Aşırı Titizlik

Hormonlardan kaynaklı mı acaba? Her şeyi de hormonlara atıyoruz, canııım. Valla nedenini bilmiyorum ama hamilelikte aşırı titiz olan ben doğumdan sonra saldım çayıra mevlam kayıra oldum.

Ne güzel inşallah bende salarim yatağa nasıl yattigimi bilmiyorum bacalarim ağrıyor ve gobis büyüdükçe agirlasiyorum :)

O kaşıntıların her biri sana çatlak olarak geri dönecek. Çok denedim, her şeyi sürdüm. Ailede varsa mecbur sende de oluyor çatlak.

Hadi ya
zaten var çatlaklarım kollarimda benimde bacak aramda ve bacak eklem yerlerinde bile başladı cikmaya haritada dönüşen yakinda
170 cm boy 84 kilo

Ben 55 kilo ile hamile kaldım boyum 1.68
80 kilo oldum düşün.
Şimdi 65im.
Gidiyor yavaş yavaş.
Ama 2 sene de anca bu kadar verebildim.
Ve bende de çatlak vardı.Şu an gel gör yani.
Sonradan beyazlaşıyorlar.

Ben 55 kilo ile hamile kaldım boyum 1.68
80 kilo oldum düşün.
Şimdi 65im.
Gidiyor yavaş yavaş.
Ama 2 sene de anca bu kadar verebildim.
Ve bende de çatlak vardı.Şu an gel gör yani.
Sonradan beyazlaşıyorlar.

:/ kötü birsey keşke olmasa ama oluyor işte beyaz oluncada belli olur gene ama parlar

Hadi ya
zaten var çatlaklarım kollarimda benimde bacak aramda ve bacak eklem yerlerinde bile başladı cikmaya haritada dönüşen yakinda
170 cm boy 84 kilo

:/ kötü birsey keşke olmasa ama oluyor işte beyaz oluncada belli olur gene ama parlar

Ben beyaz olduğum için tenime karışıyor hatta sedefli bir görünüm veriyor cildime.Bir de yol yol olmasa daha iyi olur tabi.

ne yalan söyliyim size ozendim titiz olmadigim icin heralde:) ama pis de degilim yanlış anlasilma olmasin ama camasir suyunu hayatindan cikart arap sabunu sirke gibi doğal urunler kullan nolur ben yerleri daha once camasirsuyu ile silerdimbulasigi elde yikayacaksam muhakkak suyuna katardim ama simdi yapmiyorum öldüm mu hayir aksine yaşam suremi uzattigimi dusunuyorum :)

canım benden sana tavsiye abartma ,abarttıkça kimse umursamıyor vay anasını ne titiz demiyor kimse kendini parçaladığınla kalıyorsun annem de öyleydi deli gibi temizlik yapardık kilo kilo çamaşır suları gidiyordu şimdi ne mi oldu alerjik astım ve annem cidden çok kötü şimdi suya sabuna hiçbirşeye dokunamıyor koah gibi habire öksürüyor ciğerleri doluyor hemen kime yararı oldu kimseye olan benim anneme oldu o yüzden temiz olun ama abartmayın ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…