Erkek kardes evlendiginde niye dikkatli davranıyoruz..?Ya konu sahibi el şakaları cıvık tavırlar va yanağından öpmeler tokalasmalar yazmış. Kalkıp ne var tokalaşma da yok artık vs yazan arkadaşlar herhalde sizler eşinizin yanında kuzenlerinizi Şapur supur öpüp el şakaları yapıyorsunuz. Bence bu kadar geniş olmaya gerek yok. İnsan erkek kardeşi evlendiğinde bile karısının yanında daha dikkatli davranır. Kaldı ki kuzen? Canım bence sen dua et biran önce evlensin bu kuzen. Ozaman kocasının yanında sıkar bu hareketleri yapmak. Ayrıca Eşiniz demekki yeterince mesafe de koyamamış.
Ya konu sahibi el şakaları cıvık tavırlar va yanağından öpmeler tokalasmalar yazmış. Kalkıp ne var tokalaşma da yok artık vs yazan arkadaşlar herhalde sizler eşinizin yanında kuzenlerinizi Şapur supur öpüp el şakaları yapıyorsunuz. Bence bu kadar geniş olmaya gerek yok. İnsan erkek kardeşi evlendiğinde bile karısının yanında daha dikkatli davranır. Kaldı ki kuzen? Canım bence sen dua et biran önce evlensin bu kuzen. Ozaman kocasının yanında sıkar bu hareketleri yapmak. Ayrıca Eşiniz demekki yeterince mesafe de koyamamış.
Sana göre zırvalık olan şey benim dinimde haram-helal olarak adlandırılıyor canım .
Ne çok eleştiri mübarek! Arkadaşın ne yobazlığı kalmış ne yabaniliği.. kimsenin haddine değil. Yaşam tarzım demiş,bitti!!
Hem derdine çare aramak yerine eleştirmek de neyin nesi.. ben sizin gibi değilim konu sahibi,eşimin kuzenleriyle de sarılıp öpüşürüz ama eşim daha hassas bu konularda. Bayan ilk adımı atmadığı sürece tokalaşmaz bile kuzenleriyle. Sorununuzun çözümüne gelirsek bence kuzenlerle konuşmayın,buradaki gibi tepkiler almanız çok olası. Eşinizle konuşun,karşılaştıkları zaman arada biraz mesafe varken hoşgeldin nasılsn desin,karşı taraf az da olsa anlar.
Burada konu kıskançlıktan ziyade inançlar. Ve kuzen ne olursa olsun öz kardeş değil sonuçta nikah düşüyor. Kuzeniyle evlenen bir çok insan var. Konu sahibinin istediği inancın tartışılması değil. Lütfen konu sahibinin inancına saygı duyarak yorum yapalım.
Bence eşinle konuşup ikna etmeye çalış, mesela kuzeni öpmek yada tokalasmak istediğin de uzak durup grip gibiyim bulaştırmayayım desin, bir kaç kere böyle yaparsa kuzenide anlar herhalde. Ama önce eşinin yanlış yaptığını kabul etmesi lazım.
Kuzen=kardeş
İyi de neden erkeklere imtiyaz tanınıyor ki eşinin kuzenine gelince rahatsız ama kendi yapıyor. Bana kuzenimin sarılmasına karşıysa kendi de yapmayacak ben olsam eşimle konuşurum konu sahibi arkadaşın yerinde hiçte kuzeni filan katmam araya.iyi de demek ki adam ile kuzeni arasında öyle bir mesafe yok ve adam bunu istemiyor
istese şimdiye kadar koyardı
sırf konu sahibi istiyor diye kuzenine bir mesafe mi koysun
konu sahibi, o benimkinden rahatsız oluyor demiş ama demek ki adam senin kuzeninden rahatsız oluyor ama kendisi kuzenine o gözle bakmadığı için rahat
İnancınız gereği neden evleniyorsunuz demedi burada kimse.
Ve aile yaşantım gereği (dinle hiç alakası yok) akraba evlilikleri hele kuzen evlilikleri bana sapkınlık olarak geliyor.
Bu sizin inancınıza bir saldırı değil benim fikrim.
Ben teyzemin amcamın yada halamın doğurduğu ve bebekliğimden beri gördüğüm, beraber uyuduğum, oynadığım, kavga ettiğim, belki dövüştüğüm boğuştum bir canlıya sonra koca diyemem. Diyeni de anlayamıyorum. Sırf dini inanış dediniz diye bana tuhaf gelen bir şeyi kabullenemem.
Dini inanış denince herkes sussun istiyorsunuz ama bu da tahammülsüzlük.
Sizin dini inanışınızca doğru ama benim ahlaki anlayışıma göre ters ve kabullenilemez bir şey.
Asıl benim kardeşimle olan ilişkime ama nikah düşüyor denince benim midem bulanıyor. O kişi benim kardeşim yahu kardeşim.
Burada konu sahibin e bunca hakaret yazılmış herkes ağzına geleni söylemiş sizin takıldığınız nokta bu mu? Saygısızlıklara iki kelam edeceğinize cımbızla seçmişsiniz.Yani yalan söylesin. Bu inanca ters degil mi? Ya ne güzel ne kolay, isimize gelmedimi günah isimize gelince günah degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?