- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
Ben kayınpederinize çok ayıp ettiğinizi düşünüyorum. Varsın annenizle konuşmanız bölünsün, iş görüşmesi mi bu ne olacak ki ? Bu yaşananları lohusalık bittikten sonra, herşey yoluna girdiğinde hatırlayın " evet ya keşke öyle davranmasaydım" diyeceksiniz.
2 yıldır rahatsız etmemek için evinize gelmeyen insanlar, demek ki had saftada düşünceliler. Biraz daha anlayışlı olunabilirdi, ki evinizde azarladığınız bir misafir üstelikte eşinizin babası.
Ortak yaşam zordur 2-3 ayda bir görmek gibi değildir. Baksana kayınvaliden bulaşık yıkamak için bile izin alıyormuş, daha ne yapabilir insanlar ki ?
Siz iştesiniz kaldıkları ev için elbet yemek vs yapacaklardı, yapmışlarda. Bence bunların hepsi hormonlar yüzünden.
Ben sadece şu ısıtma yemek işini anlamadım. Bende çalışıyorum yapınca 3-4 çeşit yaparım ogün canımız ne yemek istiyorsa, ısıtıp yeriz. Çalışan bir hanım olarak siz hergün günlük mü yapıyordunuz ?
ya zaten be küsmedim işte kırmakta istemiyorum dün kandildi zaten babamıda aradım kutladım kandilini bişey demedi, hormonlar yüzünden olabilir belki çünkü daha önce babam gelmişti bize böyle hissetmemiştim. hatta eşime kızardım kocaman adama bişey deme ayıp diye ama yatak odasına girince çok utanıyorum dolaplarıma bakmış ep ben gene bişey demem. ısıtma yemekte şundan canım bende bu hamilleiğin 5 haftasından itibaren bi koku hassasiyeti oldu şimdi et yemeğini yapıp daha sonra 1-2 kere ısıtınca kokusu beni mahfediyor bi değişik kokuyor annemede söyledim ben yemeyeğim bundan kötü oldum dedim o da normal dedi. yani kırmam ağzımı açmam ama işte kayınbabam beni korkutuyor dedim ya doğuma bile gireyim diyebilir hiç şaşırmam. yani annemde utanmıyorumda kayınbabamdan utanıyorum ben kendi babamdan da utanırım yani hamile olduğumu bile babam geç söyledim öyle bi huyum var işte şimdi ben böyleyken hamileliğimin tüm detaylarının eşimin erkek iş arkadaşlarına anlatılmasıda biraz utandırıyor beni ve çoksinirleniyorum bişeyde demeden susuyorum.