- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
kıızz ceycey hoşgeldin kim sevinmiş banlandığna? gecen coğu kişi yoktu zaten sıkıcı geldi :/banlandığıma sevinenlerr üzülmeye başlayın çünkü efsane geri döndüü he he
Coook ornek var ama bu bi gercek ki konu sahibinin esinin ailesinde akraba evliligi varmis.Nikah düşmesi nedir ki Allah aşkına?
1500 yıl önce, 4 eşi cariyesi haremi onlarca kapatması olan gözünü toprak doyuracak erkeklerin icadı bir kavram. Üvey kardeşe nikah düşüyor, bundan öte iğrençlik olur mu? Anan baban bir olmasa bile aynı evde kardeşçe büyümüşsün kardeşim insaf yahu. Arap erkeklerine kalsa annesi kızkardeşi hariç kim görse göz koyar evlenirler. Bu ölçütle evlilik olur mu sizce?
1. derece akrabalar hariç çoğunluğa nikah düşüyor zaten, bu durumda iğrençlik sayılacak evlilikleri insanlar yapsınlar mı? Üvey kardeşle, kuzenle, evlatlığının boşadığı eşiyle, üvey oğlunun karısıyla? Kimin bunları midesi alır?
eşimin konuşacağını sanmıyorum da ben nasıl söyleyebilirimEşin sonuçta yaşam tarzını biliyor ve ona göre hareket etmesi gerekiyordu sana gerek kalmadan senin aile tarzına uygun olmayan kuzeni kendi uyarmaliydi o zaman.
terbiyesiz bile dendi bana sevinmek ne ki ama ben konumu bazılarına ders vermek için açmıştım ama yanlış anlaşıldımkıızz ceycey hoşgeldin kim sevinmiş banlandığna? gecen coğu kişi yoktu zaten sıkıcı geldi :/
eşimin konuşacağını sanmıyorum da ben nasıl söyleyebilirim
hangi konuydu?terbiyesiz bile dendi bana sevinmek ne ki ama ben konumu bazılarına ders vermek için açmıştım ama yanlış anlaşıldım
Coook ornek var ama bu bi gercek ki konu sahibinin esinin ailesinde akraba evliligi varmis.
Evlenmek isteyip istememesi ne farkeder belki bundan hoslaniyor :))10000000 kez yazdığım üzere adam isteseydi zaten gider kuzeniyle evlenirdi demek ki istememiş.
Evlenmek isteyip istememesi ne farkeder belki bundan hoslaniyor :))
Rahatsız olduğum şey, eşimin kuzeninin yılışık hareketleri ve el şakaları. Bu benim hiç alışık olmadığım bir şey ve beni çok rahatsız ediyor. Eşimi de defalarca uyardım o uzak durmaya çalışıyor ama demek ki yetersiz(!) . Eşimi yanağından öpmeler,tokalaşmalar vs. Sinirlerim tepeme çıkıyor. Tekrar belirtmeliyim ki bunlar benim için çok ters hareketler ve aynılarını ben yapmış olsam eşim asla sessiz kalmaz bunu da belirteyim. Bu sadece kıskançlık değil yaşantıma ters olduğu için bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum.Bu konuda eşimle ve kuzeniyle nasıl konuşmalıyım kırıcı olmamaya çalışarak sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
Demekki bilmiyordu boyle bi hareket oldugunu. Eslerin birine saygisi olmasi gerek. Kendisi madem kuzeniyle bu kadar samimi karisininda samimi olmasina birsey dememesi gerekir.Konu sahibi için önemli bir konu bu anladığım kadarıyla. Neden evlenmeden önce konuşmamış bunları? Arada iletişim kopukluğu var.
Demekki bilmiyordu boyle bi hareket oldugunu. Eslerin birine saygisi olmasi gerek. Kendisi madem kuzeniyle bu kadar samimi karisininda samimi olmasina birsey dememesi gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?