- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
selam herkese benim durumumda karmaşık şaşırdım ne yapayacağımı, 2 yıllık vliyim kaynanam kayınbabam çok iyilerdir beni rahatsız etmemek için 2 yıl gelmediler zaten başka şehirdeler ama biz 2-3 aya bir gider ziyaret ederiz.Şuan hamileyim ve beni görmek istediler geldiler 16gün kaldılar.kayınvalidem bulaşıklarımı yıkmaka için bile izin aldı benden çok asil bi kadın ama kayınbabam bu 16günü burnumdan getirdi.inanılmaz meraklı evimde el atmadığı hiçbiryer kalmadı, girdiğimiz her arkadaş ortamında hamileliğimden bahsedip benim özel hayatıma müdale etti ki ben çok utandım eşimin koca koca arkadaşlarının yanında bile açtı konuyu eşim 1-2 kere uyardı ama nafile.ve ben tüm gün işteyim akşam eve geliyorum yemek yapmışlar felan sağolsunlar ama ben yemekten sonra tencere yıkamaktan helak oldum 5 tencere yemek yapıyorlar ısıtıp ısıtıp yiyorlar ben hamileyim ve o kadar midem bulandıki o ısıtma yemeklerden 3 kilo vermişim.kayınbabam beni torunu gibi sever böyle ben bebekmişim gibi kusacağım artık o derece her sabah kahvaltıda her akşam yemekte bebek bebek bebek erkek olur inşallah felan yaa adam beni seviyor ok iyi ok ama ben kusacağım artık cıvık cıvık sevgi kelebeği gibi birde bu kadar bebek konusulur mu ya. ben uyardım bi kaç kere ama olmadı sonra bana döndü dediki doğumdan 1 ay önce gelmeleri icap edermiş!! benim bittiğim an işe gidiyorum annemi babamı arayıp ağlıyorum onlarda idare et kızım iyi insanlar diyolar ama ben 9 aylık hamile bunların arkasını toplayamam ki yani temizlik yapıyolar ama ben tekrardan yapıyorum biraz takıntılıyım öyle evimde benden başka birinin işlerime müdahale etmesi beni delitiyor.neyse gidecekleri gün kaynanamlakonusuyoruz hediye aldım onları veriyorum tam konusmanın ortasına daladı kayınbabam saygısızca bende kızdım benimle bebekmişim gibi konusuyor yine dedimki ben bebek değilim benimle düzgün konuş ayrıca annemle konusuyoruz müsade et dedim çok bozuldu küstü o kadar iyi oldu ki. kaynanamda diyorki kızım baban çocuk gibidir idare et ne olur ediyorum zaten dedim ama anladılar sinirlendiğimi.onlar gittiktensonra eşime anlattım babama dur demezsen müdahae eder herşeye huyu bu bak ben ileri gidince hemen uyarıyorum sende uyar sen 2 yıldır hiç ağzını açmadın o da coştu dedi bende ben uyaramam sen uyuar dedim.şimdi doğuma gelince nasıl sinir krizleri geçiricem onu düşünüyorum ben napıcam. annem eğer gelip uzun kalırlarsa ben emriciem felan rahat edemem der izin alır bizde kalırsın diyor ama bu sefer onlar benim evimin düzenini değiştirirler felan off yani çok deriin düşünüyorum kimseyi kırmayayım yaşlı insanlar diyorum bilemedim kızlar ne yapsam?