- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Ama bu düşünce hiç normal değil Çocuğusunuz tabiki bakacak. Diğerlerinden farkınız yine onların eseri.Haklıydı adam,hem sağ olsun senelerce böyle bir çocuğa baktı.Hâlâ da bakıyor.Keşke diğerleri gibi olsaydım ben de.Ya da bu durumda olmamı meşru kılacak bir hastalığım falan olsaydı.
yaşım 19Yaşınızı belirtmemissiniz. Bağımsızlık kendi paranizi kazandığınızda gelir. Anne baba tutucu olabilir kilitleyin mutfağın kapısını istediğiniz yemekleri yapın. Siz milletin lafıyla çocuklar gibi küsüp yapmaktan vazgeciyorsunuz anladığım kadarıyla. Yaşınızı bilmeden de doğru bı öneri veremeyiz
Yaşım 19,çalışmıyorum okuyorumyaşınız kaç ? yada çalışıyormsunuz
Birey olmak istiyorsun ama çalışma teklifini reddediyorsun. Sebep de havanın sıcak olması. Sence bizler sıcak havada işe gitmekten çok mu memnunuz? Problem ailende değil sende. Sen istiyorsun ailenin himayesi altında olmayı. Çünkü bu rahat.
Çalışmak derken araba çalışmaktan bahsediyorum.Keşke iş olsa..Babam bana araba öğretecekti biraz çalıştık ama sonra nedense istemedimBirey olmak istiyorsun ama çalışma teklifini reddediyorsun. Sebep de havanın sıcak olması. Sence bizler sıcak havada işe gitmekten çok mu memnunuz? Problem ailende değil sende. Sen istiyorsun ailenin himayesi altında olmayı. Çünkü bu rahat.
eğer ailenizin baskısından bunaldıysanız hem çalışın hem okuyun..Yaşım 19,çalışmıyorum okuyorum
Hea ben iş olarak algıladım onu.çalışmak dediği araba sürme çalışması
yani babasında araba var kullanmayı öğretecek
Babanız niye çalıştırıyor? Ehliyet almak istiyorsanız bir kursa gideceksiniz. Anne babanızın buna karşı çıkacağını sanmıyorum. Yine kendiniz istemediğiniz için alınmıyor o ehliyet.Çalışmak derken araba çalışmaktan bahsediyorum.Keşke iş olsa..Babam bana araba öğretecekti biraz çalıştık ama sonra nedense istemedim
Çalışmak derken araba çalışmaktan bahsediyorum.Keşke iş olsa..Babam bana araba öğretecekti biraz çalıştık ama sonra nedense istemedim
Hayır kursa önce o öğrettikten sonra gidecekmişim.Bunu söylemiştim daha önce.Hea ben iş olarak algıladım onu.
Babanız niye çalıştırıyor? Ehliyet almak istiyorsanız bir kursa gideceksiniz. Anne babanızın buna karşı çıkacağını sanmıyorum. Yine kendiniz istemediğiniz için alınmıyor o ehliyet.
Bilmiyorum ama gerçekten o kadar kolay değil bu yaşananlar.Beni ancak benim gibi olan anlar.Ya bence çok saçma bahaneler ardına saklanıyorsunuz ya bazen benim annemde der bunları
Ben bazı insanların bazı şeyleri fazla içselleştirdiğini düşünüyorum
Bağımsız olmak istiyorsanız kendi paranızı kazanın
Yemek yapmamı büyüttü yapasım kaçtı yazmışsınız benim kaçmaz yaptığım yemeği yicem sonuçta kendim için yapıyorum.
yanı herkesin dediğine moral bozup bahane edip sonra ben neden böyleyim demek normal gelmiyor.
Ben sizin ailenize özel olduğunu düşünmüyorum şu anlattığınız şeyin.
E tamam öğretmek istiyorsa öğrenin siz de. Sorun ne?Hayır kursa önce o öğrettikten sonra gidecekmişim.Bunu söylemiştim daha önce.
Aynı durumları ben de yaşadım ama bunun üstüne gitmek of moralim bozuldu of yapasım kaçtı durumları bana normal gelmiyorBilmiyorum ama gerçekten o kadar kolay değil bu yaşananlar.Beni ancak benim gibi olan anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?