Adam normal zaten arkadaşım. Haa tam bir sekskolik orası ayrı.Hayr k bakma nett dondu eksik ve sacma bi cevaap oldu demek istedigim şu ilişkey girmek istemedigimde suratı carsamba pazarına dönene adam hatta kusluk yapan adam bu duruma normal olarsk bakıyor
Evet ii arkadasim kiskandirmak degildi amacm hic soylrmedim konuştugumu eşime bugunku tepkisinden sonra ne dusunecegimi bilmiyorum
Dedikodu gibi olmasin da resmi kocasi degilÇok mu onemlı elın metını senın kocandan ?
Hayr biz resmi nikahimiz hemen hemen 2 hafta olduResmen esı degılsın neden buyuk tepkı versın
Hayr biz resmi nikahimiz hemen hemen 2 hafta oldu
Dedikodu gibi olmasin da resmi kocasi degil
Sagol yok konuşmadim bn konuşmsyacm belki gelir o ilk konusmyi acarİyi ozaman hayırlı olsun
Kocana soyledınmı tepkın az oldu dıye yanı onunla konustunmu
Dedim ya alyanakcım resmi degil resmi.Ne dedıkodusu kız dümdüük yuzune dedınİmam nıkahı varsa kocasıdır . Önceden resmı nıkah mı vardı ? Tabıkı onemlı ama kocası değil diyemeyız gıbı gelıyor bana .
Resmi nikahim oldu kizlarNe dedıkodusu kız dümdüük yuzune dedınİmam nıkahı varsa kocasıdır . Önceden resmı nıkah mı vardı ? Tabıkı onemlı ama kocası değil diyemeyız gıbı gelıyor bana .
Dedim ya alyanakcım resmi degil resmi.
Kız ben diyorum elma sen diyorsun meşrubatResmıde olmasa nıkah var . Karı koca olmuyormu dını nıkah ? Nerdesınız evlıler ayy bılemıyorum hıc nıkah kıymadım
( nıkahda olmus ayy )
Kız ben diyorum elma sen diyorsun meşrubat
Dinen kocası olabilir bilemem..
Ama şahitler ve nikah memuru karsisinda imza atılmamıs
Resmi nikahim oldu kizlar
Resmi nikah olmus , yeni gördüm.Tamam kız yınede koca mı koca hem resmısıde olmusElin nıkahı cenemızı yoruyor
Resmi nikah olmus , yeni gördüm.
Kuzenim yazmıs Behrim cim pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?