- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kendime değil ona güvenmekte çoğu zaman sorun yaşıyorum. Bu söylediği yalandan ve genel olarak insanlara karşı çok güvenmemek gerektiği düşüncesinden kaynaklanıyor zira kötü örnek o kadar çok ki etrafta...
Şuan az da olsa yapabildiğim şey bu evet bende kendimi telkin ediyorum seviyor nasıl olsa belli etme altında bir şey arama diyorum bizde bitiyor ama bu kadar bariz yalan olmasa keşke hiç bir ilişkide...ben sizi çok iyi anlıyorum. aynısı bende de var. kendime söz veriyorum bir daha olmayacak diye ama nafile..
bende aynı şekilde sizin gibi 1 yalan sonrasında böyle paranoyak oldum. hatta onun söylediği yalanda sizinkine çok benziyor.. yapacak bişey yok kendimizi frenlememiz gerekiyor, yapacak insan her türlü yapar . ben artık belli etmemeye çalışıyorum kıskançlığımı, size de aynı şeyi öneririm.
Şuan az da olsa yapabildiğim şey bu evet bende kendimi telkin ediyorum seviyor nasıl olsa belli etme altında bir şey arama diyorum bizde bitiyor ama bu kadar bariz yalan olmasa keşke hiç bir ilişkide...
İlk paragrafta katılmakla birlikte ikinci paragrafınıza kesinlikle katılmıyorum. Büyük laf etmiş olmayayım bu tür şeyleri sindirecek affedecek biri değilim. Kastım aldatılmak değil demiştim az önce... Beni üzmemek adına bazen yalan söyleyebileceğini düşündüğümü aynı zamanda da başka kadınların arkadaşlığına ihtiyaç duymasjndan rahatsızım dedim ikisi ayrı konular.İyi de bu şekilde yaşanmaz ki? Yaşansa da zehir olur o hayat insana. İlişkinizden bahsetmiyorum bile bakın kendi hayatınızdan bahsediyorum. Ha aldatıldım ha aldatılacam, ay kötü örnek çok, bak falancanın filancası da aldatılmış diye yaşanmaz ki. Aldatılmaktan neden bu kadar çok korkuyorsunuz? Ne oluyor yani aldatılınca?
Aldatılmaktan bu kadar çok korkan kadınlar aldatılınca affedecek kadınlardır bence. Ve bu kadar çok korktuğunuz ve sakınmaya çalıştığınız şey hayatınızın bir döneminde mutlaka başınıza gelecektir.
Hayır farklı şehirlerde yaşıyoruz, bir kaç saatliğine bir kafede yalnız oturmak ben dahil kimseyle iletişim kurmadan kafa dinlemekten bahsediyorum. Ve bunu neden açıkça söylemedin dediğimde kızarsın senden uzak kalmak için yalnız kalmak istediğimi düşünürsün diye bir arkadaşımla görüştüm demek istedim demişti.
Beyaz yalan söylenir söylemiyorum diyen yalan söyler zaten ama kızacaksın veya üzüleceksin diye farklı söyledim lafını bir kaç kez kullandı. Mesela bi tartışma esnasında evliliğe maddi açıdan hazır değilim zaten dediğinde çok kırılmıştım madem hazır değilsin neden benimle konuşurken hevesli şekilde ev kurma hayali içindesin dediğimde manevi açıdan hazır olurum belki hem de sen üzülme diye demesini sittin sene unutamam bu yüzden bu güvensizlik diye düşünmüyor değilim yoksa paranoyak değiliz bence bilinç altımıza işliyorkesinlikle... ama herkesin bir kusuru var. bende onun söylemiş olduğu yalanı sineye çekmiştim ama ne olduysa o olaydan sonra oldu bende. ki söylediği yalanda sizinkine çok benziyor. ihanet vs bişey kesinlikle olmadı. sürekli kendinizi telkin edin...
bide bazen diyorumki acaba kendime olan güvenimmi azaldı çünkü ben böyle paranoyak biri değildim o da olabilir bilmiyorum .
Ayrı şehirlerde olduğumuzdan sürekli yalnız sinemaya gider bir kafede oturur bunları asla problem etmedim o yalanı söylemesi tamamen kendi kuruntusuydu halbuki...birkaç saatten bahsediyorsunuz.. adamın kendine ait hiç zamanı yok mu ? 1-2 saatte bile ne yaptığından haberdar mı ediyor sizi?
Ayrı şehirlerde olduğumuzdan sürekli yalnız sinemaya gider bir kafede oturur bunları asla problem etmedim o yalanı söylemesi tamamen kendi kuruntusuydu halbuki...
Sürekli raporlaşmıyoruz sadece işten eve veya sinemaya başka yere gittiğinde yazıyor şuraya gidiyorum diye... Size tuhaf gelebilir elbette.bunları problem etmemeniz değil benim takıldığım adamın sürekli rapor veriyor durumda olması.. ama zaten bunları problem etmiyorsanız neden yalan söylesinki.. böyle bir kuruntu içinde olması saçma oluyor bu durumda..
Beyaz yalan söylenir söylemiyorum diyen yalan söyler zaten ama kızacaksın veya üzüleceksin diye farklı söyledim lafını bir kaç kez kullandı. Mesela bi tartışma esnasında evliliğe maddi açıdan hazır değilim zaten dediğinde çok kırılmıştım madem hazır değilsin neden benimle konuşurken hevesli şekilde ev kurma hayali içindesin dediğimde manevi açıdan hazır olurum belki hem de sen üzülme diye demesini sittin sene unutamam bu yüzden bu güvensizlik diye düşünmüyor değilim yoksa paranoyak değiliz bence bilinç altımıza işliyor
evet sürekli kıskançlık yüzünden tartışma çıkarmak zamanla ilişkiyi yıpratacak. bu huyunuzu törpülemeniz lazımMerhabalar
Siteyi yıllardır takip ediyorum,farklı fikirlerin faydalı olacağını düşündüğümden üye olup konu açmak istedim...
Nereden başlayacağımı bilemiyorum fakat özet geçmek gerekirse 2 yıla yaklaşan bir ilişkim var. Birbirimizi seviyoruz ve ilişkinin başından beri ciddi düşünüyoruz. Fakat ben korkuyorum ilerisi için çünkü kendisi çok rahat kimseden kıskanmaz ona göre sorun ve kavga çıkartan hep ben oluyorum çünkü kıskançlık yapıyorum onun aksine ben hiç rahat olamıyorum. Karakteristik özelliğim bu kafam sürekli acaba bana yanlış bir şey yapar mı aldatır mı diye paranoya yapıyor. Bu yüzden de olur olmaz şeylerden kavga çıkartıyorum defalarca ayrılma noktasına geldik ama birbirimizden vazgeçemedik. Sağlıklı bir ilişkimiz olsun istiyorum çevremde anlamayacağını düşündüğümden uzun uzun kimseye anlatıp fikir alamıyorum. Sizce ben mi çok kuruntuluyum? Güven meselesinde herhangi kötü bir şeyini yakalamasam da bir yıl önce bana bir yalan söylemişti sonra ben yakalayınca itiraf etti sebep olarak bana kızma diye bu yalana başvurdum dedi affettim fakat bir daha asla yalan söylememe şartı ile. Zihnimi rahat bırakmak normal bir ilişki yaşamak istiyorum çok mu zor?
Konunun ayrıntıları iyice ifşa etti zaten söyleyeyimçok haklısınız.. ayrı şehirlerdeyiz demişsiniz, kim hangi şehirde merak ettim ?
Merhaba;Yalandan önce böyle değildim. Yalanı şuydu; biraz kafa dinlemek için yalnız kalmak istemiş fakat bana bir arkadaşı ile görüştüğünü söylemişti nedense inanmadım sıkıştırdım itiraf etti yalnız olduğunu bu arada beni aramış ben duymamıştım müsait olmadığımdan mesaj atmıştım o şekilde işkillendim bir kadın yoktur yanında ona eminim çünkü ilişkimizi herkes biliyor sosyal medyadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?