Bir süre sonra kimse sizinle aynı ortamda bulunmak istemez bence biraz ölçünüz olsun temizlik iyi fakat bu kadarı fazla.
Fazla tabi. Hamilesiniz o kadar kimyasala neden bulasiyorsunuz? Bebege yazik. Bence bi dur deyin.
sen abartıyorsun. normal olsaydı dolmuşta hepimiz elimizde bezle gezerdik.
çamaşır suyunu artık insanlar kullanmamaya gayret ediyorlar. makinalara bile sirkeyle falan doğal temizlik malzemeleri koyuyorlar.
hamilesinde zararlı yani bu kadar kimyasal.
sehpada toz olabilir. bazı evler 2 saat içinde temiz de olsa tozlanabiliyor. ya da sehpalar bazen kullanılmıyor unutulabiliyor silinmesi.
biraz kendinizi rahat bırakın çocuk olunca onu da temiz tutucam diye abartırsınız. zira heryer kusmuk, salya, kaka olup gidicek..
bebiş gelince nolucak dökücek saçıcak kızcan mı o zaman... sen şimdiden biraz esnet kendini....
kızına yazık annesi yorma kendini çamaşır suyunuda mümkün olduğu kadar kullanma . bir süre sonra hastalığa döner bu titizlik
kendinize dur demenizin zamanı gelmişte geçiyor.
yakında kimse kalmaz etrafınızda.
bi an arkadaşım olduğunu düşündüm ve titizlik sorunu yaşayan birinin arkadaşım olmasını açıkça istemem.Ay yanlız kalmak istemiyorum been
Yok kizabilirmiyim hiç.
belki bebis olunca durulur inşallah onla kafam dağılır takıntı mi yaptım acaba :)
bi an arkadaşım olduğunu düşündüm ve titizlik sorunu yaşayan birinin arkadaşım olmasını açıkça istemem.
evime gelicek tozlara bakıcak felan düşüncesi bile uzaklaştırıyor.
Çamaşır suyunu haftada 1 kullanıyorum her gün kullansam ooo :)
Evet haklisiniz
ben hoşlaşmam evimi mi incelemeye geliyor beni mi göremeye geliyor.ben hiç takmam valla baktım çok bakıyo veririm eline bezi memnuniyetle :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?