Yok artık ne var bunda ya bende kuzenlerimle öyleyim öperim de tokalasirim da hiç sorun olmadı bugüne kadar yani ne olabilir ki kucuklugumuz hep beraber geçti
evet var canımkuzen kardeşi sayılır, eşinin ailesinde akraba evliliği var mı?
bizde yok akraba evliliğiKuzen ile evlenilmiyor mu? örnekler oldukça fazla
Kuzen ile evlenilmiyor mu? örnekler oldukça fazla
bu ne yaa kaç yaşında ben de 15 16 falan sandım. ben işin dini kısmında değilim. haramı günahı beni ilgilendirmez ama seni anlıyorum. ortama gelince mrblaşma anlamında tokalaşma değil senin bahsettiğin. bildiğin vıcık vıcık hareketler. ben de rahatsız olurdum. bizim de kuzenlerimiz var hiç öyle şapur şupur durumumuz yok. ki bizde asla hoş karşılanmayacak bi durumdur kuzen evliliği.Eşimle yaşıt 29-30
hıııı o zaman bilemiyeceğim bizim ailede olmadığı için ben kuzenlerimi kardeş olarak görürümevet var canım
Evet ama biz ona murdarlık diyoruz kısaca. Akraba evliliğinin yanlış olmasını geçtim zaten sapıkça, dünyada başka insan mı yok?
Nikah düşer düşmez zırvalığını geçin artık, insanda mide var,akıl var. İnsan beraber büyüdüğü birine yan gözle bakamaz zaten.
Artı adam kuzeniyle evlenmek istese zaten gider evlenirdi sizinle niye evlenmiş? Siz böyle saçmalarla kafanızı bulandırmayın Allah aşkına. Başka işiniz gücünüz yok mu?
E siz bu kadar tutucusunuz madem kendinize kuzenle selamlasmayan bir eş secseydınız..
Size cozumum evinizde haremlik selamlık uygulaması yapın..sız opersınız kuzenı artık surekli
Bence oyle degil :))
Kuzeniyle evlenen onca insan var.
Tabii herkes bir olcak diye bi kaide yok.
Ama sonucta nikah dusuyor :))
Herkesin aile yaşantısı farklı arkadaşım saygı duyuyorum sana. Benim ailemden gördüğüm ve dini yaşantım bu şekilde. Ve eşime bu konuda taviz veremiyorum. Ne yapmam lazım onu soruyorum
Bana biraz abartıyorsunuz gibi geldi tokalaşmak ve öpmekte ne var ki ben kızenime sarılırım öperim ilk gördüğümde eşimde aynı şekilde. Ayrıca eşim çok espirilidir herkese takılır yeri gelir kendi kuzenlerine ueri gelir benim kuEnlerime el şakası olmadığı sürece problem yok yani. Üstelik çok da kıskanç bi insanım ben. Herkese takılmasına bozulurum bazen. Ama tokalaşıp öpmeyi kıskanmak hiç gelmediydi aklıma şimdiye kadar :)Rahatsız olduğum şey, eşimin kuzeninin yılışık hareketleri ve el şakaları. Bu benim hiç alışık olmadığım bir şey ve beni çok rahatsız ediyor. Eşimi de defalarca uyardım o uzak durmaya çalışıyor ama demek ki yetersiz(!) . Eşimi yanağından öpmeler,tokalaşmalar vs. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Tekrar belirtmeliyim ki bunlar benim için çok ters hareketler ve aynılarını ben yapmış olsam eşim asla sessiz kalmaz bunu da belirteyim. Bu sadece kıskançlık değil yaşantıma ters olduğu için bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.Bu konuda eşimle ve kuzeniyle nasıl konuşmalıyım kırıcı olmamaya çalışarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Sana göre zırvalık olan şey benim dinimde haram-helal olarak adlandırılıyor canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?