Aşırı kıskançlık

İyi de bu şekilde yaşanmaz ki? Yaşansa da zehir olur o hayat insana. İlişkinizden bahsetmiyorum bile bakın kendi hayatınızdan bahsediyorum. Ha aldatıldım ha aldatılacam, ay kötü örnek çok, bak falancanın filancası da aldatılmış diye yaşanmaz ki. Aldatılmaktan neden bu kadar çok korkuyorsunuz? Ne oluyor yani aldatılınca?

Aldatılmaktan bu kadar çok korkan kadınlar aldatılınca affedecek kadınlardır bence. Ve bu kadar çok korktuğunuz ve sakınmaya çalıştığınız şey hayatınızın bir döneminde mutlaka başınıza gelecektir.

Şuan az da olsa yapabildiğim şey bu evet bende kendimi telkin ediyorum seviyor nasıl olsa belli etme altında bir şey arama diyorum bizde bitiyor ama bu kadar bariz yalan olmasa keşke hiç bir ilişkide...

Şuan az da olsa yapabildiğim şey bu evet bende kendimi telkin ediyorum seviyor nasıl olsa belli etme altında bir şey arama diyorum bizde bitiyor ama bu kadar bariz yalan olmasa keşke hiç bir ilişkide...

kesinlikle... ama herkesin bir kusuru var. bende onun söylemiş olduğu yalanı sineye çekmiştim ama ne olduysa o olaydan sonra oldu bende. ki söylediği yalanda sizinkine çok benziyor. ihanet vs bişey kesinlikle olmadı. sürekli kendinizi telkin edin...
bide bazen diyorumki acaba kendime olan güvenimmi azaldı çünkü ben böyle paranoyak biri değildim o da olabilir bilmiyorum .

İlk paragrafta katılmakla birlikte ikinci paragrafınıza kesinlikle katılmıyorum. Büyük laf etmiş olmayayım bu tür şeyleri sindirecek affedecek biri değilim. Kastım aldatılmak değil demiştim az önce... Beni üzmemek adına bazen yalan söyleyebileceğini düşündüğümü aynı zamanda da başka kadınların arkadaşlığına ihtiyaç duymasjndan rahatsızım dedim ikisi ayrı konular.

birkaç saatten bahsediyorsunuz.. adamın kendine ait hiç zamanı yok mu ? 1-2 saatte bile ne yaptığından haberdar mı ediyor sizi?

Beyaz yalan söylenir söylemiyorum diyen yalan söyler zaten ama kızacaksın veya üzüleceksin diye farklı söyledim lafını bir kaç kez kullandı. Mesela bi tartışma esnasında evliliğe maddi açıdan hazır değilim zaten dediğinde çok kırılmıştım madem hazır değilsin neden benimle konuşurken hevesli şekilde ev kurma hayali içindesin dediğimde manevi açıdan hazır olurum belki hem de sen üzülme diye demesini sittin sene unutamam bu yüzden bu güvensizlik diye düşünmüyor değilim yoksa paranoyak değiliz bence bilinç altımıza işliyor

birkaç saatten bahsediyorsunuz.. adamın kendine ait hiç zamanı yok mu ? 1-2 saatte bile ne yaptığından haberdar mı ediyor sizi?
Ayrı şehirlerde olduğumuzdan sürekli yalnız sinemaya gider bir kafede oturur bunları asla problem etmedim o yalanı söylemesi tamamen kendi kuruntusuydu halbuki...

Ayrı şehirlerde olduğumuzdan sürekli yalnız sinemaya gider bir kafede oturur bunları asla problem etmedim o yalanı söylemesi tamamen kendi kuruntusuydu halbuki...

bunları problem etmemeniz değil benim takıldığım adamın sürekli rapor veriyor durumda olması.. ama zaten bunları problem etmiyorsanız neden yalan söylesinki.. böyle bir kuruntu içinde olması saçma oluyor bu durumda..

Sürekli raporlaşmıyoruz sadece işten eve veya sinemaya başka yere gittiğinde yazıyor şuraya gidiyorum diye... Size tuhaf gelebilir elbette.

çok haklısınız.. ayrı şehirlerdeyiz demişsiniz, kim hangi şehirde merak ettim ?

evet sürekli kıskançlık yüzünden tartışma çıkarmak zamanla ilişkiyi yıpratacak. bu huyunuzu törpülemeniz lazım

Merhaba;
Aynı sorunlar bende de var. Birkaç yalan yakaladım. İyice paranoya oldum. Tedavi olmak istiyorum ama nereye gidicegimi bilmiyorum ve ilaç tedavisinin de pek faydalı olacagını düşünmüyorum. Sanırım şunu anlamak lazım . Biz ne yaparsak yapalım adamın yapacagı varsa yine de yapar. Ama sorun onun hata yapması ve yapmaması değil bizim bu durumdan nasıl kurtulacağımız. Herşeyin farkındayız ama yine de bu paronayaklıkdan kaçamıyoruz. Şı soruyu sormak lazım kendimize... Varsayalım yaptı ve yakaladık , terkedebilecekmiyiz ne değişecek hayatımızda.. Böyle güzel güzel yazıyorum ama uygulamaya gelince tam bir fiyaskoyum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…