Aşırı sinir

Az önce yine atıştık, problem bende mi hanımlar? Kendime engel olamıyorum gözlerim doluyor. Sedef hastasıyım korkuyorum vucudumda yayılacak diye. Sinir halinde daha da yayılıyor

Ben bu orneklerde gereksiz bir sinir göremedim, ama konu actiginiza göre durumdan rahatsizsiniz demektir.
Nefes egzersizleri ve yoga deneyin. Youtube da cok guzel videolar var, ozellikle nefes egzersizleri kisa surede cok degisim yaratıyor

Ben bu orneklerde gereksiz bir sinir göremedim, ama konu actiginiza göre durumdan rahatsizsiniz demektir.
Nefes egzersizleri ve yoga deneyin. Youtube da cok guzel videolar var, ozellikle nefes egzersizleri kisa surede cok degisim yaratıyor
Haklı olsam dahi bağırmaktan rahatsızım. Çünkü hem bir kadına yakışmıyor, hem de bağırdığım kişi annem. Nefes egzersizlerini deneyeceğim:)

Haklı olsam dahi bağırmaktan rahatsızım. Çünkü hem bir kadına yakışmıyor, hem de bağırdığım kişi annem. Nefes egzersizlerini deneyeceğim:)
Bagirmayin lutfen annenize anneler icine atar.evladin her soyledigi laf aslin da bir ok gibi saplanirmis yureklerine belli etmezlermis..

Amanın bizim cuplu sütyen :), hoşgeldin tatlım..
Sinirsel rahatsızlıkların altında birikmişlikler yatar genelde.
Kendimden biliyom.
İçinde biriktirdiklerini geç aynanın karşısına dök.
Kendinle muhabbet et.
Neyi önemsememelisin ne senin önceliğin bunlara göre fazlalıkları zihninden atmaya çalış.
İyi gelecektir...

Duymayın
Görmeyin
Derin nefes alıp verin
Bana da geliyorlar arada kırıp döküyorum insanları.

Bende de bu tarz çıkışlat var. Annenizle olan sıkıntınız bulunuyor. Susamıyor insan.
Bir de yaşanmışlıklar sıkıntılar da tahammülsüz yapıyor insanı. Psikoloğa gitmeyi ben de idtiyorum da param yok. İlerde maddi yönden rahatlarsam gideceğim

Oy benim sütyenli bacım selam

Valla bunlar dert değil, karşılıksız aşkımı unutamıyorum diye konu açmamışsınya ona sevindim ben öncelikle, ki artık umarım unutursun..

Ah ben bugün anneme neler saydırdım bi bilsen

Insan kendini gün içinde veya hayatın içinde okadar çok şeye şartlıyo ve kendince başarmaya çabalıyoki bakmışsın o arada stres topu veya sinir küpü olmuşsun..

Karşıdada yaptığın olumlu şeyleri görmeyip sürekli eleştiren bi anne varsa

Saydırmazsan günaha girersin
Boşver, rahatla

Hanımlar yok mu bir çözüm önerisi olan, yine size geldim..
Birden ortaya çıkmış bişeyse tiroitlerinize de baktırın derim. Bana da sinir musallat olmuştu son zamanlarda. Halbuki o kadar sakin biriydim ki. Meğer tiroit varmış. O da asabiyet yapıyor. Sevgiler...

Hoşbuldummmmm
Aynayla konuşma yöntemini de deneyeceğim, teşekkür ederim.. Bence de birikmişlik var

Ben devlet hastahanesine gideceğim. Özel psikiloğa benim de gücüm yetmez şu an

Selammm
Onu artık sizin başınızı ağrıtmadan unutmaya çalışacağım hahah
Ne yapsam rahatlayamıyorum, insanlar bağırınca ağlayınca rahatlar bana daha da geliyorlar

Birden ortaya çıkmış bişeyse tiroitlerinize de baktırın derim. Bana da sinir musallat olmuştu son zamanlarda. Halbuki o kadar sakin biriydim ki. Meğer tiroit varmış. O da asabiyet yapıyor. Sevgiler...
Teşekkür ederim, ona da baktıracağım. Sevgiler

Bende senin bahsettiklerinin benzerini 16,17 yaşlarımda yaşamıştım. Dediğin gibi dışarıda öyle sorunum yoktu,arkadaşlarıma karşı gayet iyiydim. Ama evde tabiri caizse şeytanlasiyordum. Aşırı sinir vardı. Babamdan aldigimi, irsi olduunu düşünüyordum. Engelleyemiyordum,en çok annemle atışıyordum,babam ablam çalışıyordu haliyle hep annemleydim. Hatta anneme dedim beni doktora götürün diye ilk ciddiye almadılar ben ısrar edince götürdüler,ppsikiyatra gittim annemle girdim doktorun yanına. Ben farkında değilim annem çıkınca söyledi,doktora niye sesini yukselttin diye. Doktor nasihattafalan bulundu,ilaç vermişti. Kullandım bi süre çok iyiydi böyle uuyusmustumsanki yani sinirim azalmıştı,gevşektim. Fakat liseye uzak yyere servis ile gidiyordum ilaç da mide bulantısı yapıyordu,bi süre sonra bıraktım. Ergenliğin vermiş olduğu bi şey diye düşündüm hep fakat hala da var sinir,zamanla dizginlemeyi öğrendim. Annem hala der bu ne sinir diye. Aileye daha çok yansıtıyor insan ama. İnşallah sizde öğrenirsiniz dizginlemeyi. Bağırdıktan sonra vicdan azabı duyuyorum o da etkiliyor kendimi durdurma konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…