• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı sinirli sevgili yardım edin :(

Nasıl bir tavır sergilemeliyim hicbisey olmamış gibi mesaj atmış

Son kez yaptığı bu saygısızlık konusunda uyarıp konuyu kapatacağınızı söyleyin. Tekrarı olmasın birdaha bu şekilde kapatmam diyin. Tavrınızı görsün ki birdaha saygısızlık yapmasın.

3 senedir sevgiliyiz son 6 aydır böyle. Annesine teyzesine söylemiş ama onlar da giriyorlar yaşlı insanlar. Onlara da bu kadar sinirlenmesine ne gerek var. Hadi onlara sinirlendi benim suratıma neden telefon kapatıyor şimdi de hiçbirşey olmamış gibi mesaj attı bana

Kesinlikle normal davranmayın siz de bir şey olmamış gibi devam ederseniz alışır hep böyle yapar. Tavır gösterin gerekirse tartışın çeki düzen versin kendine

birsey olmaz iki gun sonra affeder daha sinra evlenirsin... ne yani bir sinirlendi diye alttan alamayacak misin ...hakli yani yuzune kapattiysa ne olmus nasil olsa karsidaki bunu sorun etmemeli ...cık cık :işsiz:

Son kez yaptığı bu saygısızlık konusunda uyarıp konuyu kapatacağınızı söyleyin. Tekrarı olmasın birdaha bu şekilde kapatmam diyin. Tavrınızı görsün ki birdaha saygısızlık yapmasın.
Dediğiniz gibi tavrımı ortaya koymaya çalıştım ama yine tartıştık. Bana söylediği bir cümle sen koca adama hatasını mı öğreteceksin oldu

Ben bu iliskiyi beceremiyor dişimi gösteremiyorum galiba :KK43:

Bence sorun siz de değil üzülmeyin. Zaten sevgilinin normal mesaj atmak yerine hata yaptığını söyleyip gönlünü alması ve bir daha yapmayacağını söylemesi gerekti. Ve en önemlisi bir daha yapmaması tabi. Ama pek kendini düzeltecek gibi durmuyor. Yine de inşallah düzeltir diyelim

Dediğiniz gibi tavrımı ortaya koymaya çalıştım ama yine tartıştık. Bana söylediği bir cümle sen koca adama hatasını mı öğreteceksin oldu

Koca adama hatasını gerçekten de siz neden öğreteceksiniz ki? Ailenin veremediği terbiyeyi bu yaştan sonra bir adama vermeye çalışmak bir insanı ne kadar zorlar,ruhen bitirir fikriniz var mı acaba?

Öfke problemi olan yetişkin olamamış böyle adamlardan lütfen uzak durun, üstelik sizin hiçbir suçunuz da yok, üstelik idare etmek gibi bir sorumluluğunuz da yok.. Sakın "ben neden lafımı geçiremiyorum" diye düşünmeyin çünkü o öyle siz de böylesiniz, herkesi olduğu gibi görüp kabullenin, değiştirmeye çalışmayın, ilişkide mutlu değilseniz de ayrılın..

Sen ayrılır gidersin ama ben anne ve teyzeye üzüldüm açıkçası. Tedavi olması lazım. Sen de evlenmeden yüzünü gösterdiği için Allaha şükret. Evlendikten sonrasını düşünemiyorum.

belli ki davranışında bir tuaflık sezmiyor ona göre bir durum söz konusu degil.
siz ne yapmayı düiünüyorsunuz.
sadece aileye karşı bu tutumu sergilemiyordur.
size nasıl arkadaşına trafikte yani insanların yaşadıgı her alana girdiginde neler yapıyor.
siz siz olun şimdiden gördüklerinizi degerlendirin düzeltirim adam ederim hayali kurmayın karşınızda sizin kontrol edebileceğiniz kişilik yok

Bu kadar sinirli olması sizi korkutmuyor mu? Telefonu yüzünüze kapatıp kapatmamış olmasından daha önemli değil mi? Yanlış yere takılıyorsunuz bence...

Bu sinirli olmak falan değil ya bu resmen saygısızlık ergenlik her şey benim isteğim gibi olacakcılık..bunun evliliği düğünü nişanı var böyle bir insanla ömür nasıl geçer .. aşk bu kadar da gözü kör etmemeli

Bak canim.
Evli olsan karsina al konus kendini duzeltsin ya da uzmana gidip tedavi olsun diyecektim.
Amaa daha sevgili iken boyle davranmasi gercek yuzunu gostermesi senin icin buyuk bir nimet..
Emin ol evlenince daha rahat davranacak bu adam ayni evin icinde sinirlendiginde seni uzer.
Demekki baskasina sinirlendiginde sinirini senden cikarabilir.
Basit birseye bu kadar sinirlenen adam sen bir yanlis yaptin hata yaptiginda vs tepkisi daha sert olabilir.
Hic yasayip gorerek tecrube edecegiz felsefesine girme.
Boyle seyler her zaman bir isarettir.
Akli basinda kendinin mutlugunu daha onde dusunen bir bayan zaten boyle olaylari iyi yorumlar.
6 ayda sabrin tukenmis koca omur napacan..

Bu aslında “ Telefondakini bile haşladım sizin yüzünüzden. Şimdi cıngar çıkarıcam” demek anne ve teyze için. Daha sakin bir zamanda konuşabilirdin. Bu görmezden gelinebilecek bir durum. Ama kriz kadar büyük öfke sorunları olan biri ya tedavi olmalı yada kimsenin hayatına girip ona zarar vermemeli. Sabrın bir yetde bitecek ve tükeneceksin. Böyle devam etmemelisiniz.

Ya bırak adı üstünde 'sevgili'. Psikolojisi bozuksa gitsin tedavi olsun. Sana böyle saygısızca davranma hakkını hiçbirşey vermez. Sakin bir insan olduğunu yazmışsın, sen onun stres topu musun? Elin oğlunu sen mi tedavi edeceksin? Neden kendini bu kadar üzüyorsun? Oh ne ala. Bekar kadınsın, bir ömür sinirliyim dedikçe alttan mı alacaksın. Benimde nişanlım çok sakin, bende çok sinirliyimdir. Ama kendimi kontrol edebilirim. Kalp kırmak bu kadar kolay mı? Kılıfına uydurayım ben de kırıp dökeyim o zaman. Hafta sonu 2 gün kendi işime sinirlendim. Evden bile çıkmadım. Ama insan biraz kontrollü olacak.

Back
X