Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzin almıyorum haber veriyorum aynı kv ninde bana yapmasını istediğim gibi
Anneniz arayıp eşinize mi haber veriyor? Sizin kayınvalidenizden beklentiniz bu da, o yüzden soruyorum.

Valla şaşkınlıkla okudum konunuzu ve yorumlarınızı. Lütfen alınmayın ama kayınvalide sizi değil siz onu kıskanıyorsunuz. İstemişsiniz ki kayınvalideniz eşinizle ilgilenmesin, hastayken tek ilgilenen siz olun, kayınvalidenizden bir adım öne geçin. Ama olmamış. Kayınvalideniz de oğluyla ilgilenerek puanları kapmış. Bu da sizi çileden çıkarmış.

Son düzenleme:
Kişi kendinden bilir işi tabi siz öyle inanmaya devam edin :KK66:
Yahu bu kadin kocasına babanı getir eve kotü olursa diyip sonra niye getirdin diye kavga eden kadin hala burda hikaye anlatıyorsunuz
Ay bu dediğin konu sahibi miydi??

Tereliyeyi geçmeye çalışıyor ama o gönüllerin birincisi onun yerini alamaz 😂

Oğluşum evlenirse ona ben bakcem şimdi 25 kez uyanıyorum o zaman da uyanıp ayağının altını vicksleyecem,ateşini ölçücem yeminle geline yaptırmam,kelle paça çorbaları içiricem oyy kurban olurum çünkü benim bu hayattaki tek amacım doğurduğum pipili için kendimi perişan etmek. Nasıl da annesinin aynısını bulmuş,pes 😎🤓

30 sayfa olmuş konu sahibi hala laf yetiştiriyor zamanını buraya harcayacağına keşke kocasını viksleseydi :KK53: Yoksa kayınvalide her an gelip viksleyebilir. :eek:
Vikslemezsen vikslerler. :KK39:

Not: Bu mesajda ürün yerleştirme vardır.

Konuyu ben açtım cevap vermekte hakkım.
Isterse 3.000 sayfa olsun yazarım sen 30 sayfayı okumaktan yorulmadın mi :)
Bu kadar rahatsız olmayın yada olun ne diyim :)

Ben bu yorumu yeni gördüm bir like ta benden sana üzülme bu kadar uzun yazmışsın :)
Öncelikle 18 yaşında ergen değilim ve bu hayatta emin ol senden çok daha başarılara imza attim. Gayet iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum, yıllardır çalışıyorum çok iyi bir mesleğe sahibim. Bir cok başarı belgem bile var 😇Çok şükür de kendi dengimde eğitimli bir adamla evlendim. Kafayı evlilikle eşyayla bozmadım, aksine maddi şeylere hiç değer vermedim. Herkesin bur sınır noktası var ve sizler hep kendiniz gibi yorumluyorsunuz olayları. Benim mutlu bir evliliğim var. Ama ne yazık ki sizin gibi her şeyi ben biliyorum, en iyi benim gibisinden bir kv sahibim ama üzülme onunda üstesinden geliyorum 🙃 28 yaşında evlendim ve eşimi tanımasam yine evlenmezdim. Evlilik çok önemli bir sey olsaydı 15 yaşında evlenir 3 çocuk yapardım. Inan bana o sandığın cahil kadınlardan değilim. Kötü sözlerini aynen sana iade ediyorum. Değil sayfalarca yazmak bir kelime bile etme bence. Iyi akşamlar.

Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol. HZ. MEVLANA. Teşekkür ederim.

Yasadiklarinizi ve kayinvalidenizin tavirlarini en iyi siz bilirsiniz zaten.
Ogluna, geline nispet icin oglusum diyen var ve cidden severek artniyetsiz diyen var.
Bu farki yazarak anlatamazsiniz zaten insanlara.

Ne kayinvalideler var hamile gelinine o karnindaki senin degil benim sen sadece tasiyicisin diyen...hastalikli insanlar.

Böyle kayinvalideye kim sinir olmaz yani? Gelmesini de istemez hicbirseyini istemez.
Kendinizce nötr olarak bu konuyu icinizde halledin.

Ha sizin kayinvalide belki okadar hastalikli degildir ben burdan bilemem.
Kendinize karsi dürüst olun .. ve kadinin okadar hastalikli zihniyeti yok ise iki üc sacmaliklarina takilmayin derim.

Nispet yapıyor işte rahatsız oluyorum

30 sayfa olmuş konu sahibi hala laf yetiştiriyor zamanını buraya harcayacağına keşke kocasını viksleseydi :KK53: Yoksa kayınvalide her an gelip viksleyebilir. :eek:
Vikslemezsen vikslerler. :KK39:

Not: Bu mesajda ürün yerleştirme vardır.
Viks değil vikis. Ultra eğitimli konu sahibi öyle yazmış. Vikis yazacaksınız 😁

Bence kv kalır yanın yok çünkü sende kocana bebekmiş gibi davranıyorsun 😂hayır bnde mı sorun var anlamadım bıkaç kişiden daha duydum kocalarına bunu yaptıklarını. Bı agrı kesıcı uzatırsında, nebılim gece butun gün koca hasta diye yatmamak nedır :) acaba sen hasta olsan kocan basında sabahlarmıydı. Koca adam yanı grıp alttarfı kanser degıl

Bizde evlilik böyle
Ben hasta olurum o sabahlar, o hasta olursa ben.
Boşuna demedik iyi gunde kötü günde diye.
Ateşi vardı, havale geçirebilirdi sürekli terledi öksürdü, kontrol etmem gerekliydi. Aynı şeyi anneme de yaptım, kardeşlerime de. Yanı eşimin olması değil, sevdiğim insanın olması yeterli.

Konu sahibi haklı. Sorun Kv nin oğluna bakması değil.Bence gelinini de arayıp kızım oğlan hastaymış hem onu göreyim hem de senin de bir şeye ihtiyacın var mı diyebilirdi. Maksat geleceğini evin kadınına haberdar etmek. Bazı kvler nispet yapmak için özellikle mıç mıç öpüyor sarılıyor. Ben bir sürü sorun yaşadım boşanmayı bile düşündüm eşimi sevdiğim halde ben bu kadını ömür boyu çekemem diye.Ama yapamadım.Sana sadece bir örnekle tavsiye vermek istiyorum.Dinle, ibadetle ilgili bir şey paylaşmayı pek sevmiyorum ama bir gün ibadete yönelip kalpten dua ettim, Rabbim başka şehirde yaşayalım,uzak olalım ve evliliğime birlik ver diye.O zamanlar eşim asgari ücretliydi.Şimdi eşim jandarma eğitiminde. 2 ay sonra atama yapılacak ve görev yeri verecekler.İnşallah gideceğiz. Yani bence dua et.Uzaklık iyi olur diye düşünüyorum. Naçizane kendimce fikirlerimi ve yaşadıklarımdan bir kaç şey sundum.İnşallah iyi olursunuz, dertlerinizden kurtulursunuz.

Sırf uzak kalmak için yurt dışına gitmek istiyorum :)

Yerinizde olsam kayinvalidemi arar "anne bizim eve gidiyormussun, sabah işe geç kalmamak için yapamadım. Çamaşır odasındaki terli çamaşır ve çarşafları da makineye atar mısın" derdim😀 en azından akşama iş yükünüz azalırdı.

Yok ya geldim her yer aynıydı üstüne üstlük bir ton da bulaşık vardı. Benim müthiş kv elini bir işe sürmemiş haklı diyenlere duyrulur :)

Ben bu yorumu yeni gördüm bir like ta benden sana üzülme bu kadar uzun yazmışsın :)
Öncelikle 18 yaşında ergen değilim ve bu hayatta emin ol senden çok daha başarılara imza attim. Gayet iyi bir okuldan iyi bir dereceyle mezun oldum, yıllardır çalışıyorum çok iyi bir mesleğe sahibim. Bir cok başarı belgem bile var 😇Çok şükür de kendi dengimde eğitimli bir adamla evlendim. Kafayı evlilikle eşyayla bozmadım, aksine maddi şeylere hiç değer vermedim. Herkesin bur sınır noktası var ve sizler hep kendiniz gibi yorumluyorsunuz olayları. Benim mutlu bir evliliğim var. Ama ne yazık ki sizin gibi her şeyi ben biliyorum, en iyi benim gibisinden bir kv sahibim ama üzülme onunda üstesinden geliyorum 🙃 28 yaşında evlendim ve eşimi tanımasam yine evlenmezdim. Evlilik çok önemli bir sey olsaydı 15 yaşında evlenir 3 çocuk yapardım. Inan bana o sandığın cahil kadınlardan değilim. Kötü sözlerini aynen sana iade ediyorum. Değil sayfalarca yazmak bir kelime bile etme bence. Iyi akşamlar.
8717AEEE-FEBC-4821-8EE8-AABDC36CCA14.webp

Bu kısma zaten Atam cevap vermiş yuvarlanan asi bir panda yuvarlanan asi bir panda . Sen kendini yorma 😉

Sayfaların hepsini okumadım ama kendi kaynanamı örnek vereyim size. Ben artık onu everdim attım yükünü naparsan yap dedi.ve gercekten de hiç bir derdinde yanında olmadı onu bırak arayıp sormadı bile. Söylediğinde de ee ben seni everdim karın ilgilensin dedi. :işsiz: . Belki biraz abartıyodur sevgisşni gösterirken o artık evli biri onu unutuyo anneler. Ama sizde kızmayın bence. Eve gelince anne ben ilgilenirim tamam sende yoruldun dinlen deyin gönderin. Yapcak bişey yok sonucta annesi

Oğluşum evlenirse ona ben bakcem şimdi 25 kez uyanıyorum o zaman da uyanıp ayağının altını vicksleyecem,ateşini ölçücem yeminle geline yaptırmam,kelle paça çorbaları içiricem oyy kurban olurum çünkü benim bu hayattaki tek amacım doğurduğum pipili için kendimi perişan etmek. Nasıl da annesinin aynısını bulmuş,pes 😎🤓

Benim konumla bu kadar ilgilenmen çok hoş 😇

Bizde evlilik böyle
Ben hasta olurum o sabahlar, o hasta olursa ben.
Boşuna demedik iyi gunde kötü günde diye.
Ateşi vardı, havale geçirebilirdi sürekli terledi öksürdü, kontrol etmem gerekliydi. Aynı şeyi anneme de yaptım, kardeşlerime de. Yanı eşimin olması değil, sevdiğim insanın olması yeterli.
Havale mi geçirebilirdi :70: :70: belli bir yaştan sonra o mimkin değil :70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X