Aşırı sinirliyim!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında keşke öyle düşünmesek..
Bilmiyorum belki kvniz fesat biridir.
Evinizdeki dağınıklığı vs görüp laf mı yapar?
Öyleyse anlarım.

Ama kötü niyetli biri değilse o da anne.
Evladının evine izinsiz gelip çorba yapması çok doğal.
Evlendi karısı baksın diye düşüneni yadırgarım ben asıl.

Anne eli evlatların üzerinde olmalı.
Onların desteğine her daim ihtiyacımız var.

Sizi yılda bir kere bulduğu dağınıklığa göre değerlendirecek kadar manyak olmadığına
inanmak istiyorum :)
Her evde olur öyle özel dönemler..

Biraz rahat olsanız.
Hayat yeterince stres dolu.
İnanın değmez bunlara üzülmeye..

Bir yerde yazmıştım evde ben varken yatak odama bakmaya yada bir şeylere müdahale etmeye bayılır. Ben kendi annemin bile evimin kötü görünmesini istemiyorum. Insanlar niye arkamdan kötü konuşsun ki?

O zaman keske yetimhaneden bir insanla evlenseydiniz cunku sizin istediginiz ailesi olmayan hicbir sekilde iletisimde bulunmayacaginiz bir aile. Ama öyle bi dunya da yok daha yeni evlisiniz esiniz bu durumdan bunalınca napicaksiniz bakalim .

Ayrılıyoruz diye konu açarsam size kına gönderirim merak etmeyin :) insanlar yerleri bilseler aslında hiç bunlara gerek yok ama işte herkes her şeye burnunu sokmaya çok meraklı :)

Bir yerde yazmıştım evde ben varken yatak odama bakmaya yada bir şeylere müdahale etmeye bayılır. Ben kendi annemin bile evimin kötü görünmesini istemiyorum. Insanlar niye arkamdan kötü konuşsun ki?

''Anne'' dediğin arkadan konuşmaz.
En kötü yüzüne nasihat verir.
Evladının iyiliği için tavsiyede bulunur.

Ben anneme her halimi açarım, görmesinden rahatsızlık duymam.
Bazen ne pisliksin sen diye takılır, güleriz.

Kvmin de gözüne sokmak istemem ama gördüğünden rahatsızlık duymam.
Benim arkamdan konuşur, kötülerse bu onun ayıbıdır benim değil.
Beni evladı sayıp eksiğimi saklaması ya da tamamlaması gerekmez mi?

Bilmem başka türlüsü benim için anne tanımına uymuyor.

Bi bana mı garip geldi. 30 yaşında adam grip olmmuş altı üstü. Ne diye yok üstünü çıkar yatır yedir içir uğraştın o kadar? Sen gidince yedirecek içirecek biri olmayonca annesini aramış olması muhtemel. Valla eşine çok bakıyomuşsun bu kadar bakma. Hayatında hiç yalnız hasta olmamış mı bu adam bu ne çocuk gibi?

Ben orada bir ton ayrıntı yazdım, bakma konusuna mı takıldınız?
Aralarına girmedim diye bir cümlem var okudunuz mu?
Benim derdim eşimi hala benden kıskanıyor olması.
Konuyu çarpıtmayın sonra insanlara farklı lanse ediliyor.
30 yaşındaki adama 3 yaşındaymış gibi davranmanın neresi mantıklı?

kayinvalide değil siz 3 yaşında bebek gibi gibi davranıyorsunuz adama ayağının altını vinkslemissiniz kayınvalide çorba yapıyor en azından o daha olgun davranıyor..alt tarafı grip yani adama yatalak muamelesi yapmaya gerek yok.

Bence mesele bakmaya gelmesi değil eşinizin size sormadan evin durumu müsait olmadığını bile bile çağırması anladığım kadarıyla ki bence haklısınız. Çünkü bu şekilde olan insan evinizin dağınıklığını size karşı kullanıp laf söyleyebilir. İstememeniz gayet normal. Yoksa normal zamanlarda tabiki anne babadır her zaman kabul edilir etmemek gibi bişey söz konusu olmamalı.
Ayrıca öyle mıç mıç ne öyle 3 yaşında değil ki bu koskoca adam sevmenin de adabı var canım.
Eşinize 3 yaşındaki çocuk muamelesi yapan sizsiniz zannımca. Bir kundaklamadığınız kalmış adamı, bir de annesinin hasta oğluyla ilgilenmesinden rahatsız oluyorsunuz çocuk mu bu diye. Ayrıca bu hikayede yarışan biri varsa o da sizsiniz. Resmen kayınvalidenizle “annecilik” yarışına girmişsiniz.

''Anne'' dediğin arkadan konuşmaz.
En kötü yüzüne nasihat verir.
Evladının iyiliği için tavsiyede bulunur.

Ben anneme her halimi açarım, görmesinden rahatsızlık duymam.
Bazen ne pisliksin sen diye takılır, güleriz.

Kvmin de gözüne sokmak istemem ama gördüğünden rahatsızlık duymam.
Benim arkamdan konuşur, kötülerse bu onun ayıbıdır benim değil.
Beni evladı sayıp eksiğimi saklaması ya da tamamlaması gerekmez mi?

Bilmem başka türlüsü benim için anne tanımına uymuyor.

Işte benim kv o tanıma uymuyor

Günaydın yorumları okudum :)
Eşim yoğun bir hastalık geçirdi ve ben eşi olarak elimden geleni yaptım. Yazmışsınız ben eşime çocuğuma böyle bakmıyorum diye o sizin vicdansızlıginiz birde anlatıyorsunuz bakmıyorum diye. Bakanı da eleştiriyorsunuz hangisi doğru sizin yaptığınız mi benim yaptığım mi?
Istediğiniz kadar dalga geçin, fake diyin siz sadece kendinize bakın gülün. Normalde sizinde istemediğiniz şeyler ama başkasından duyunca herkes melek oluyor kv savunuluyor. Herkesin evliliği 4 4luk müş gibi davranılıyor. Sizin yok mu sıkıntılarınız anlaşamadığınız noktalarınız?
Ben böyleyim evime karşılamasını istemiyorum. Ister kv olsun ister kanuni sultan süleyman orası benim evim nokta. Ister ego diyin ister başka bir şey umrumda değilsiniz. Şuraya konu açıyoruz 2 kişinin saçma sapan alıp başka yere götürmesiyle dağılıyor konu. Ayrıca bu vikis olayına takımmışsınız. Ben kocamı gerçekten seviyorum. Hasta olunca sabaha kadar uyumam, siz sabaha kadar uyuyorsanız kendi sevgi anlayışınızı sorgulayın bence.
Çocuğunuz varmi merak ettim? Birgün anne olursaniz hem kayinvalidenizi daha iyi anlayacak hem bizleri anlayacaksınız.

Eşinize 3 yaşındaki çocuk muamelesi yapan sizsiniz zannımca. Bir kundaklamadığınız kalmış adamı, bir de annesinin hasta oğluyla ilgilenmesinden rahatsız oluyorsunuz çocuk mu bu diye. Ayrıca bu hikayede yarışan biri varsa o da sizsiniz. Resmen kayınvalidenizle “annecilik” yarışına girmişsiniz.
Terbiyesizlik yapmayın ben konu sahibi değilim yorumumu yazdım. Benim eşimi kundaklandığımı neye dayanarak idda ediyorsunuz?
Daha okuduğunu anlama yeteneği olmayan birinin kalkıp burada ders vermesine arkamla bile gülemedim kusura bakmayın.
Salça olacak başka konu yada yorumlar arayın. Fazla şansınızı zorlamayın kiblenmeyin.

Herkese kucak dolu sevgiler :KK68:

Eşim 2 gündür ağır derece de grip oldu, evde yatıyor. Dün eve gidince ona güzelce baktım, çorbasını, ilacını, çayını, meyvesine kadar yedirdim.
Gece yatarken boynunu, sırtını, ayaklarının altını vikisledim yatırdım. İnanın kızlar gece ona bakacağım diye hiç uyuyamadım. Sürekli terledi; uyandırdım, kıyafetlerini değiştirdim yatırdım. En son sabah 5 ti hala ayaktaydım ve o halde işe geldim. Sabah olunca salona yatırdım onu yatağın çarşafları kirlendi diye. Yatağı da sabah kapatmadım hava alsın akşama kadar kurusun diye. Gece üstünden çıkardığı her şeyi küçük odama koydum, terli haldeler akşama makineye girecekler. O odada bir de çamaşır askılığım durur, akşamdan çamaşır asmıştım. Anlayacağınız akşam feci halde yorgun ve evim dağınık kaldı. Şuan gözlerim kapanıyor uykusuzluktan ama eşim iyi olsun diye ses etmedim. Yemeğe çıkarken aradım nasıl oldun diye, daha iyiyim birazdan annem gelecek dedi. Sinirlerim tepeme çıktı o an. Ben neyim dedim, ne alaka dedi. Evin hali ne halde dedim, bana sormadan beni aramadan nasıl geliyor dedim. Çorba yapacakmış dedi, akşam ben sana yaptım, fazlası dolapta dedim. Artık insanlara diyecek lafım kalmadı.
Benim eşim evin tek oğlu 3 tane kız kardeşi var. Annesi ona fena halde düşkün. 30 yaşında olmasına rağmen, 3 yaşında çocuk muamelesi yapıyor. Evet oğlu tabiki de gelecek çorba yapacak vs neyse ama bana soracak. Ben o evin kadınıyım. Arkamı döndüğüm her an kocamın yanında annesini görmek istemiyorum. Böyle şeylere çok gülerdim ama kv benimle yarışıyor. Yok yatak odasına bakabilir miyim, yok ne yapıyorsunuz bakayım ( gecenin bir yarısı arar). Aralarına hiç bir zaman girmedim, öyle bir derdim de yok ama kocamı görünce çocuk gibi sarılması, annişim, minnoşum sana yemek yaptım al evine götür demesi, sürekli gel sana sarılayım, öpeyim demesi..Artık bıktım! Beni sevsin annesini sevmesin demiyorum, aralarındaki sevgiye de karışmadım ama bu tavırları beni delirtiyor. Yıl dönümü olur, özel bir gün olur eve pasta alır gelir, sosyal medyadan sürekli kutlar, her fotoğrafımıza yorum yazar. Artık patlama noktasına geldim. :KK47::KK47:
Benim tavrımı soranlara; bugüne kadar lafımı hiç çekmedim. En başından samimi olmadım, hep mesafeliydim.
Hiç bir şeye karıştırmadım (2 tarafı da)
Bana karışabileceğini sanıyor ama avcunu yaladı.
Saygımı hiç bozmadım ama kendi bildiğimi yaptım.
Ama ne yaparsam yapayım kadın bu tavırlarından vazgeçmiyor.
Benim artık sabrım tükeniyor.
Daralıyorum kızlar.
Nefes alamıyorum :KK43:
Sanki benim kaynanamı anlattın 😂 eşim de tek erkek, iki görümcem var teki bize yakın. aynı durumu 1 buçuk senedir yasıyorum. Ve kayınvalide daha dün, misafirlikteyken “ben hala oğlumun evlenmesine alışamadım, bizim kapının önünden geçip giderken içim gidiyor” dedi. Ağzım açık kaldı. evimiz aynı sokakta eşim işe giderken oradan geçiyor ondan bahsediyor, iki ya da üç günde bir çaya gideriz eşim ben yokkende sürekli görüşüyor. Eşimi sürekli görüntülü arar gece bazen Pazar sabahları “bakıyım napıyorsunuz” diye. Gibi gibi. Ben elimden geldiği kadar mesafe koyuyorum ama eşim çok düşkün. 30 yaşında ama bebek gibi. Ben de bir gün patlayacağım ama ne zaman bilmem. Allah yardımcın olsun.

Terbiyesizlik yapmayın ben konu sahibi değilim yorumumu yazdım. Benim eşimi kundaklandığımı neye dayanarak idda ediyorsunuz?
Daha okuduğunu anlama yeteneği olmayan birinin kalkıp burada ders vermesine arkamla bile gülemedim kusura bakmayın.
Salça olacak başka konu yada yorumlar arayın. Fazla şansınızı zorlamayın kiblenmeyin.
Yanlış alıntılamışım, mesajım başlık sahibineydi. Okunduğunda anlaşılıyor aslında kimin hedef alındığı lakin kiblemek hobileriniz arasındaysa okuduğunuzu anlamamak istemiş olabilirsiniz. Boşuna bu kadar çıldırmışsınız. Hayatta iyi kiblemeler size hanımefendiciğim..

Kadin sana yazmamis ki ya 😱 Cok da belli aslinda konu sahibinr yazdigi. Bosuna gerilmissin bacim 🤭

Burası BDV bölümü dimi?
Konu açıp sıkıntılarınızı anlatabilirsiniz diyor, en yukarıda.
Sıkıntılarınızı anlatıp hakaret yiyebilirsiniz demiyor adminler.
Beni eleştirebilirsiniz olaylarla ilgili ama yapılan yorumlarda eleştiriden çok hakaret var.
Buradaki bir konudan kötü kalpli demenin neresi doğru?
Umurumda değil dediğim noktalar orası, sizin hakaretleriniz.
Ben kendimi biliyorum çünkü.
Eşime 3 yaşındaki çocuk gibi davranmadım, az öncede yazdım ciddi hastaydı, tedavisinde yardımcı oldum.
Ateş ve ter yaptı sürekli.
Ayrıca evhamlı da olabilirim bu da mı suç?
Annesine dediğim durum 2 metrelik adamın peşinden gezinip, annişim minnoşum diye sevmesi falan konusuydu ama bizler el kızı olduğumuz için hiç bir şeye karışma hakkımız yok :)
İyide o eşinin annesi istediği gibi sever evladını bizde bunu anlatmaya calisiyoruz sana buna karışma hakkıni nerden gördün ki kendinde.Eşinin annesi o beni çıldırmak mi istiyorsun sen O ESİNİN ANNESİ:)

Oglum var büyüyüp evlendiği zaman hasta olduğunda ona bakmaya gitmek isteyeceğim gelin bozulacak ha?🤣
Sen kimsin ki demekle kalmaz öyle sözler söylerim ki neye uğradığını şaşırır.
Herkes yerini ve haddini bilecek.

Hadi canım.
Ne haddine evli barklı adama corba pişirmek.
Ne demeye ziyaret edeceksin, karisi var karisi!! Bakar bebekler gibi.
Yok illa gideceksen de izin almadan gitme.
O evin hanımı gelin sonuçta.
Öyle doğurdun diye hep senin evladın kalacak zannediyorsan, çok fena yaniliyorsun 🤪

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X