiliyim süslen giyin çık dışarı arkadaşlarınla eğlen toz başka şeylerle ilgilen keyfine bak hayatını yaşa=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…