Aşırı samimi kuzen

ayy kuzenden kaçıp göçeceğiz

ya ben eşimin ablasının eşi ile sarılıp öpüşüyorum

birlikte tatile denize vs gidiyoruz yani

işimiz yaş

bir de eşimin kuzenleri de beni sarılıp öperler

kuzenlerin erkek hatta evli barklı adamlar olduğunu söylememe gerek var mı

Ya konu sahibi el şakaları cıvık tavırlar va yanağından öpmeler tokalasmalar yazmış. Kalkıp ne var tokalaşma da yok artık vs yazan arkadaşlar herhalde sizler eşinizin yanında kuzenlerinizi Şapur supur öpüp el şakaları yapıyorsunuz. Bence bu kadar geniş olmaya gerek yok. İnsan erkek kardeşi evlendiğinde bile karısının yanında daha dikkatli davranır. Kaldı ki kuzen? Canım bence sen dua et biran önce evlensin bu kuzen. Ozaman kocasının yanında sıkar bu hareketleri yapmak. Ayrıca Eşiniz demekki yeterince mesafe de koyamamış.

Erkek kardes evlendiginde niye dikkatli davranıyoruz..?
Kaç yillik kardesim , benim annem babam dünyaya getiriyor. Istedigim gibi severim valla. Elin kızına düsmez sonradan gelip kardeslerin tavırlarına karısmak.

Evliyim ve kuzenlerimle tokalaşmam direkt sarılırım. Eşim de kuzenleriyle sarılır öper falan. Daha da ilgincini söyleyeyim, kuzenimin eşi, eşime de bana da sarılır gelip geçerken sırtımıza vurur kafamızı falan sever, uzakta oturan kuzenim geldiğinde de baya samimi oluruz maaile.
Eşim de ben de sorun etmiyoruz. Çünkü birbirimize de güveniyor ve ikimizin ailesinde de akraba evliliği kınanan ve çok kuşaktır olmayan bir şey!
Dolayısıyla mesafelerimiz yok kuzenlerimizle gayet de mutlu mesut, kıskançlık kavgalarıyla ömrümüzü kısaltmadan yaşıyoruz.

Ne çok eleştiri mübarek! Arkadaşın ne yobazlığı kalmış ne yabaniliği.. kimsenin haddine değil. Yaşam tarzım demiş,bitti!!
Hem derdine çare aramak yerine eleştirmek de neyin nesi.. ben sizin gibi değilim konu sahibi,eşimin kuzenleriyle de sarılıp öpüşürüz ama eşim daha hassas bu konularda. Bayan ilk adımı atmadığı sürece tokalaşmaz bile kuzenleriyle. Sorununuzun çözümüne gelirsek bence kuzenlerle konuşmayın,buradaki gibi tepkiler almanız çok olası. Eşinizle konuşun,karşılaştıkları zaman arada biraz mesafe varken hoşgeldin nasılsn desin,karşı taraf az da olsa anlar.

Bir gün teyzemin kızı eşi ile birlikte bize misafirliğe gelmişti. Ben o zaman nişanlıydım. Teyzemin kızı hal hatır sorarken nişanlımı da sorup, keşke o da gelseydi görüşmüş olurduk, özledim dedi. Ben de ya keşke bilseydim, onu da çağırırdım demiştim. Sonradan öğreniyorum ki, garibim eve dönünce eşinden şiddet görmüş, sen nasıl kuzeninin nişanlısı için özledim dersin diye. Bunu duyup da şok geçirdiğimden beri bu şekilde kafa yapısına sahip olan insanlardan tiksindiğim için hep uzak durdum. Bir daha da kuzenimin eşiyle mümkün mertebe aynı ortamlarda bulunmamaya gayret ettim. Bu arada buna benzer saçmalıklardan dolayı kısa bir süre sonra boşandılar.. Sonuç olarak ben asıl bu tür insanların kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.

sürekli mi öpüp tokalaşıyor yoksa merhaba amaçlı mı ?

Sana göre zırvalık olan şey benim dinimde haram-helal olarak adlandırılıyor canım .

Iyi de carsi pazara cikmiyor musunuz, otobüse dolmusa binmiyor musunuz? Bu mesleklerde calisanlarin hepsi erkek. Dine göre baba, erkek kardes veya koca olmadan disari cikmak da haram degil mi? Siz her yere bu üc kisiden biriyle mi gidiyorsunuz? Kisinin kendi hayat görüsüdür tercihidir, karsi cinsle samimiyet kurulmasini yanlis buluyordur ama dinimize göre haram denmemesi lazim bence. Sonucta bu düsünceye göre bize haram bir sürü erkekle muhatap oluyoruz gün icerisinde.

Size kuzenden feci rahatsiz oluyorsunuz, esiniz de bunu bildigi halde ense tokat, yanak makas muhabbetine devam ediyor. Cok rahatsiz olsa bir iki ücüncüde yeter be diye bagirip agzinin payini veriridi. Demek ki bu aile böyle. Ben de bu yasa gelmis insanlarin ergenler gibi davranmalarini hos görmem ama durun yapmayin da demem. Sonucta kuzen onlar. Belki oldu bitti böyleler. Yani yapsinlar ne var diyemem, yapmamalarini tercih ederim ama yok dinimizde haram günah da demem. Kac yasina gelmis adam, karisini kizdiracak üzecek davranislari engellemiyorsa kuzene degil kocama kizarim.

Kuzen kardes diyenler burdaki kuzenin yasi kucuk degil ya. Evli barkli adami ne oyle opmeler habire tokalasmalar? Belirli bir yasa gelinmis hala eski cocukluk seyleri devam edemez ya. Tamam bende kuzenlerimi farkli gormem ama sarilip habire ne operim ne de durmadan tokalasirim. O kuzeni de anlayamadim ne kadar rahatmis oyle? Konu sahibi esinizinde sucu var. Mesafeli olsaydi kuzeniniz oyle davranamazdi.

Ne munasebet canim herkes eline koluna sahip olsun.Ayrica burda binbir konu aciliyor kuzene muzene guvenmicen arkadas. Kuzen cok istiyorsa gitsin evlensin kocasina sarilsin opsun Allah Allah ya.

iyi de demek ki adam ile kuzeni arasında öyle bir mesafe yok ve adam bunu istemiyor

istese şimdiye kadar koyardı

sırf konu sahibi istiyor diye kuzenine bir mesafe mi koysun

konu sahibi, o benimkinden rahatsız oluyor demiş ama demek ki adam senin kuzeninden rahatsız oluyor ama kendisi kuzenine o gözle bakmadığı için rahat

Ben de çok tutucu biri degilimdir ama konu sahibini anlıyorum. Kıskanma kavramını sadece iki kişi arasındaki cinsel iliski ihtimaline indirgerseniz bu ihtimal dışındaki herşey anlamsız gelir ama bu dediginiz realiteye örtüşmüyor. ayrıca biz kuzenlerimizle bir arada buyuduk kardeş gibiydik vs diye herkes böyle olmak zorunda değil, hoşgörüyle bakmak lazım. Kuzeninden çekinen herkes onu potansiyel koca ya da tacizci olarak gördüğü için kacmiyordur, tarzı budur. Modern olayım derken karşı görüş için yobaz olmamak lazım.

Tokalaşma ve selamlaşma öpüşü dışında şap şup opusmekten ben de hazzetmem. Eşine rahatsız olduğunu soyle çaresini o bulsun:) bu sebepten kavga etmeyin ama:))

Yani yalan söylesin. Bu inanca ters degil mi? Ya ne güzel ne kolay, isimize gelmedimi günah isimize gelince günah degil.

İyi de neden erkeklere imtiyaz tanınıyor ki eşinin kuzenine gelince rahatsız ama kendi yapıyor. Bana kuzenimin sarılmasına karşıysa kendi de yapmayacak ben olsam eşimle konuşurum konu sahibi arkadaşın yerinde hiçte kuzeni filan katmam araya.

Evet ben de eşinin rahatsız olmadığını düşündüm ama bilemem yine de. Biliyorsunuz türk erkekleri genelde kendileri yapsa da eşlerinin yapmasından hoşlanmaz bazı şeyleri. maalesef bu erkeğin iyi niyetli kadının kötü niyetli olduğu anlamına gelmez. Kadın kıskanıyor yaa,gayet normal ben de çok kıskancımdır. Uçan kuştaaan,eseeen yeldeeen.. sakınırııım kıskanırımmm! :)) açayım da dinleyeyim bari gece gece

Sadece kendilerine saygi duyulsun hos görülsün istiyorlar. Baskasi karsi fikir sundu mu inancim da inancim saygisizlik yapiliyor diye magdur oluyorlar. Akli fikir hep kim kimle nikahlanabilir, sanki herkes evlenme yasi gelince sülalede kim var kim yok söyle bir alici gözle bakiyor. Benim kuzenim benle evlenmek isteseydi, bebekligimiz cocuklugumuz gencligimiz bir arada gecti demek sen hep bana o gözle bakmissin der tiksinirdim.

Sayın konu sahibi bence msj gönderimine kapat konunu.. çünkü çözümden ziyade eleştiri var,sanki eleştirin demişsn gibi. Hadi eleştirdiniz,çözüm de bulun bari. Bağcıyı dövme işine döndü bu olay

Yani yalan söylesin. Bu inanca ters degil mi? Ya ne güzel ne kolay, isimize gelmedimi günah isimize gelince günah degil.
Burada konu sahibin e bunca hakaret yazılmış herkes ağzına geleni söylemiş sizin takıldığınız nokta bu mu? Saygısızlıklara iki kelam edeceğinize cımbızla seçmişsiniz.
Bu konuyuda açiklayabilirim size ama burada yasak oldugu icin bu kadar girmek istemiyorum dini konulara. Dini konularla ilgili bilginiz yok saygıniz olsun lütfen bir kere daha tekrarliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…