Aşırı samimi kuzen

Coook ornek var ama bu bi gercek ki konu sahibinin esinin ailesinde akraba evliligi varmis.

eşimin konuşacağını sanmıyorum da ben nasıl söyleyebilirim

Al karşına senin bu hareketlerin bana biraz ters geliyor hani bn ailemde görmedim yanlış anlama ama biraz daha mesafeli olsan nasıl olur de ?

O da ya git o benim kardeşim be bu konuyu bana dillendirdigine bile şaşırdım ve bu kadar düz bakmayın derse bilemem

Bizde komşu çocuğuyla bile evlenilmez. Laf olur bu yaşa kadar kardeş sandık. Evimize soktuk. Meğerse oğlan kötü gözle bakmış derler bizim orda :) evimize giren çıkan erkekle artık nikah düşmez yani bizde. O yüzden ben bu tavrı anlayamıyorum.

Eşiniz de çok iki yüzlüymüş ayrıca. Dini hassasiyetleri sizin gibi. Size her şey yasak ama kendi keyfini bozmuyor :)

Bence o kuzen hiç farkında bile olmayabilir. Öpmek öpmemek sorun değil. Önemli olan adil olmak. Çok rahatsız oluyorsanız bir sonraki öpüşlerinde eşinize dönüp gülerek "Aaa Ahmetcim, sen kuzenlerini öpüyorsun da bana neden yasaklıyorsun madem. Ben tokalaşamıyorum bile. Ben de öperim bundan sonra" deyip gülün. Seninkiler kuzen de benimkiler yabancı mı diye de ekleyebilirsiniz. Hatta eşiniz karşı çıkarsa, o zaman haksızlık olmasın sen de öiyokalaşma, öpme deyip gülebilirsiniz. Ben olsam ben eşim nasıl davranıyorsa öyle davranırdım. Ama sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum. Aranız bozulursa bana kızmayın. Onu tanıyan sizsiniz, ona uygun davranırsınız.

Konu sahibi için önemli bir konu bu anladığım kadarıyla. Neden evlenmeden önce konuşmamış bunları? Arada iletişim kopukluğu var.
Demekki bilmiyordu boyle bi hareket oldugunu. Eslerin birine saygisi olmasi gerek. Kendisi madem kuzeniyle bu kadar samimi karisininda samimi olmasina birsey dememesi gerekir.

Benim kuzenim benim kucagima yatar saclarini oksatir uyur esiminde buna laf ettigini duymadim ve esiminde 12 tane ayni yaslarda kuzenleri var onlarda gelir sarilir bu onlari kucaklar cevirir falan havada sever guc gosterisini azicik :) ama ne benim ne onun aklina sizin gb bi dusunce gelmemistir yani kardesim abim gbdir kuzenlerim esimin kuzenleride onu kardesi ablasidir ya yan gozle bakacagini dusunsem yemin ederim tiksinirim adamdan ya bana gore bildiin ensest bögh!!! Adam da kardesi gb goruoki uyarma geregi duymuo keza kardes gb gormuo olsalardi karsilikli birbirlerini zaten senle diil birbirleriyle evli olurlardi. Bence esinede bisi soleme adam sen bana ne dmek istiosun der fena bozusursunuz falan gerek yok bence

Demekki bilmiyordu boyle bi hareket oldugunu. Eslerin birine saygisi olmasi gerek. Kendisi madem kuzeniyle bu kadar samimi karisininda samimi olmasina birsey dememesi gerekir.

Evet karşılıklı saygı önemli. Eşinin tavrı çok acayip zaten o ayrı. Ama konu sahibi haremlik selamlık yaşamayı tercih edecek bir insansa farketmeliydi o aile ilişkilernin böyle olmadığını.

Ay Allahıım öyle korkuyorum ki bizim aileyede böyle yabani bir yenge gelecek diye. Biz çocukluğumuz beraber ve gerçekten kardeş gbi geçirdik. Düğünler oldu yer kalmadı yer yatağı yapıldı kız erkek yan yana uyuduk, beraber tatillere gidildi. Uzakta bir kuzenim var, yılda bir kere görüşürüz uzun uzun sarılırız ve eşim de hiç rahatsız olmaz! Ha olsaydı ben kuzenimi de uyarmazdım ayıp! Eşime kızardım belki o zaman eşim bile olmazdı.
Aile olarak bizde tam beş kuşaktır hiç akraba evliliği olmadığı için ve akraba evliliğine ahlaksızlık olarak bakıldığı için biz gerçek abiler abşlalar kardeşler olduk çok şükür. Hala da kaçımız göçümüz yoktur şükür!
Bence kafa yapınızı değiştirin.
Çok ayıp
onlar kardeş ya kardeş!
Ha eşiniz de sizin kardeş olan kuzenlerinizden kıskanıyorsa zaten çift olarak ikinize de yazık!
Aşmalı artık bunları yaaa!

Burada konu kıskançlıktan ziyade inançlar. Ve kuzen ne olursa olsun öz kardeş değil sonuçta nikah düşüyor. Kuzeniyle evlenen bir çok insan var. Konu sahibinin istediği inancın tartışılması değil. Lütfen konu sahibinin inancına saygı duyarak yorum yapalım.

Bence eşinle konuşup ikna etmeye çalış, mesela kuzeni öpmek yada tokalasmak istediğin de uzak durup grip gibiyim bulaştırmayayım desin, bir kaç kere böyle yaparsa kuzenide anlar herhalde. Ama önce eşinin yanlış yaptığını kabul etmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…