aşırı tepki mi verdim

handemiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
495
433
103
32
merhabalar yine başka bir konuyla karşınızdayım fikir almak istiyorum. 3 aydır uzaktan biriyle konuşuyorduk daha önceden de tanıdığım birisiydi. kendisi avukatlıkla ilgili bir sınava hazırlandığı için tüm sosyal medyalarını kapatmış ve işe gömülmüş durumda. sınavdan sonra yüzyüze geleceğiz.
zaten uzaktan olduğu için arada anlaşmazlıklarımız oluyordu tabii ama düzeltiyorduk. daha önce birkaç defa mesajlarımı görüldüde bıraktığı oldu. en sonuncusu bugün oldu ve ben tepki gösterdim arkadaşız tamam ama herkes herkesle derin,uzun sohbet kurabilecek diye birşey yok. ben bu şekilde gerilmeye başladığımı hissettim bundan sonra bu kadar yoğun sohbet çabasına girmemize gerek yok bazı şeyler olmuyor belli ki aramızda dedim ve bitirdim. kendisi yoğun çalıştığı için cevap veremediğini söyledi ben de daha cevap vermedim.
size sorum ben burada kendime yakışanı mı yapmışım yoksa aşırı bir tepki mi vermişim. bundan sonraki tavırlarım nasıl olabilir tekrar yazmalı mıyım ona fikir verebilirseniz sevinirim.

Ben olsam sınav bitene kadar ararsa konuşurdum, kendim de çok az arardım. Net durum sınavdan sonra belli olur çünkü o dönemde ne yapacağı önemli

Sadece şunu söyleyeceğim.
Aramak yazmak ilgilenmek isteyen insan iki eli kanda dahi olsa yazar arar ilgilenir bu işler böyle bu kadar basit 🤷🏼‍♀️
Geri adım atmayin hatta gorusmeyin artık zorlama ile iliski olmaz. Adam oyle davranmis ki siz bitirin diye. Zorlamayin

Bos vakit buldukça yazmak değil de onun için vakit yaratmak her fırsatta yazmak önemli mesela yemek yiyecek çay molası uyuyacagii zaman vs vs mutlaka vakti oluyordur size vaktini ayirmayan biri için üzülmeyin iyisini yapmışsınız

rahatladım şimdi işte teşekkür ederim hepinize. tavrımın arkasında kalıyorum o zaman hepiniz aynı şeyi söylediniz. diyeceğimi demişim zaten ben

Yoğun çalıştığı için cevap veremiyor olmasını anlarım. Sonra telafi ediyor mu peki? Müsait olunca dönüyorsa mazur görülebilir.

merhabalar yine başka bir konuyla karşınızdayım fikir almak istiyorum. 3 aydır uzaktan biriyle konuşuyorduk daha önceden de tanıdığım birisiydi. kendisi avukatlıkla ilgili bir sınava hazırlandığı için tüm sosyal medyalarını kapatmış ve işe gömülmüş durumda. sınavdan sonra yüzyüze geleceğiz.
zaten uzaktan olduğu için arada anlaşmazlıklarımız oluyordu tabii ama düzeltiyorduk. daha önce birkaç defa mesajlarımı görüldüde bıraktığı oldu. en sonuncusu bugün oldu ve ben tepki gösterdim arkadaşız tamam ama herkes herkesle derin,uzun sohbet kurabilecek diye birşey yok. ben bu şekilde gerilmeye başladığımı hissettim bundan sonra bu kadar yoğun sohbet çabasına girmemize gerek yok bazı şeyler olmuyor belli ki aramızda dedim ve bitirdim. kendisi yoğun çalıştığı için cevap veremediğini söyledi ben de daha cevap vermedim.
size sorum ben burada kendime yakışanı mı yapmışım yoksa aşırı bir tepki mi vermişim. bundan sonraki tavırlarım nasıl olabilir tekrar yazmalı mıyım ona fikir verebilirseniz sevinirim.
Gereksiz tepki vermişsiniz. Ders çalışan insan telefonlara sürekli cevap veremez.

Konu sahibi durum böyleyse hiç vakit kaybetmeyin bu adamla.
Ben öyle anladım yazdıklarından diğer türlü ders çalışırken haber verir ders bitiminde aramaya mesaja geri dönülür eğer öyle bisi varsa aşırı tepki vermiş olur

O arayana kadar aramayın derim

Back
X