Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütün yorumlarinizi okumadim ama bende sevmem oglusum diye ortalikta gezinen kayinvalideleri.

Yalniz yinede sinirlenmeyin. Bu konudan ziyade daha önceki yasanmisliklardan dolayi bu patlama herhalde.
Defalarca karisan bir kv varsa artik her yaptigini öyle yorumluyor olabilirsiniz. Cunki cidden su actiginiz konuda ve esinizi hasta iken görmek istemesi karismak degil gayet dogal bir istek.
Ama siz artik yine karisiyor olarak algiliyor olabilirsiniz bikmisliginizdan.

Odanizi evinizi karistirmis olmasi sinir bozucu. Bu sefer habersiz geldigi icin hazirliksiz yakalanmis ve panik olmus olabilirsiniz akliniza odalari karistirdigi gelmis olabilir yine yapar ihtimalini düsünerek gerilmis olabilirsiniz. Bu yüzden bu öfkeniz herhalde..

Bütün yorumlarinizi okumadim ama bende sevmem oglusum diye ortalikta gezinen kayinvalideleri.

Yalniz yinede sinirlenmeyin. Bu konudan ziyade daha önceki yasanmisliklardan dolayi bu patlama herhalde.
Defalarca karisan bir kv varsa artik her yaptigini öyle yorumluyor olabilirsiniz. Cunki cidden su actiginiz konuda ve esinizi hasta iken görmek istemesi karismak degil gayet dogal bir istek.
Ama siz artik yine karisiyor olarak algiliyor olabilirsiniz bikmisliginizdan.

Odanizi evinizi karistirmis olmasi sinir bozucu. Bu sefer habersiz geldigi icin hazirliksiz yakalanmis ve panik olmus olabilirsiniz akliniza odalari karistirdigi gelmis olabilir yine yapar ihtimalini düsünerek gerilmis olabilirsiniz. Bu yüzden bu öfkeniz herhalde..

Evet karışılmasından rahatsızım.
Her şeye yorum yapmasından.
Başka bir konumda dolabıma, mutfağıma sürekli karışıyor demiştim o zaman da linç edildim artık aldırmıyorum çünkü burada bir mesajda bir kelimeye takılıp çok farklı yere gidiyor konular.
Annesidir sevecek, gelecek gidecek ama oğlunun da bir eşi olduğunun farkına vararak. Utanmasa eşime çıkarıp memesini verecek gibi davranmasına gerek yok.
Benim eşim 1.87 boyunda minyonda değil ama ne zaman görse minnoşum, annişim diye seviyor. Onu öyle görünce gülesim geliyor :)

Sorun sizden habersiz eve gelmesi değil, sizin sorun ettiğiniz şey, oğlu ile ilgilenmesi. Arkamı ne zaman dönsem hemen eşimin yanında bitiyor, demenizden zaten anlaşılıyor kvnizi kıskandığınız. Eşinize hitap tarzından, eşinizi çok sevmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı kıskançlık, hatta kötüniyet seziyorum. insanları yoran, üzen tavırlarınız olabilir. Çok sıkıntı, kaybedersiniz eşinizi böyle giderse.

Kişi kendinden bilir işi tabi siz öyle inanmaya devam edin :KK66:
Yahu bu kadin kocasına babanı getir eve kotü olursa diyip sonra niye getirdin diye kavga eden kadin hala burda hikaye anlatıyorsunuz
Evet oydu demi bende bir olay olmuştu ama neydi diye düşünüyordum öyle

Ay çok heyecanlı bir konu.
Konu sahibi tam psikolojik-sosyolojik inceleme konusu.
Gelin hanım:
-Benden habersiz kimse evime giremez.
Sanırsın ev tarihi eser.
-Benden habersiz kv kocama çorba pişiremez.
Sanırsın koca Sultan Süleyman.
-Saksı değilim ben.
Ben, ben, önemliyim ben...

Kv: Oh ya oh ya, hem geldim hem de çorbayı pişirdim, oğluşuma da yedirdim.

Kv:1 Gelin Hanım:0
Böylesine müstehak :)

Sorun sizden habersiz eve gelmesi değil, sizin sorun ettiğiniz şey, oğlu ile ilgilenmesi. Arkamı ne zaman dönsem hemen eşimin yanında bitiyor, demenizden zaten anlaşılıyor kvnizi kıskandığınız. Eşinize hitap tarzından, eşinizi çok sevmesinden hoşlanmıyorsunuz. Aşırı kıskançlık, hatta kötüniyet seziyorum. insanları yoran, üzen tavırlarınız olabilir. Çok sıkıntı, kaybedersiniz eşinizi böyle giderse.

Kıskanmıyorum öncesini bildiğim için bana şuan annesinin tavırları çok komik geliyor.

Evet karışılmasından rahatsızım.
Her şeye yorum yapmasından.
Başka bir konumda dolabıma, mutfağıma sürekli karışıyor demiştim o zaman da linç edildim artık aldırmıyorum çünkü burada bir mesajda bir kelimeye takılıp çok farklı yere gidiyor konular.
Annesidir sevecek, gelecek gidecek ama oğlunun da bir eşi olduğunun farkına vararak. Utanmasa eşime çıkarıp memesini verecek gibi davranmasına gerek yok.
Benim eşim 1.87 boyunda minyonda değil ama ne zaman görse minnoşum, annişim diye seviyor. Onu öyle görünce gülesim geliyor :)

Yasadiklarinizi ve kayinvalidenizin tavirlarini en iyi siz bilirsiniz zaten.
Ogluna, geline nispet icin oglusum diyen var ve cidden severek artniyetsiz diyen var.
Bu farki yazarak anlatamazsiniz zaten insanlara.

Ne kayinvalideler var hamile gelinine o karnindaki senin degil benim sen sadece tasiyicisin diyen...hastalikli insanlar.

Böyle kayinvalideye kim sinir olmaz yani? Gelmesini de istemez hicbirseyini istemez.
Kendinizce nötr olarak bu konuyu icinizde halledin.

Ha sizin kayinvalide belki okadar hastalikli degildir ben burdan bilemem.
Kendinize karsi dürüst olun .. ve kadinin okadar hastalikli zihniyeti yok ise iki üc sacmaliklarina takilmayin derim.

Bence kv kalır yanın yok çünkü sende kocana bebekmiş gibi davranıyorsun 😂hayır bnde mı sorun var anlamadım bıkaç kişiden daha duydum kocalarına bunu yaptıklarını. Bı agrı kesıcı uzatırsında, nebılim gece butun gün koca hasta diye yatmamak nedır :) acaba sen hasta olsan kocan basında sabahlarmıydı. Koca adam yanı grıp alttarfı kanser degıl

Herkese kucak dolu sevgiler :KK68:

Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim. :KK47::KK47:
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum :KK43:
Konu sahibi haklı. Sorun Kv nin oğluna bakması değil.Bence gelinini de arayıp kızım oğlan hastaymış hem onu göreyim hem de senin de bir şeye ihtiyacın var mı diyebilirdi. Maksat geleceğini evin kadınına haberdar etmek. Bazı kvler nispet yapmak için özellikle mıç mıç öpüyor sarılıyor. Ben bir sürü sorun yaşadım boşanmayı bile düşündüm eşimi sevdiğim halde ben bu kadını ömür boyu çekemem diye.Ama yapamadım.Sana sadece bir örnekle tavsiye vermek istiyorum.Dinle, ibadetle ilgili bir şey paylaşmayı pek sevmiyorum ama bir gün ibadete yönelip kalpten dua ettim, Rabbim başka şehirde yaşayalım,uzak olalım ve evliliğime birlik ver diye.O zamanlar eşim asgari ücretliydi.Şimdi eşim jandarma eğitiminde. 2 ay sonra atama yapılacak ve görev yeri verecekler.İnşallah gideceğiz. Yani bence dua et.Uzaklık iyi olur diye düşünüyorum. Naçizane kendimce fikirlerimi ve yaşadıklarımdan bir kaç şey sundum.İnşallah iyi olursunuz, dertlerinizden kurtulursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X