Aşırı tepki vermedi

Bi alemsiniz ha bağırıp cagirsaydi elin adamiyla ne konusuyon deseydi
Şaaak diye indirseydi
Kızlar eşime haksızlık yaptım çok pişmanım derdin eminim !

Ne bekliyordun adam konuşarak anlaşmaya çalışıyormuş. Kemiklerini mi kırsaymış..O zaman sevmiş mi olacaktı

Benim anlamadığım genç yaşta seni evlendiren, okutmayan aile nasıl müsaade etti gorusmenize. Ve sen benim akrabalarıma hizmet etmek zorundasın diyen bir koca için ne bu sakinlik.
İlginç valla.

o adamla görüşmeni kesmesende azaltman daha mantıklı olmazmıydı eşinin yerine koy kendini öyle düşün hem adam daha ne tepki versin pat diye boşanalım demişsin oda ne olduğuna kalmıştır

Size güvendiği için ve sizi sevdiği için böyle bir tepki vermiş. Konuşma diyorsa konuşma arkadaşım Kolay mı bu kadar boşanmak...

bisinilim didim binde
birgün bu restleriniz bi taraflarınızda patlicak sonra yine biz burada "çik siviyirim bişiniyiriz" konularınızla uğraşacağız

Sin isine bik
Diye yazan arkadaşmıydınız siz o günde gülmüştüm şimdide güldürdün

o adamla bir daha görüşmeyeceksin demekten daha büyük tepki mi olur yaa ben de bunu anlamadım

Olgunlasmadan evleniyosunuz ..
Evlilik evcilik oyunu degil...

6 senelik ilişki... İmam nikahı... Günde 4 kez... 2 hafta önce resmi nikah... Metin...

Kafalar cillop...!

Tepki gelecektir, bekle.
Az sabır.
Tepkinin kralı gelecek, sonra bir konun daha olacak nur topu gibi.
"Getti adam getti, 6 senemi yedi getti" diye...

Aynen katılıyorum, Burası iyice çocuk bahçesine döndü zaten.:)))Ne güzel kafalar pırıl pırıl:))

Ay bayılacağım biri tutsun beni lütfen..

1.) Hiçbir zaman anlamamışımdır yabancı bir erkek neden illa “kardeş, abi” kalıbına oturtulur. Arkadaş olunca altından pislik mi çıkacak? Özellikle böyle olunca bir şey arayası geliyor insanın. Sözüm meclisten dışarı.

2.) Eşine blöf yapmışsın boşanalım derken. Sanırım yaşın küçük ve peşinde dolanılmasını, yalvarılmasını seviyorsun. Ancak evlilik “boşanma” lafı zırt pırt, durduk yere ağza alınacak kadar basit bir laf değildir. Bunu öğrendiğin gün büyüyeceksin bence.

yazdığın gibi konuşuyorsan anlamamıştır, ondan tepki vermemiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…