Aşırı samimi kuzen

Eğer kuzeninizin farklı bir amacı varsa eşinize yaklaşmak için tabi ki haklısınız,ama kuzen olduğu için değil.Diğer türlüyse kuzen kardeştir.He bu demek değildir ki bütün kuzenler akrabalar kardeşçe yaklaşıyor,taciz edeni de var.Bunu bilip buna göre davranıyor zaten herkes.Türkiye'de ensest neden bu kadar yaygın ,niye çoğu kadın en yakın akrabaları tarafından taciz ediliyor hiç düşündünüz mü?Helalmiş de bilmem neymiş,iğrenç bir şey.Çok iğrençç

akraba evliliğinde neden daha çok kesişiyor bu bozuk genler hiç bu bakımdan düşündünüz mü

Allah aşkına sırf kuzeniyle öpüşmesinden veya davranışlarından rahatsızlık duyuyor diye ayrıl mı diyorsunuz?? Şaşkınım açıkçası

Bu yorum banaysa ben gitsin ayrilsin demiyorum. Kocasi bu hareketlere devam ederse, bana ne senin hassasiyetinden derse, biz kuzenimle böyle geldik böyle gideriz git otur orada bir yerde sen derse; ya sesini cikarmayip kocasinin lafini dinleyecek ya da yok ben yapamam diyip ayrilacak. Adam kuzeniyle olan davranislarindan rahatsiz olmuyor bilakis devam ediyor. Karisinin istemedigini hoslanmadigini bu konuda hassas oldugunu da biliyor. Karisinin hayat arkadasinin hatrina kuzenine dur yapma cekil demiyorsa eee ne cözümü kaliyor geriye??

Benim yapima ters hoslanmiyorum bu tür samimiyetlerden diye ifade edecegine dinimizce haram helal mevzusuna konu sahibi getirdi olayi.

Sende kendi kuzenini samimi derecede öp eşin kızınca senin kuzeninde öpüyo onu normal karşılıyosun bana gelince hayırdır de

Ya herkes esinin kuzeniyle böyle sorun yasamaz arkadaş huylanmış birşeyden nem kapmışki böyle düşünüyor sonuna kadar haklısın kuzen diyede yaşıtı kocamla fazla samimi olamaz ha onla samimi oluyorsa benlerde olsun yoksa mesafesini koysun esin kıza söylersen kız dahada abartır adınıda kıskanca çıkartır

akraba evliliğinde neden daha çok kesişiyor bu bozuk genler hiç bu bakımdan düşündünüz mü

Her insanın 46geninden 5-6sı "bozuk gen"dir, bunların iki yabancıda keşisme olanağı %2-3 iken akrabalarda iki katına çıkar yani %4-6..

Ben BAZI kuzenlerimi kardeş gibi görürüm o başka..
Yalnız şunu söyleye bilirim, ben avrupada tüp bebek tedavisi gördüm ve burda olası olumsuzlukları birazda olsa azalta bilmek için gereken testleri tüplerce kan alarak yaptılar.. Genler le ilgili eşimle bana test yapıldığında korktum ve neden gerekli olduğunu gerek fazlasıyla araştırdım gereksede bir çok doktora danıştım.. Sonuç olarak genlerin iki yabancı insandada kesişme olasılığının olduğunu ve akrabalıkla çok az bi ilgisi olduğunu bu konuda uzman çok insandan duydum.

Allahın takdiri bence (beni sokakta görseniz değil müslüman yürk olduğumu dahi anlamazsınız - bunuda yazıyorum çünkü burda allah diyince farklı düşünceler oluşuyor hemen) ama rabbim ne istersede o olur diye düşünüyorum, bence bazılarıda çok büyük konuşmasın derim..

Sulu hareketleri bende sevmem koskocaman kadın ama sanırım buda hormonal bazı kadınlarımıza yeter ki erkek olsun
anında kadınsı hareketlere başlaması hoş değil birde kuzen evlenmiş , karşı taraftan hoş görünmüyor benimde hoşuma gitmezdi , annesi babası uyarmıyor mu , aslında bu kadının diğer kadınla yarışması nisbet yapması var gibi sanırım sinir ettiğininde farkında , maksat kıskandırmak olabilir sonuçta bu kız küçük çocuk değil sulu hareketlere gerek yok

Sonuç olarak akrabalarda kesişme olasılığı daha fazla değil mi ?
Siz de yazmışsınız yaklaşık 2 katı diye.Tamam olay bitti buradaki herkes de bundan bahsediyor zaten.

Ben bu konuya empati yaparak cevap vermek istiyorum. Benim kuzenimle aramdaki samimiyet ilişki bellidir kaç yaşına gelmiş insanlarız, sapkın düşüncelerimiz olsa zaten çoktan olan olmuş olurdu. Şu saatten sonra kuzenimin eşi bana gelip öpüşüp tokalaşmanızdan rahatsız oluyorum çeki düzen ver kendine tarzı bişeyler dese sen kim köpeksin de beni böyle bir konuda yargılayabiliyorsun derim. Madem bu kadar tutucusun bizim ailemize girmeseydin derim. Demek istediğim siz kuzeninizin eşiyle konuşmayı düşünüyorsunuz madem terslenmeyi göze alın ya da hiç karışmayın. Eşinizle konuşun yeterli olur herhalde.

Dini konu dini yorum kurallar gereği yasaktır
Mune
konu içinde dini yorumlar mevcuttur. Bu sebeple konuyu kapatıyorum, geldiğinde incelersin mune abla

Bölümdeki kuralda dini içerik yasak yazıyor ama okumuyorsunuz, eh madem okumuyorsunuz o Zaman banlanınca neden banlandım demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…