bence abartıyorsun o eşinin kuzeni sonuçta. kardeş sayılır onlar yahu.Rahatsız olduğum şey, eşimin kuzeninin yılışık hareketleri ve el şakaları. Bu benim hiç alışık olmadığım bir şey ve beni çok rahatsız ediyor. Eşimi de defalarca uyardım o uzak durmaya çalışıyor ama demek ki yetersiz(!) . Eşimi yanağından öpmeler,tokalaşmalar vs. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Tekrar belirtmeliyim ki bunlar benim için çok ters hareketler ve aynılarını ben yapmış olsam eşim asla sessiz kalmaz bunu da belirteyim. Bu sadece kıskançlık değil yaşantıma ters olduğu için bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.Bu konuda eşimle ve kuzeniyle nasıl konuşmalıyım kırıcı olmamaya çalışarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Ben sahsen tokalasmayida hos bulmuyorum. Bazilari yoook artik diyebilir ama bana gore kocamdan baska herkes bana haram . Ben bu kadar dikkat ederken esim gidip kuzenine ki nikah dusuyor o yuzden haram. Elini sikip tokalasamaz bile. Oyuzden size hak veriyorum. Ama yasam tarzi onemli. Kuzenle konusmanda fayda var ben konusurdum valla .
kuzeniyle konusmayacaksın. eşini onunla aynı ortamda tutmayacaksın o kadar! kaç yaşında bu kuzen_?Rahatsız olduğum şey, eşimin kuzeninin yılışık hareketleri ve el şakaları. Bu benim hiç alışık olmadığım bir şey ve beni çok rahatsız ediyor. Eşimi de defalarca uyardım o uzak durmaya çalışıyor ama demek ki yetersiz(!) . Eşimi yanağından öpmeler,tokalaşmalar vs. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Tekrar belirtmeliyim ki bunlar benim için çok ters hareketler ve aynılarını ben yapmış olsam eşim asla sessiz kalmaz bunu da belirteyim. Bu sadece kıskançlık değil yaşantıma ters olduğu için bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.Bu konuda eşimle ve kuzeniyle nasıl konuşmalıyım kırıcı olmamaya çalışarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Kuzen=kardeş
Bence yap belki ozaman seni anlar.evet aynen sizin dediğiniz gibi dini hassasiyetler,m var ve eşim de diğer konularda çok hassastır. Ama bu kuzen konusunda anlaşamıyoruz canım çok sıkılıyor çünkü aynısını ben yapsam gidip erkek kuzenımı şapur şupur öpsem kıyamet kopar.
Eşimle yaşıt 29-30kuzeniyle konusmayacaksın. eşini onunla aynı ortamda tutmayacaksın o kadar! kaç yaşında bu kuzen_?
kuzen kardeşi sayılır, eşinin ailesinde akraba evliliği var mı?Rahatsız olduğum şey, eşimin kuzeninin yılışık hareketleri ve el şakaları. Bu benim hiç alışık olmadığım bir şey ve beni çok rahatsız ediyor. Eşimi de defalarca uyardım o uzak durmaya çalışıyor ama demek ki yetersiz(!) . Eşimi yanağından öpmeler,tokalaşmalar vs. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Tekrar belirtmeliyim ki bunlar benim için çok ters hareketler ve aynılarını ben yapmış olsam eşim asla sessiz kalmaz bunu da belirteyim. Bu sadece kıskançlık değil yaşantıma ters olduğu için bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.Bu konuda eşimle ve kuzeniyle nasıl konuşmalıyım kırıcı olmamaya çalışarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Bence oyle degil :))Kuzen=kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?