akraba evliliğinde neden daha çok kesişiyor bu bozuk genler hiç bu bakımdan düşündünüz müEe kimin gönlünün kime düştüğünden kime ne peki yıl 2015te? Akraba evliliği hemen sakat çocuk demekte biraz cahilce geldi.. Sakatlık bozuk genlerin kesişmesiyle alakalıdır.. Ama burda tıp tartışmayacağım.. Herkesin düşüncesi bilgiside kendine..
Ayrıca konu akraba evliliği değil burada, kuzenin davranışlarından rahatsız konu sahibi, belki o kuzende sizin gibi düşünmeyen yobazlardandır ne dersiniz?
Allah aşkına sırf kuzeniyle öpüşmesinden veya davranışlarından rahatsızlık duyuyor diye ayrıl mı diyorsunuz?? Şaşkınım açıkçası
Olay dini görüşlere bağlanmış bence bu konu kapanır.
Ayrıca herkesin sülalesi aynı değil, midesi kaldırıp evlenenler de var.
Bizde de kuzen kardeştir ama kuzenleriyle evlenenler azımsanmıcak kadar çok.
Konu sahibi belli ki rahatsız olmuş, öyleyse vardır bi durum diyorum.
Aynı yaşta olmasalar kafaya takılmaz ama, mesela eve girince tokalaşılır oturulur bu normal bence.
Ama sürekli sarılıp muck muck öpüyorsa elbette ki rahatsız edici bence.
Sende kendi kuzenini samimi derecede öp eşin kızınca senin kuzeninde öpüyo onu normal karşılıyosun bana gelince hayırdır deRahatsız olduğum şey, eşimin kuzeninin yılışık hareketleri ve el şakaları. Bu benim hiç alışık olmadığım bir şey ve beni çok rahatsız ediyor. Eşimi de defalarca uyardım o uzak durmaya çalışıyor ama demek ki yetersiz(!) . Eşimi yanağından öpmeler,tokalaşmalar vs. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Tekrar belirtmeliyim ki bunlar benim için çok ters hareketler ve aynılarını ben yapmış olsam eşim asla sessiz kalmaz bunu da belirteyim. Bu sadece kıskançlık değil yaşantıma ters olduğu için bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.Bu konuda eşimle ve kuzeniyle nasıl konuşmalıyım kırıcı olmamaya çalışarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
akraba evliliğinde neden daha çok kesişiyor bu bozuk genler hiç bu bakımdan düşündünüz mü
Her insanın 46geninden 5-6sı "bozuk gen"dir, bunların iki yabancıda keşisme olanağı %2-3 iken akrabalarda iki katına çıkar yani %4-6..
Ben BAZI kuzenlerimi kardeş gibi görürüm o başka..
Yalnız şunu söyleye bilirim, ben avrupada tüp bebek tedavisi gördüm ve burda olası olumsuzlukları birazda olsa azalta bilmek için gereken testleri tüplerce kan alarak yaptılar.. Genler le ilgili eşimle bana test yapıldığında korktum ve neden gerekli olduğunu gerek fazlasıyla araştırdım gereksede bir çok doktora danıştım.. Sonuç olarak genlerin iki yabancı insandada kesişme olasılığının olduğunu ve akrabalıkla çok az bi ilgisi olduğunu bu konuda uzman çok insandan duydum.
Allahın takdiri bence (beni sokakta görseniz değil müslüman yürk olduğumu dahi anlamazsınız - bunuda yazıyorum çünkü burda allah diyince farklı düşünceler oluşuyor hemen) ama rabbim ne istersede o olur diye düşünüyorum, bence bazılarıda çok büyük konuşmasın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?