Ben de sıkıntılı gördüğünüz yer varsa onu da söyleyin lütfen... Çabuk parlıyorum mesela istemiyorum ben böyle olmak sakin olmak istiyorumNormal bence.
Birisi bana bağırınca bende bağırırım.
O an ortamı terket doktora gidene kadar.
Dönemsel olabilir. Mesela ben hep sinirlyim şükret haline :)Ben de sıkıntılı gördüğünüz yer varsa onu da söyleyin lütfen... Çabuk parlıyorum mesela istemiyorum ben böyle olmak sakin olmak istiyorum
Çok teşekkür ederim yorum içinDönemsel olabilir. Mesela ben hep sinirlyim şükret haline :)
Valla ben artık çözümü bir kaç dakika derin nefes almakta buldum sayılır .karşımdakine de direkt söylüyorum tartışma kötü yere gidiyor bir 5dk müsaade diyeHanımlar yok mu bir çözüm önerisi olan, yine size geldim..
Üstteki arkadaşın dediği gibi ortamı terk ediyorum ( terk etmek dediğim başka odaya geçiyorumValla ben artık çözümü bir kaç dakika derin nefes almakta buldum sayılır .karşımdakine de direkt söylüyorum tartışma kötü yere gidiyor bir 5dk müsaade diye
Yoksa insanlar bazen beni çıldırtacak gibi geliyor
Beni suçlarlardı, çocuk aklı bir şey diyemezdim. Hala aynısını yapmaya kalktıklarında susturuyorum ama bas bas bağırarak. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum, kendi yapmam gereken şeyleri bile. Zamanında(10 yıl öncesi resmen) şunu yaptım ya diyorum.Hep seni suçlarlarmis resmen evde uvey evlat gibi ailende sorun var sende degil yetistirme tarzi yanlis olmuş istersen psikiyatriyr git bu durum derslerini de etkiler iki gun sonra is evlilik hayatinida hayatimizin belli donemleri bizlerde sikinti yasayip parliyoruz bi destekle hallonuyo
Kahve konusunda haklı mıyım mesela? Ben de sakin kalmak istiyorum, susmak istiyorum. Sabır istiyorum. Ama olmuyor.bence sinirlendiğiniz konularda haklısınız yani ben normalde sakin bir insanımdır ama tepkileriniz bna bile gayet normal geldi
Peki sinir halimi nasıl önleyebilirim?Haklisin annen de uzatiyo birseyleri
Yok üşenmem, bakkala falan isteyerek gittim. İçimden gelerek yaptım, o sorun değil. Sorun sonrasında şikayet edilmem ve benim sinirlenmem :)Bana çok sinirli gelmedin doğrusu. Ben olsam kahvemi methedeni bulamam bu bir , anne mütevazilik yapma herkes senin kahvenin ne kadar güzel olduğunu biliyor deyip kahveyi ilk dakika anneme yıkar odama kaçardım bu ikikaldı ki bakkala falan gitmek. Kahve bitmiş çay içerseniz çay yapayım da diyebilirdim.
Bana da öyle geliyor, bilinçaltımın çocukluğumun da etkisi var...Haksız yere suçlandığın için, içindeki bastırılmış öfke çıkıyor.
Bence çok normal.
Aynen.... bende yaşıyorum ara ara. Valla ara ara bağırmak iyi geliyor deşarj oluyorum.Bana da öyle geliyor, bilinçaltımın çocukluğumun da etkisi var...
Troid'in bununla bir ilgisi var mı? Ben de baktırmalı mıyım? Yahu öyle böyle değil çatacak yer arıyorumAynen.... bende yaşıyorum ara ara. Valla ara ara bağırmak iyi geliyor deşarj oluyorum.
Zaten troid de sinir yapıyor. Duble sinirliyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?