- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
Çocuklaşıyorlar birde sen alışkın değilsin. Belki eşinede senin babanla ilgili bir durum acaip geliyor olabilir. Onlar alışmıştır sen alışamazsın okadar kısa sürede. Ama dediğim gibi eşin arkandaysa çok dert etme. Yaşlarından sebep hürmet etmek gerekiyor birde sen karşındaki nekadar kötü olursa olsun iyi ol. İnsanlık sende kalsın ( bunu kendim içinde söylüyorum ) Sonuçta ömrümüz yettiği kadarıyla hepimiz yaşlanıcaz. Biz kimbilir neler görücez. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmamaya çalışırım. İyi davranmak bize bişi kaybettirmez. Ama tabi hakkımız yenmediği sürece. Orda birilerine dur demeyi biliceksin.
Vayy hayat dersi gibin oldu beaSen onu bunu boşver, hamilelik nasıl gidiyor onu anlat
![]()
ay beni azarlayanlar olmuş çok üzüldüm çok ayıp etmişim felan ama ben cıvıklığa gelemiyorum özbabam olsa hoşlanmam napim benim tahammülüm yok belki evimin düzeninede karışıldımı stres oluyorum valla benim kayınpederle 1 gün geçirsin bu beni eleştirenler çok merak ediyorum yorumları:) hamilelik iyi gidiyor sanırım bi rahatsızlık yok kokulardan ve salçalı baharatlı yemeklerden çok rahatsız oluyorum birde cumartesi doktora gittim ikili test için bebe hareket ediyordu ölçemem dedi dünde gittim hiç hareket etmiyordu ölçtü ense kalınlığını sonrada bebe hareket etsin diye o ultrasonla karnımı sarstı biraz hiç hareket etmedi uyuyor rahatı yerinde felan dedi benimde canım sıkıldı kasmışım kendimiki karnım kasıklarım ağrıyor birde kanda alındı kolumda koca bir morluk çok korktum bu ikili testten ya stres stres üstüne oldu.