- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Huzurlu ol, stresten uzak dur filan diyenler oluyor dalga geçer gibi ekstra sinir ediyor.
Aşırı gergin, stresli günler zamanlar geçiriyorum. Şimdi burda anlatamasam da bilenler var aranızda biraz.
Aşırı yıpranık sinirlerim, en ufak şeyde gözlerim doluyor. Üzüntüden değil ama. Sinirden.
Yere bardak düşse sinirden ağlıyorum neredeyse. Bu günler ne zaman geçer bilmiyorum ama artık kontrol edemiyorum tepkilerimi.
İlaç filan kullanacak biri değilim.
Başka bi hal çaresi var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sessiz sakin bir tatil öneririm ama gitme imkanın yoksa sık sık İnşirah suresi oku.
Ben bazen icimi söküp dışarı atmak isteyecek kadar daralırım ve hemen bu sureyi okurum. Okuyamadığım zamanlarda da dinlerim.
Ne tatili anacım, tatil şu an bildiğin hayal.
Huzurlu ol, stresten uzak dur filan diyenler oluyor dalga geçer gibi ekstra sinir ediyor.
Aşırı gergin, stresli günler zamanlar geçiriyorum. Şimdi burda anlatamasam da bilenler var aranızda biraz.
Aşırı yıpranık sinirlerim, en ufak şeyde gözlerim doluyor. Üzüntüden değil ama. Sinirden.
Yere bardak düşse sinirden ağlıyorum neredeyse. Bu günler ne zaman geçer bilmiyorum ama artık kontrol edemiyorum tepkilerimi.
Ben 4-5 ay önce cok ama cok sinirlendiğim bir anda ankara ayazında ufak bir yürüyüş yaptım. Yağmur yağıyor, hava buz gibi... Nasıl iyi geldi anlatamam.Sinirlendiğimde soğuk hava çok iyi gelir bana.. Klima falan varsa açın oturun, üşütmeyin ama
Ben 4-5 ay önce cok ama cok sinirlendiğim bir anda ankara ayazında ufak bir yürüyüş yaptım. Yağmur yağıyor, hava buz gibi... Nasıl iyi geldi anlatamam.
Ama unuttuğum birşey vardı hamileydimAz kalsın zatürre oluyordum, bir hafta antibiyotik kullandım
Ay ucuz kurtulmuşsunuzDimi ama soğuk rahatlatıyor insanı ya da insan üşümekten sinirlenmeye fırsat bulamıyor bilemeyeceğim ama ucunu kaçırmamak lazım ben de bu soğuk merakım yüzünden az doktorluk olmadım aman dikkat edin bebişe..
ben tam tersi. usuyunce, acikinca, uykusuz kalınca çok sinirlerim :)) tuhafimm...
Bu aralar soğuk hava bulmak zor ama evet. Hava soğuk olmasa bile pencereye koşuyorum. Dışarıyı kokluyorum biraz derin nefes alıyorum filan.Açlık ve uykusuzluk bende de sinir yaparkişiden kişiye değişir bu ya ben de kendimi tuhaf buluyordum soğukta sakinleştiğim için..
Bu aralar soğuk hava bulmak zor ama evet. Hava soğuk olmasa bile pencereye koşuyorum. Dışarıyı kokluyorum biraz derin nefes alıyorum filan.
Kış boyu bile pencere açık uyudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?