Asırı yalnız hissediyorum?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2021
130
0
8
22
ailem dısında kimsem yok , kpss icin gittigim kurs var orada arkadaslar var tabi ama hicbiriyle sinavdan sonra gorusmeyecegim yani hepsi samimiyetsiz geliyor , hayatimda bir tek sevgilim var onlada cok tartısıyoruz, hayatimda ondan baska kimsem olmadigi icin (aslinda onun arkadaslari var onlarla baya samimiyim ama sevgilimle ayrilsak muhtemelen hicbiriyle gorusmem) kisacasi benim cevrem herseyim bu sevgilim uzerine kurulu , tartıssak ben haklı olsam bile ayrilmamak icin ben ozur diliyorum , sinav yuzumden cikip sosyallesemiyorum da , zaten para da sıkıntı ,aile evinden de bunaldim ailem cok baskici (dindarlar , hem anne hem baba tarafi akrabalari dahil , sülalede bi bası acık ben varim siz dusunun) yani aile evinden memlekete kafa dağitmaya gideyim desem akrabalarin yanina gidince ruhum daraliyor kendimi asiri kotu hissediyorum cunku sadece din konusuyorlar (kapan baskilari vs) kisaca cok yalnizm , isin en sıkıldıgım kısmı , sevgilimin ailesi icen biri , kısaca rahat bi aileye sahip guzel bi arkadas ortamina sahip bizden bi tık gelirleri daha iyi , yani ayrilsam ben uzulucem ona bise olmaz ayrica cokda seviyorum yani , oyle pat diye ayrilamam bide sey psikolojisindeyim ailem baskici oldugu icin kimse beni kabul etmez ama bu cocuk etti bundan ayrilirsam kimseyi bulamam psikolojisinden cikamiyorum. (Sevgilim ailemin baskici oldugunu da biliyor)evlenmek istesek babam asla icen bir aileye vermez beni (bende iciyorum ama gizli) , kisaca napicam artik ?

Aileniz çok baskıcı olsaydı aileden başı açık bı siz varmissiniz ya
O olmazdı işte

Demek ki aile baskıcı filan değil orayı bı geçelim

Konunun geneline cevap verecek olursam slruu olan sizsiniz bence zaten

Ben 1 sene kapali kaldim aile zoruyla , beni universteye gondermemekle tehdit ettiler , en sonunda dayanamadim intihara kalkistim (baskilar yuzundem intihara mwyillendim, daha anlatmadigim o kadar cok sey var ki) neyse iste o intihara kalkisip hastanelik oldugum gun korktular , karismamaya basladilar , hala ufak ufak karisiyolar fakat izin vermemeye calisiyorum

Sevgilim sevgilim sevgilim bu ne yaa tek derdiniz bu adam mı?gelecek planınız ailesinin yaşantısı mı?
Sanki ailenle onun ailesi nikah kıyıyor istemez miş!
Yaşantınız kafa yapınızla aynı boş plansız

Bilip bilmeden ne konusuyorsunuz , bazı seyler yasadım da derdimi paylasmaya geliyorum , boyle herseye kin kusacaksaniz buraya gelmenizin anlami yok , ayrica tek derdimin bu oldugunu kim soyledi size ? Sadece icimi dokmek istedim , rahatsiz olan okumayip gecebilir. Ayrica kisaca ozetledim konuyu bence ayrıntılarıyla bilseniz sizde bana hak verirdiniz

Ya benim erkek arkadasım asssırı kıskanc biri öyle boyle değil , bırakın erkeklerle konusmayi, ig de attigim storylere bile karisiyor , normalde benim cok erkek arkadasim vardir , sırf kendisi icin konusmayi kestim ,
Sebebi bu olabilir mi? Elin sümüklü oğlu istemiyor diye arkadaşlıklarını bitiren birine kim niye selam versin?

Önce bi oturup çalışıp sınavı kazanın, ardından da bir psikologdan destek alın. İçinizde çözemediğiniz bir şeyler var gibi.

Konu açarken tüm yorumların geleceğini bilerek açıyorsunuz.
Bildiklerim sizin konuda geçen ifadelere göre yorumladım atıp tutmadım.
Ortada kin,nefret ifadesi bir yorumum yok!

Sebebi bu olabilir mi? Elin sümüklü oğlu istemiyor diye arkadaşlıklarını bitiren birine kim niye selam versin?
Benim takıntı derecemi anlamiyorsunuz , birine baglandigim zaman olmuyo yani ne yaparsam yapayim onu hayatimn merkezine koyuyorum

Kpss olmada da bir iş bulup çalışacak evden ayrılmaya bakacaksın, sırf senin özendiğin gibi yaşıyor diye sürekli özür dilediğin birine eyvallah etmeyeceksin. Hayatını düzeltmek sadece senin elinde.

Haklisiniz , arastirmaya baslayacagim

Hayat sevgiliden kocadan ibaret değil. İlerde pişmanlıklar görüyorum. Zaten bu kafayla giderseniz siz yine intihar edersiniz. Her zaman doğru ve güzeli yapmak insanı huzurlu ve mutlu hissettirir. Siz sadece sevgilinizin rahat yaşamını seviyorsunuz. Ama zaten düzgün biri olsa aldatmazdı. İnşallah aklınız başınıza gelir. Takıntılı halinizden kurtulursunuz

psikolojik olarak iyi değilsin.
ve burası psikolojik olarak iyi olmayan insanların yeri değil.
iki kişi sizi yargılamadan dinler.
üç kişi hakaretvari bir üslup takınır.
içlerinden iyi mesajları seçip onları alacak durumda da değil gibisiniz.
bazı dönemler sizinki gibidir. geçse bile kalıcı hasarlar kalır. intihara kalkışan biri olarak belli ki çocukluğunuz da çok ağrılı, sancılı geçmiş. keşke terapi alabilseniz.
belediyelerin ücretsiz terapi verdikleri hizmet merkezleri var. araştırıp öyle bir başlangıç yapmanız sizin adınıza çok önemli gibi görünüyor.
sevgilinize gelince şu an o sizin tutunmanız için yetiyorsa bu boşluk zamanında bir de onunla ayrılarak hayatınızı alt üst etmeyin. nasıl evlenirizi de düşünmeyin. evlendiğiniz yok nasılsa. akışa bırakıp anı yaşamaya odaklandıkça rahatlayacak zihniniz.
meditasyon yapmanızı tavsiye edebilirim. o kadar çok örnek videolar yönlendirmeli meditasyonlar var ki. ilk seferde saçma ve anlamsız gelecek. sonra size faydasınız fark edeceksiniz.

Cokkk tesekkur ederım , dediginiz gibi kucuklugum sancılıydı biraz . Ama psikolojik tedavi aliyorum neyse ki ailem bu konuda bana destek cikiyor

Yaşınız kaç çok merak ettim ? Bir adamı hayatının merkezi yapana kadar kendini hayatının merkezi yapsan ona değer verdiğin kadar kendine değer versen keşke. Önce bir iş bul sonra evlenmeyi düşün biraz sosyal çevre edin evet psikolojik rahatsızlığın olduğu yazdığın yazıdan burda sana doğruyu söyleyen insanlara atar yapmandan belli. Sen bir hele kendi ayakların üstünde durmayı öğren bir tamam kpss ye hazırlan ama o arada geçiçide olsa bir işe gir kendi paranı bir kazan hele. Şu hemen evlenmek isteyen insanlardan gerçekten sıtkım sıyrıldı hayır evlenenlerin başı göğe ermiyor. Bir kere herşey zamanında güzel ya zamanı hızlı yaşamaya ne gerek var allah ne zaman kısmet ettiyse ne olursa olsun olacağı varsa olur. Yok çocuğun ailesi alkol içiyormuş ailesi istemezmiş vs sanki onlarada alkol masasına gelin diyecekler. Herkesin günahı kendine şimdi bende alkol kullanıyorum ne yani adamın ailesi beni istemeyecek mi ay istemezse istemez kapı orda yani kimse için ölmüyorum çok şükür. Birazcık kendini değerli hissettir ve hisset aileni kötülemek yerine biraz ailenle oturup herşeyi konuş tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Benimde ailem çok kısıtlardı beni ama oturup güzelce rahatsız olduğum şeyleri söyleyince düzeldi her şey. Şuan ne eskisi kısıtlama var ne darlama hiçbir şey yok he ama sen kafasına buyruk bir kişiliğe sahipsen şayet onlarda seni her seferinde daha fazla sıkar kusura bakma birazda onların suyuna gitmek zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…