Hormonlardan kaynaklı mı acaba? Her şeyi de hormonlara atıyoruz, canııım.Valla nedenini bilmiyorum ama hamilelikte aşırı titiz olan ben doğumdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra oldum.
Ohoo daha şimdiden fire verirsen olmaz. O göbiş 5 katına çıkacak.Ne güzel inşallah bende salarim yatağa nasıl yattigimi bilmiyorum bacalarim ağrıyor ve gobis büyüdükçe agirlasiyorum :)
Ohoo daha şimdiden fire verirsen olmaz. O göbiş 5 katına çıkacak.
O kaşıntıların her biri sana çatlak olarak geri dönecek.:) evet kuzum ya vallah zaten gerilip gerilip duruyor bir yandan kaşıntı :/
O kaşıntıların her biri sana çatlak olarak geri dönecek.Çok denedim, her şeyi sürdüm. Ailede varsa mecbur sende de oluyor çatlak.
Ben 55 kilo ile hamile kaldım boyum 1.68
80 kilo oldum düşün.
Şimdi 65im.
Gidiyor yavaş yavaş.
Ama 2 sene de anca bu kadar verebildim.
Ve bende de çatlak vardı.Şu an gel gör yani.
Sonradan beyazlaşıyorlar.
Hadi ya
zaten var çatlaklarım kollarimda benimde bacak aramda ve bacak eklem yerlerinde bile başladı cikmaya haritada dönüşen yakinda
170 cm boy 84 kilo
:/ kötü birsey keşke olmasa ama oluyor işte beyaz oluncada belli olur gene ama parlar
Ben beyaz olduğum için tenime karışıyor hatta sedefli bir görünüm veriyor cildime.Bir de yol yol olmasa daha iyi olur tabi.
İlk zaman kıpkırmızıydı. O çok fena. Sonradan pembeleşip beyazlaşacaklar.Bende beyaz tenliyim bebeğim de işte oluyor elde olmayan sebepler yüzünden
İlk zaman kıpkırmızıydı. O çok fena. Sonradan pembeleşip beyazlaşacaklar.
Açık sözlüyüm sanırım biraz.
1 sene sonunda pembe oluyorlar. 2. sene sonuna doğru beyazlaşıyorlar ancak.Olsun böyle insanları severim :)
Suan kipkirmizilar umarım en kisa zamanda beyazlar lar
1 sene sonunda pembe oluyorlar. 2. sene sonuna doğru beyazlaşıyorlar ancak.
canım benden sana tavsiye abartma ,abarttıkça kimse umursamıyor vay anasını ne titiz demiyor kimse kendini parçaladığınla kalıyorsun annem de öyleydi deli gibi temizlik yapardık kilo kilo çamaşır suları gidiyordu şimdi ne mi oldu alerjik astım ve annem cidden çok kötü şimdi suya sabuna hiçbirşeye dokunamıyor koah gibi habire öksürüyor ciğerleri doluyor hemen kime yararı oldu kimseye olan benim anneme oldu o yüzden temiz olun ama abartmayın ne olurSelam kızlar biliyorum aslında sizlerin eminim ki bendede çok sorunları derdi vardır okuyorum görüyorum. Kusura bakmayın bende kendime sorun ettim bu titizlik meselesini..
evi her gün supurur silerim alerjim var ev tozunu ve aşırı toza karşı zafim var Nerede görsem hemen yapisiveririm hergün silmeme rağmen gene oluyor.
Misafir geleceği zaman evi resmen çamaşır suyuyla yıkıyor gibiyim duvarlar dahi siliyorum ve eşim şikayet edip duruyor neden bu kadar derine iniyorsun kendini yoruyorsun die.
Aksine bu kadar temizlik düştünü değildim ama evlendikten sonra çıktı.
Mesela akrabaya gidiyoruz evinde otururken seppasinda zor görüyorum almamak için zor tutuyorum kendimi :)
Hele hele eşimin is arabasına binince :)
Hemen bez alıp siliyorum ve adamda ya bırak artik diyo sizce fazla mi yoksa ben mi abartiyorum. .
uzun oldu kusura bakmayın şimdiden gelen cevaplar için teşekkür ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?