Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne oğul arasındaki bağ çok farklıdır. Siz sanırım henüz anne olmadınız ama benden size tavsiye mesafe candır ama anneyle oğul arasında değil, gelinle kayınvalide arasında. Siz ikisini uzaklaştırmaya çalışırsanız önünde sonunda ya siz aradan çıkarsınız ya da aşırı mutsuz bir evliliğiniz olur. biraz dengeyi koruyun. Bu cay corba isi gibi basit konulari olaya cevirirseniz gercek olaylar icin krediniz kalmaz. Onemli bir sorun oldugunda annemin corbasina bile karistin cevabi alir oturursunuz.

Kimsenin arasını açmak gibi niyetim yok defalarca yazdım yine yazıyorum. Ben en başından beri mesafemi korudum zaten istediğim şey bunun kv nin de farkına varması. Sevmesin yada gelmesin demiyorum ama beni yok sayarak hareket etmesine kızıyorum

Erkek anneleri hepinize çok üzüldüm şuan..oğlum evlenince bir tas çorba yapamayacaksam elalemin kızı yüzünden vay halimize yada vay hallerine oğlan analarının..bence çok haksizsiniz..eviniz dağınık anladık kv buna laf edecek olursa zaten cevabınızı verirsiniz olur biter..hasta oğlunun evine gelememek falan bunlar çok ağır şeyler sizin dağınık evinizin yaninda

İzin demedim haber vermeliydi dedim.
Eşim durumu biliyor gelmesine müsade etmeyebilirdi.
Bundan çok zevk almadığımı biliyor çünkü
Niye gelmesine müsade etmesin, senin annende gelmesin, eşine sor, annem gelebilir mi hastayım bi kap çorba da o yapacak ne dersin mi diyorsun
Zaten açık açık yazmışsın etrafınızda görmek istemiyorsun da kabul etmek zorundasın o onun annesi, kimse kaynanasına bayılmıyor

Peki siz söyleyin o zaman diyalogu. İzninizle başlatıyorum,

Anne: oğlum napıyorsun nasıl oldun?
Eş: iyi sayılırım anne yatıyorum üşüyorum vs vs
Anne: oğlum sana bir çorba yapayım, gözümle görmeden içim rahat etmez aklım sende kalır
Eş: tamam annecim dur ben bir karıma haber vereyim sana ona göre dönüş yaparım tamam mı?
Anne: olur yavrum bekliyorum.

Ya da farklı bir diyalog siz oluşturun kafanızda. Telefonda yapılan spontane bir konuşmada size nasıl haber verilebilir acaba söyler misiniz? 4.5G ile mi bağlanacaksınız nedir?
Adam el mahkum onu merak eden annesini çağıracak ( ve her anne merak eder hasta çocuğunu)

Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Yada kv oğlunu aramadan önce beni arayıp oğlunu sorabilirdi.
Gelsin linçler

Erkek anneleri hepinize çok üzüldüm şuan..oğlum evlenince bir tas çorba yapamayacaksam elalemin kızı yüzünden vay halimize yada vay hallerine oğlan analarının..bence çok haksizsiniz..eviniz dağınık anladık kv buna laf edecek olursa zaten cevabınızı verirsiniz olur biter..hasta oğlunun evine gelememek falan bunlar çok ağır şeyler sizin dağınık evinizin yaninda

Elalemin kızı :) yorum bile yapmayacağım

Bende işi esinize bırakmayın. Kendiniz arayın misafir kabul edemeyeceğinizi söyleyin. Öyle bir kac kişiyi hazırlıksız nasıl ağırlayacaksiniz ki. O emrivaki böyle davranıyorsa sizde reddetebilirsiniz. Esiniz bu konuda daha net olması lazım aslında. Evdeki durumları kendisi de görüyor sonuçta.
kayinvalidemi tanimadiginiz icin normal bir insan olarak dusunmeniz normal, ama dediginiz iletisimin kurulacagi bir kadin degil. uygun degilim dersem haftasonu herhangi bir saat diliminde kapiya gelecek ve evde yoksam ya da acmazsam beni, esimi annemi arayarak bana ulasip nerdesiniz hadi kapida kaldik bekliyoruz diyebilecek ve 5 saat sonra bile gelsem 5 saat kapida bekleyecek bir kadin. nerden mi biliyoeum? yapmisligi var!

Aman klasik acitasyonlar bunlar :KK70:
Önce haril haril gelin ararsiniz kendinize. Ogluslarinizin coraplarini sagdan soldan toplamaktan sikayetci olur, evlense de kurtulsam modunda gezinirsiniz.

Evlendirdikten sonra oglusum diye memeleri sallarsiniz hani ben hani ben diye :KK70:
Yetmedi torunu sahiplenir onu da emzirmeye calisirsiniz..

Hasta insana bakmanın neresi yanlış ya?
Ben 3 yasındaki çocuk benzetmesini annişim minnoşum diyor diye dedim. Bence çelişkiye düşen sizsiniz. Bir yeri okuyup tüm konu hakkında yorum yapıyorsunuz
Hasta insana bakmanın neresi yanlış ya?
Ben 3 yasındaki çocuk benzetmesini annişim minnoşum diyor diye dedim. Bence çelişkiye düşen sizsiniz. Bir yeri okuyup tüm konu hakkında yorum yapıyorsunuz

Gayet iyi anladığımı düşünüyorum. Hasta bir insana ne sizin bakmanız ne de annesinin yardımcı olması hata değil elbette.

Ayrıca daha önce de sordum yanıt alamadım. Orası sizin eviniz olduğu kadar eşinizin de annesi. Sizin anneniz hasta olduğunuzda eşinizi arayıp haber vererek mi geliyor?

Kadın misafirliğe gelse neyse de...

Anne gelmene gerek yok eşim bana gayet iyi baktı şuan evin durumuda çok müsait değil denilebilirdi.
Gelsin linçler

Ya adam belki iyi değil? Siz gece çorba yaptınız diye ertesi gün 10 saat işteyken adam evde tek mi duracak, dolaptan çorbasını kendi mi ısıtacak annesi varken?
Ya da kv biye seni arasın oğlum iyi mi diye, oğlu dururken...

Kv’niz nasıldır bilemem ama bu konuda %500 hatalısınız ve bu durumda ben eşime çemkirsem sonuçları çok fena olurdu...ki eşim dünya iyisidir...

Kimsenin arasını açmak gibi niyetim yok defalarca yazdım yine yazıyorum. Ben en başından beri mesafemi korudum zaten istediğim şey bunun kv nin de farkına varması. Sevmesin yada gelmesin demiyorum ama beni yok sayarak hareket etmesine kızıyorum
Güzel kardeşim, annem ya da babam bize gelmek istese arayıp da eşime sormuyorlarsa, eşinin ailesi de böyle bir durumda sormadan gelebilir. Siz evde yokken sizi arayıp, "kızım size gidip oğluma çorba yapabilir miyim" demesini mi bekliyorsunuz. Evin hanımı olmak tanımı nasıl canlanıyor kafanızda bilemem ama eşiniz de o evin beyi. En az sizin kadar söz hakkına sahip.

Gelsin linçler

Haa tabii sabaha kadar bakmışsınız yaa annesinin merak etmeye gelip görmeye daha ne hakkı var dimi yanii..halaa savunuyorsunuz pes hem sadece bana sormasını istedim araya girmiyorum deyip hem eşim reddebilirdi demek neyin kafası? Oğlunu size neden sorsun ya arayıp oğlunun sesini duymak istiyor kadın ayy tapusu bende anne kiracı tribine girmişsiniz de kendi kendinize eşiniz neyse ki adammış.. Yahu siz zaten eşinizi düşünseniz adam evde tek başına ateşi mi.çıkacak nasıl çorba ısıtıp yiyecek diye düşünüp rica ederdiniz ama sidik yarışına girmişsiniz bir de madem bakacaktı evlenmesydi demişsiniz daha ne denir kü annelik evlendirince bitmiyor hele bi oğlan anası olunda bakalım kendi ananız olunca haber veririm izin almam kv olunca en çok bana soracak bana saksı değilim ben hahaha iyi bundan sonra da anneniz eşinizi arayıp durumunuzu sorsun siz hasta olunca ve eşinizfe yok gelme ben eşime bakıyorım desin geri çevirsin oldu mu acaba tepkiniz ne olur?

Güzel kardeşim, annem ya da babam bize gelmek istese arayıp da eşime sormuyorlarsa, eşinin ailesi de böyle bir durumda sormadan gelebilir. Siz evde yokken sizi arayıp, "kızım size gidip oğluma çorba yapabilir miyim" demesini mi bekliyorsunuz. Evin hanımı olmak tanımı nasıl canlanıyor kafanızda bilemem ama eşiniz de o evin beyi. En az sizin kadar söz hakkına sahip.

Aaa olur mu? Yakında vize uygulamasına geçecek konu sahibi. Pek kıymetli evine ayak bastı parası alacak.

Gelsin linçler
Lütfen yani..
Benim oğlum veya kızım olsa; bir hastalık durumunda veya herhangi bir durumda önce oğlumu /kızımı ararım. Ona ulaşamazsam eşini ararım.
Yazdığınız durumun olacağına siz inanıyor olamazsınız.. Kimse kendi çocuğu dururken önce gelinini veya damadını aramaz.
Bu dediğiniz çok ütopik ..

Çok ütopik..:işsiz:

Son düzenleme:
Konu sahibi seni tebrik ediyorum. Tüm mesajları okuyamadım ama ilk mesajından son mesajına kadar dusuncende hiç bir fark olmamış. Herkes 40 sayfa dil dökmüş bi acaba bile dememissin. Madem bu kadar kendinden emindin neden konu açtın onu anlamadim...

Aaa olur mu? Yakında vize uygulamasına geçecek konu sahibi. Pek kıymetli evine ayak bastı parası alacak.
Yani vallahi anlamıyorum ben. Herkeste bir Hürrem Sultan edası. Bu evin hanimi benimle falan. Iyi de adam topu topu birkaç senedir senin çok değerli, paylaşılamaz sultan süleymanın. Önceki 30 sene boyunca anasının sidikli sülosuydu. Böyle kadınlar anası babası hayatta olan adamlarla evlenmesinler. Hem kendilerine eziyet hem adamlara ve ailelerine.

Konu sahibi seni tebrik ediyorum. Tüm mesajları okuyamadım ama ilk mesajından son mesajına kadar dusuncende hiç bir fark olmamış. Herkes 40 sayfa dil dökmüş bi acaba bile dememissin. Madem bu kadar kendinden emindin neden konu açtın onu anlamadim...

Yav ne anası ne oğlu ciddiye alıyor konusahibini millet vizesiz girip çıkıyor zaten 80 sayfa dil döktük bi bize dert oldu 😂😂

Kocası he he deyip vickslettiriyordur şuan kendini yağlı güreşe hazırlanan pehlivan misali 😂😂🥳🥳

Orada muhattap olması gereken kişi benim eşim değil.
Eşim zaten hayır diyemeyeceği için onu aradı.
Gelecek ama sorması lazım müsait misiniz vs diye.
Ben düşüncesizliğine kızıyorum.
Asla samimi olmam onunla, çizgi nedir bilmiyor.
Allah askına ya ne yapacak kadın sen ıstesın oglu evde ve hasta olan oglu senı arayıp oglum evdemı ben onu zıyarete gıdebılırmıyım s bır corba yapabılırmıyımmı dıyecek hadı dedı sen ne dıyeceksın yok anne ben corba yaptım o bebek degıl gıtmemı dıyeceksın. Tamm evın dagınıklıgını kımse gorunsun ıstemez ama esınızde bebek degıl annesıne acıklar oda laf edemez etse bıle ne olacak konusur konusur susar. 50 yasındada olsa ınsanlar hastaykeen anne ılgısıne daha cok ıhtıyac duyar helede erkekse sen asla annesı gıbı olamazsın bırak adam ıstemıskı kabul etmıss. Adamı bukadar sıkma bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X