- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi goncammm48
-
Aaa evet :)) valla alinti cevaplarken de konuyu cevaplarken de hic bakmiyorum ki isimlere :) sizin yazdiginizi konu sahibi yazdi sandim :)Biz derken..ben konu sahibi değilim..kazancım o kadar fazla değil..keşke olsa..:)
evet evet evini değiştir borca gir sonra çok üzülürsün şu an ben çok uzuluyorumarabamız var cnm ama ev yatırımı yapılabilir belki
ruh halim iyi değil:) haklı da olabilirsinbiraz şımarıklık var gibi..
çok doğru haklısın..ama inşallah bebek çok bekletmeden gelir artıkyahu mal mulk illa birakacak cocuk olunca mi alinir?
once bu zihniyeti bi degistirin
omur boyu calismayacaksiniz ki , bunun emekliligi var , emekli olunca alacaginiz maas dusecek , simdiden yatirim yaparsaniz emrklilikte rahat edersiniz
once kendinizi dusunun , cocugun da ne zaman gelecegini bilemezsiniz , ona odakli yasamayin oluruna birakin
neden üzülüyorsun..Allah gönlüne göre versinevet evet evini değiştir borca gir sonra çok üzülürsün şu an ben çok uzuluyorum
amin insaallahneden üzülüyorsun..Allah gönlüne göre versin
çok mantıklıEv kredinizi revize etseniz? Vadeyi azaltıp tutarı arttırırsanız hem borcunuz çabuk bitmiş olur hem de gereksiz yere para harcayamamış olursunuz.
Alışverişi azaltmaya karar verdiğimde ilk yaptığım iş trendyol gibi sitelerin otomatik gelen günlük maillerini kapatmak oldu. Artık hiç oralardan bir şey almıyorum. Bilindik markaların indirimleri zaten yılda iki kere mağazalarında da oluyor. Bilinmedik markalar da kaliteli olmuyor.O trendyol tam bir bağımlilik...
Alamiyorum kendimi ordan..
al bnden de okadar resmen bağımlılık..her hafta kargom geliyordu birer ikişer ..geçen ay kestim alışverişi..O trendyol tam bir bağımlilik...
Alamiyorum kendimi ordan..
bu aralar düşündüğüm bişey benim de bu 6 senem kaldı bitmesine belki 4 yıla indirilebilir..Ev kredinizi revize etseniz? Vadeyi azaltıp tutarı arttırırsanız hem borcunuz çabuk bitmiş olur hem de gereksiz yere para harcayamamış olursunuz.
izlicem ilk fırsatta:) çok saol..aynı bnde öyleydim düzeltcem kendimi haftalık siparişler ihtiyacım olmayan gereksiz bir çok alışveriş..yani para da kolay kazanılmıyor sabah sıcak yataklarımzı terkediyoruz sonuçtabirkaç ay önce nerdeyse haftalık sipariş veriyordum. sürekli onu al bunu al diye diye dolabım nerdeyse doldu. bir yığın makyaj malzemesi var ama nerdeyse hiç makyaj yapmıyorum. o kadar şey aldım sürekli aynı şeylere elim gidiyor. ekimden beri çok dikkat ediyorum harcamalarıma. iyisini almaya çalışıyorum. aldığım şeyin içeriğine bakıyorum diğer türlü resmen plastik giyiyoruz çünkü. verilen paraya acıyorum artık. düşünsenize günün 8-9 saatinde deli gibi çalışıyoruz ve saçma sapan gereksiz dolapta eskiyecek şeylere veriyoruz. ya bence ilk etapta ihtiyaclarınızın farkında olun atıyorum bir iki kere giyeceğiniz şeyler almayın ya da uygun fiyatlı diye. vaktiniz olursa true cost diye bir belgesel var izlesenize :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?