Aşırı tepki vermedi

Hayr k bakma nett dondu eksik ve sacma bi cevaap oldu demek istedigim şu ilişkey girmek istemedigimde suratı carsamba pazarına dönene adam hatta kusluk yapan adam bu duruma normal olarsk bakıyor
Adam normal zaten arkadaşım. Haa tam bir sekskolik orası ayrı.
Sen kendi fikirlerini sorgula bence.

Blöf yapmayın birgün o blöf elinizde patlar tecrübeyle sabittir.

Nikahlı bile değilmişsiniz bide boşanalım blöfümü yapıyosun . Dikkat ette o blöf gerçek olmasın kendini kapının önünde bulma

Aman imam nihaklı mısını kocan değil yani eee niye boşanalım diyorsun sen o zaman kafam karıştı ya

Dedikodu gibi olmasin da resmi kocasi degil

Ne dedıkodusu kız dümdüük yuzune dedın İmam nıkahı varsa kocasıdır . Önceden resmı nıkah mı vardı ? Tabıkı onemlı ama kocası değil diyemeyız gıbı gelıyor bana .

Ne dedıkodusu kız dümdüük yuzune dedın İmam nıkahı varsa kocasıdır . Önceden resmı nıkah mı vardı ? Tabıkı onemlı ama kocası değil diyemeyız gıbı gelıyor bana .
Resmi nikahim oldu kizlar

Resmıde olmasa nıkah var . Karı koca olmuyormu dını nıkah ? Nerdesınız evlıler ayy bılemıyorum hıc nıkah kıymadım
( nıkahda olmus ayy )
Kız ben diyorum elma sen diyorsun meşrubat
Dinen kocası olabilir bilemem..
Ama şahitler ve nikah memuru karsisinda imza atılmamıs

Kız ben diyorum elma sen diyorsun meşrubat
Dinen kocası olabilir bilemem..
Ama şahitler ve nikah memuru karsisinda imza atılmamıs

Tamam kız yınede koca mı koca hem resmısıde olmus Elin nıkahı cenemızı yoruyor

Resmi nikahim oldu kizlar

Çok tepkı vermedı dıyorsunda , ne yapsın adam . Gıtsın metını dırı dırı yaksın mı ? Böyle şeylerı takma bence ,adama blof yapacam dıye ortadada kalma senı ıkaz etmıs dıye .

metin için mi boşanmak istedin, bu ani ayrılıklar çokk koyar sonra sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…