Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

forevermorrenk

Mustafa Kemal Atatürk
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2018
8.602
20.334
298
Herkese kucak dolu sevgiler :KK68:

Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim. :KK47::KK47:
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum :(

Hala kendisi bakacaksa evlendirmeseydi o zaman.
yahu size de anneniz bakabilir. aynı durumda olsanız kocam bakıyor anne eve gelme mi derdiniz?
ne alaka yani bu kadın onun annesi. bakma görevi ondan size devir olmadı. hala annesi de bakabilir.
sabah benim kayınvalide poğaça göndermişti. ne deseydim eşime, ananın yemeklerini yiyeceksen gel boşanalım mı deseydim?

Herkese kucak dolu sevgiler :KK68:

Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim. :KK47::KK47:
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum :KK43:

Eşinize bakım konusunda kayınvalideyle yarışıyorsunuz herhalde yani kocaya ne o kadar bakarım ne de kayınvalidenin gelmesine o kadar sinir olurum. Herşeyi abartılı yaşıyorsunuz yahu grip olmuş verem değil. Ayaklarının altını vickslemek nedir,abartmayın.

Ben geleyim çorba yapayım dediğinde eşin kabul etmiş ne diyebilirsin ki. Ki nasıl anne gelme desin adamda. Ben de annemler gelmek istediği zaman eğer bir planımız yoksa eşime gelsinler mi diye sormam annem babam tabi gelcekler yani. Eviniz dağınık oldugu için takılmışsınız burda da haklısınız ben de kayınvalidem evimi dağınık görsün kesinlikle istemem. Aranızda mesafe olması da çok iyi olmuş.

yahu size de anneniz bakabilir. aynı durumda olsanız kocam bakıyor anne eve gelme mi derdiniz?
ne alaka yani bu kadın onun annesi. bakma görevi ondan size devir olmadı. hala annesi de bakabilir.
sabah benim kayınvalide poğaça göndermişti. ne deseydim eşime, ananın yemeklerini yiyeceksen gel boşanalım mı deseydim?

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?

Bence mesele bakmaya gelmesi değil eşinizin size sormadan evin durumu müsait olmadığını bile bile çağırması anladığım kadarıyla ki bence haklısınız. Çünkü bu şekilde olan insan evinizin dağınıklığını size karşı kullanıp laf söyleyebilir. İstememeniz gayet normal. Yoksa normal zamanlarda tabiki anne babadır her zaman kabul edilir etmemek gibi bişey söz konusu olmamalı.
Ayrıca öyle mıç mıç ne öyle 3 yaşında değil ki bu koskoca adam sevmenin de adabı var canım.

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?
anan gelmesin demisşiniz, bu araya girmek olmuyor mu?
nasıl davranırsa davransın. karşılıklı sonuçta, demek ki kocanız da kendisine 3 yaşındaymış gibi davranılmasını istiyor ve memnun.

Eşinize bakım konusunda kayınvalideyle yarışıyorsunuz herhalde yani kocaya ne o kadar bakarım ne de kayınvalidenin gelmesine o kadar sinir olurum. Herşeyi abartılı yaşıyorsunuz yahu grip olmuş verem değil. Ayaklarının altını vickslemek nedir,abartmayın.

Ağzı salya sümük, öksürükten ciğeri çıkan bir adama ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tabi ki de bakarım, eşim o benim.
Ben kimseyle yarışmıyorum, konumu bir daha okuyun.

Ya hasta da olsa kazık kadar adama neden bebek muamelesi yapıyorsunuz?
Abartmayın, sanki kanser oldu adam.

Anne konusunu da abartmayın..
Hasta olsanız, anneniz geleceğim dese, dur kocama mı sorayim diyeceksiniz?
Ayıp değil mi?
Bu evin kadını benim falan da çok komik geliyor kusura bakmayin

Ben geleyim çorba yapayım dediğinde eşin kabul etmiş ne diyebilirsin ki. Ki nasıl anne gelme desin adamda. Ben de annemler gelmek istediği zaman eğer bir planımız yoksa eşime gelsinler mi diye sormam annem babam tabi gelcekler yani. Eviniz dağınık oldugu için takılmışsınız burda da haklısınız ben de kayınvalidem evimi dağınık görsün kesinlikle istemem. Aranızda mesafe olması da çok iyi olmuş.

Orada muhattap olması gereken kişi benim eşim değil.
Eşim zaten hayır diyemeyeceği için onu aradı.
Gelecek ama sorması lazım müsait misiniz vs diye.
Ben düşüncesizliğine kızıyorum.
Asla samimi olmam onunla, çizgi nedir bilmiyor.

anan gelmesin demisşiniz, bu araya girmek olmuyor mu?
nasıl davranırsa davransın. karşılıklı sonuçta, demek ki kocanız da kendisine 3 yaşındaymış gibi davranılmasını istiyor ve memnun.

Benim fikrimi almazsa tabiki de gelemez.
Sorun orası.
Ben arkamı döndüğüm her an eşimin dibinde olmak zorunda değil.
Eşim yanımda defalarca azarladı ama kadın yine aynı kadın.

yani esiniz misafir kabul etmis gibi anlatiyorsunuz,
adam hasta ki siz gece uyumadim baktim diyorsunuz, gunduz de kotu ise annesi gelip yardimci olmasi kadar guzel bir sey var mi ya.
bence bu yaptiginiz hos degil, ben herkesten uzakta yasiyorum, boyle gunlerde izin aliyorum, inanin su kis resmen esimin de benim de hastalik sebebi ile iznimiz kalmadi daha simdiden, biri gelip bakabilse ama ne guzel olurdu.

Kayinvalideniz hasta insan evi gormemis degildir herhalde, gelip orasi daginik burasi daginik diye lafini yapmaz ki.

Ya hasta da olsa kazık kadar adama neden bebek muamelesi yapıyorsunuz?
Abartmayın, sanki kanser oldu adam.

Anne konusunu da abartmayın..
Hasta olsanız, anneniz geleceğim dese, dur kocama mı sorayim diyeceksiniz?
Ayıp değil mi?
Bu evin kadını benim falan da çok komik geliyor kusura bakmayin

Gülün o zaman :)

Ağzı salya sümük, öksürükten ciğeri çıkan bir adama ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Tabi ki de bakarım, eşim o benim.
Ben kimseyle yarışmıyorum, konumu bir daha okuyun.

Kayınvalideye saydırmazsak konuda istenilmeyeceğiz anladım. Ben de kayınvalidemi pek sevmem ama ben işteyken eşime filan baksa kızmazdım ki kızmak hiç aklıma gelmedi. Ev dağınık diye laf ederse o zaman ayrıca haşlarsınız ama eğer burdan yürüyerek bi kavga çıkarırsanız haksız olursunuz gece on kere uyanıp sürdüğünüz vicksler de boşa gider.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X