- Konu Sahibi yunus_buse
-
erkek arkadaşının yaşı kaç cnm
17 yaşındasın. 4 gün boyunca eve gelmedin. eve döndüğünde ise şikayetçi olmadınız hiçbişey olmamış gibi hayatınıza devem ettiniz. yanlış okumadım demi :26: peki bu dört günde ailen kızımız kayıp diyerek polise gitmedi mi? neler yaşadın bişey yaptımı diye sormadılar mı? ve sen seviyorum acı çekiyorum mu diyosun?
ailen yapmamış sen yap o zaman mahkemede şikayetçi olun kurtul hasta ruhlu birinden.
zaten aynı haltı tekrar yaptı ilemin hiç bi suçları yok ben şikayyetlerini geri almalarını söledim onlarda bnm kendi isteğimle kaçtığımızı zannetmişler beni kaybetmemek için geri almışlar aynen ne yapmak istediğimi ben bile çözedim bende belki sizlerden akıl alırım diye düşündüm off offahh daha çokk küçüksün
seni kaçıran bi insandan ne medet umuyorsun
bu nasılsa şikayetçi olmuyr deyip aynı haltı tekrar yapacaktır
bak kardeşim bu aşk falan değil
kendini kandırma bu laçırmalarda başına iş gelebilir
hem ailenide anlamış değilim kızlarını kaçıran bi adamı şikayet etmiyorlar
sen aileme şikayetci olmamalarını söyledim demişsin
ya bi baba bi anne buna kızları istiyor diye nasıl göz yumabilirler...
çok fazla kopukluk var ilişkilerde
yazdıklarında aşk acısı cektiğin sonucunu cıkaramadım
senin derdin şikayet meselesi
ne istediğini bilmiyorsun cünkü daha cok küçüksün
Yani bende anlamadım.. Bırak aşk acısını falan bir ailenin dramı sözkonusu. derdinin o olması lazım. ya yaşın daha 17. ne işin olur öyle sorumsuz erkeklerle.. ne aşkı ne meşki. seven adam seni zorla tutarmı bi yerde aileni düşünmezmi? ya canım daha çok küçüksün sen...
eyvah eyvah
ya ailem tabikide polise başvurmuştular ne bilim ben onlara şikayetinizi geri alın nolur beni seviyosanız dedim onlarda geri almışlar bende kendimden işte bu yüzden nefret ediyorum hala onu seviyorum diyorum ama hayatım aynı olmadı tabikide değişiklikler oldu malasef....
zaten aynı haltı tekrar yaptı ilemin hiç bi suçları yok ben şikayyetlerini geri almalarını söledim onlarda bnm kendi isteğimle kaçtığımızı zannetmişler beni kaybetmemek için geri almışlar aynen ne yapmak istediğimi ben bile çözedim bende belki sizlerden akıl alırım diye düşündüm off off
Akıl almak değilde yazdıklarımızı iyice bi oku canım ;
Hayat gerçekten çok kısa. böyle çok afedersin ama bu kelimeyi kullanıcam zibidiler için hayatını mahvetmeye değmez. o seni gerçekten sevse gelir allah rızasıyla yaşlarınız uygun olup eğitiminizi tamamlayınca ailenden ister hem ailende biliyormuş. bu serseri kendine macera arıyor. ve bu macerasında senin hayatınıda mahvediyor. uzak dur böyle insanlardan.. sana hayır gelmez böyle bir serseriden.. [/Q
ewet çokkısa ve acımasız bende hayatımı mahveffetmek istermiyim hiç bi kere gerçekten sevse zaten beklerdi o beni ailem olaylardan sonra öğrendi ama bana onun faydası ztn bu saatten sonra olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?