- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi lonelybuthappy
-
Erkek arkadaşım da öyle diyor, lonely yeter benim de uykumu getirdin diyorSilkelenmeyi istemen lazim once.
Sen daha istemiyo gibisin. Uzerinde ki rehavet bana gecti resmen :)
Sinava gir bi sorulari gör. Seneye hazirlan insallah. Okul yeni bitmis bi dinlen.
Hormonlarini kontrol ettir. Çok önemli. En son kan testi hormon testi ne zaman yapıldı. ??Iyi günler herkese
Ben bu ay mezun oldum, hâlâ okulla ilişkimi kesmedim öğrenci görünüyorum sistemde. Kpss hazırlanıyorum (güya) ama tüm sene tembelliğim yüzünden yapamadım. 4 yıl önce üniversite sınavına hazırlanırken lisedeyken okulla idare edebilirken bu sene yapamadım. Okul, staj, dershane, temelin olmaması, ilk defa gördüğüm konular. Yine de oturup yapılabilirdi ama ben miskindim resmen. Sürekli uyku hali, uyku olmasa da yatma hali. Bahanem de "okulla olmuyo yaa". Ama uğraşsam olabilirdiBu sene seçim senesi atamayı kaçırdım miskinliğim yüzünden.
Sınava 1 ay kaldı, bari tarih konularını yetiştirebilirim. Okul da bitti bahanem yok. Okulla ilişkimi kesmeye gitmeye bile üşeniyorum. Yine bir uyku hali, yine yatma hali. Başımı kaldıramıyorum. Annem biraz dinlen tamam bu sene olmasın seneye rahat hazırlan diyor. Ama ben işsizliği de hissetmeye ve bu yüzden canım acımaya başladı. Kendime şimdiden "işsizim" der oldum halbuki çalışsana sınava. Ama yok illaki yatacağım.
Kendi ellerimle kendime bu şekilde yapıyorum, cidden değişik bir ruh halim var. Seneye ne yaparım diye endişem varken hâlâ yatma halindeyim. Çok miskinim kafamı kaldıramıyorum.
Size saçma ve abartıyorum gelebilir ama cidden bir boşluktayım.Gelecek için kılımı kıpırtadamıyorum. Anlatamamış olabilirim, kusura bakmayın..
Not: 21 yaşındayım 22 olacağım
Canım istiyor ama yorgunluğum ve içimdeki bir şey engel oluyor. Acaba eylüle kadar tatil mi yapsam?E bütün senelerin yorgunluğu var üstünde .
Şu an başlasan yapar mısın peki sence ?
Eğer gözün kesiyorsa hemen kesmiyorsa da seneye iyi hazırlan topla kendini derim.
Ya yok sene kaybi falan. Buna takilma. Yatmak istiyosun demekki su ara. Yani bilmiyorum bu uzun suredir mi boyle ? Benim gecenler de oldu 1 hafta surdu. Yedin ictim yattim.Erkek arkadaşım da öyle diyor, lonely yeter benim de uykumu getirdin diyorİşte zaman ve hayat acımasız, sene kaybım yine bana olumsuz yansıyacak
Son 5 yıl içinde hiç test yaptırmamış olabilirim bu hiç aklıma gelmemiştiHormonlarini kontrol ettir. Çok önemli. En son kan testi hormon testi ne zaman yapıldı. ??
O biri bende var "evlenelim madem boş ver dersi" diyor. Ama evlenmek çözüm değil biliyorumOkul bitiminde bana da oldu bu..Başvuru bile yapmazdım miskinlikten..Ders çalışmak artık zul gelmişti..Sonra iş bulamayınca biri çıksada evlensem dedim..Sonrasını yazmiyim.
Uzun süredir böyle. Son 4 5 ay diyebilirimYa yok sene kaybi falan. Buna takilma. Yatmak istiyosun demekki su ara. Yani bilmiyorum bu uzun suredir mi boyle ? Benim gecenler de oldu 1 hafta surdu. Yedin ictim yattim.
Canim hormonlar insan üzerinde çok etkisi var. Depresyon uyku hali. Caninin hiç is yapmak istememesi .Huzursuzluk sinirlilik. Unutkanlık. Kontrol ettir. Çok zor degil.Son 5 yıl içinde hiç test yaptırmamış olabilirim bu hiç aklıma gelmemişti
Eskiden kahve içiyordum, uykumu miskinliğimi biraz dağıtıyordu. Artik o da etkisiz kalıyor onu içince bile uyuyorum. Evet depresyon hali bende de var. Yaşama sevincim var, bir şeyler yapmak istiyorum ama miskinlik yüzünden olmuyor. Teşekkür ederim test yaptıracağımCanim hormonlar insan üzerinde çok etkisi var. Depresyon uyku hali. Caninin hiç is yapmak istememesi .Huzursuzluk sinirlilik. Unutkanlık. Kontrol ettir. Çok zor degil.
Iyi günler herkese
Ben bu ay mezun oldum, hâlâ okulla ilişkimi kesmedim öğrenci görünüyorum sistemde. Kpss hazırlanıyorum (güya) ama tüm sene tembelliğim yüzünden yapamadım. 4 yıl önce üniversite sınavına hazırlanırken lisedeyken okulla idare edebilirken bu sene yapamadım. Okul, staj, dershane, temelin olmaması, ilk defa gördüğüm konular. Yine de oturup yapılabilirdi ama ben miskindim resmen. Sürekli uyku hali, uyku olmasa da yatma hali. Bahanem de "okulla olmuyo yaa". Ama uğraşsam olabilirdiBu sene seçim senesi atamayı kaçırdım miskinliğim yüzünden.
Sınava 1 ay kaldı, bari tarih konularını yetiştirebilirim. Okul da bitti bahanem yok. Okulla ilişkimi kesmeye gitmeye bile üşeniyorum. Yine bir uyku hali, yine yatma hali. Başımı kaldıramıyorum. Annem biraz dinlen tamam bu sene olmasın seneye rahat hazırlan diyor. Ama ben işsizliği de hissetmeye ve bu yüzden canım acımaya başladı. Kendime şimdiden "işsizim" der oldum halbuki çalışsana sınava. Ama yok illaki yatacağım.
Kendi ellerimle kendime bu şekilde yapıyorum, cidden değişik bir ruh halim var. Seneye ne yaparım diye endişem varken hâlâ yatma halindeyim. Çok miskinim kafamı kaldıramıyorum.
Size saçma ve abartıyorum gelebilir ama cidden bir boşluktayım.Gelecek için kılımı kıpırtadamıyorum. Anlatamamış olabilirim, kusura bakmayın..
Not: 21 yaşındayım 22 olacağım
Tek problemim tarih dersi. Bu halimle bile netlerim fena değil. Sizce yapabilir miyim son 1 ayda tarih yetişir micanım psikolojik gibi duruyor sorunun üzerindeki sorumluluğun ağırlığından yaşıyor olabilirsin hissettiklerini, kpss serüveni zordur ben de yaşadım biliyorum bazen sabahın 6 sına saati kurar çalışırdım bazı günler olurdu kitabın kapağını açmaz uyumak sadece uyumak isterdim, bu kadar ağır sorumluluk varsa üzerinde kaçma hissi duyman çok normal ama hayatın asıl mücadelesi burada başlar zaten tam bu düzlükte kendini toplayabilirsen gelecek senin için çok daha kolay olacak inan:) son bir kez silkelen üzerindeki ataleti at topla kendini ver derslerine ipin ucu kaçmadan elinden geleni yap sen çalış hedefi bulmayan mızrak utansın sen elimden geleni yaptım dersin şu an hissettiğin şey psikolojinin sana oynadığı bir oyun bırakma kendini miskinliğin sıcak kollarına ileride yaşayacağın iyi şeyleri düşün motive ol hadi kalk
Ben olsam Eylül'de kadsr tatil yapardım spor deniz yaz Güneş kafa dağıtırdım . Sonrasında da yeni donemde kursa giderek adam akıllı hazırlık yapardım.Canım istiyor ama yorgunluğum ve içimdeki bir şey engel oluyor. Acaba eylüle kadar tatil mi yapsam?
Tek problemim tarih dersi. Bu halimle bile netlerim fena değil. Sizce yapabilir miyim son 1 ayda tarih yetişir mi
Tek problemim tarih dersi. Bu halimle bile netlerim fena değil. Sizce yapabilir miyim son 1 ayda tarih yetişir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?