Aşk acısı çekenlerdenim :( :(

yunus_buse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
21
0
36
Kars
Arkadaşlar ben 1 sene biriyle arkadaşlık yaptm nasıl söylüyüm her ikimizde birbirimizden kaçarak meğerse aşık olmuşuz aşırı derecede kavga ederdik ama ayrılma noktasına gelncede birbirimizi daha da çok seviyoduk daha sonra hani insan bi an soğur ya bende bundan sebepsiz ayrılmak istedm ama tabi ayrılamadm bi gün çok kötü kavga ettik ikimizde ayrılacaktk ben buna ayrılacaktm o zmn neden koymadn dedm oda ben seni seviyom ama birbirimize uymuyoruz dedi ve bi gün ben arkadaşıma giderken karşıma çıktı arkadaşyla beraber bizim bi ağacımız vardı hep orada konuşurduk bana gel adam akıllı konşalm dedi ve bende kabul ettm ama ben onu çok iyi tanıyodum ne yapacağını bildiiğim halde yapmaz yapmaz dedim ve sonra orası ıssız yer gidince oraya bi araba geldi ve beni zorla kaçırdı onla o kaçtığımız günlerde 4 gün boyunca ne konuştum nede yüzüne baktm daha sonra eve geldm tabi onu o kadar çok seviyodum ki şikayet bile edemedm daha sonra onu şikayet etmediğimi duyunca benm onu affettiğimi ona döneceğimi sandı ama benle konuştu yalvardı ama ne kadar onu sevsemde geri dönemezdm ona oda yine bi gün evin önüne gelmiş ben okula giderken kapının önünden yine zorla kaçırmaya çalıştı ama bu sefer başaramadı ya bu kadar yaptıklarına rağmen niye hala ondan soğuyamıyorum ne yapmalıyım onu unutmak için mahkemem var orada doğrularımı anlatayım yoksa yine onu savunayımmı lütfen bana yardımcı olun ona karşı sevgimle hareket etmek istmiyorum..

Son düzenleme:
Bu kaçırıldığın dönemlerde ailen sana ne dedi? tepkileri ne oldu? biliyorlarmı aranızdaki ilişkiyi? ailen neden şikayetçi olmadı?

ailemin tepkisi bana karşı her zmn iyiydi ztn onlar beni bırakmazlardı ewet ilişkiyi biliyolar geldikten sonra herşeyi anlattm onlara yine bana karşı tepkileri değişmedi ben istemedim şikayetçi olmamalarını

Son düzenleme:
ya nerdesin sen? başına birşey geldimi gelmedimi? bu çocuk inmidir cinmidir sapıkmıdır psikopatmıdır diye sormadılarmı hemde 17 yaşındasın???

tabiki sordular sormazlar mı bende herşeyi anlattım ondan ayrıldığım için beni kaçırmış dedim ztn o günkü halimi ben bile htrlamıyom aileme sadece nolurr şikayetçi olmayın demişim onu bile hatrlamıyom

17 yaşındasın. 4 gün boyunca eve gelmedin. eve döndüğünde ise şikayetçi olmadınız hiçbişey olmamış gibi hayatınıza devem ettiniz. yanlış okumadım demi :26: peki bu dört günde ailen kızımız kayıp diyerek polise gitmedi mi? neler yaşadın bişey yaptımı diye sormadılar mı? ve sen seviyorum acı çekiyorum mu diyosun?
ailen yapmamış sen yap o zaman mahkemede şikayetçi olun kurtul hasta ruhlu birinden.

ahh daha çokk küçüksün
seni kaçıran bi insandan ne medet umuyorsun
bu nasılsa şikayetçi olmuyr deyip aynı haltı tekrar yapacaktır
bak kardeşim bu aşk falan değil
kendini kandırma bu laçırmalarda başına iş gelebilir
hem ailenide anlamış değilim kızlarını kaçıran bi adamı şikayet etmiyorlar
sen aileme şikayetci olmamalarını söyledim demişsin
ya bi baba bi anne buna kızları istiyor diye nasıl göz yumabilirler...
çok fazla kopukluk var ilişkilerde
yazdıklarında aşk acısı cektiğin sonucunu cıkaramadım
senin derdin şikayet meselesi
ne istediğini bilmiyorsun cünkü daha cok küçüksün

Yani bende anlamadım.. Bırak aşk acısını falan bir ailenin dramı sözkonusu. derdinin o olması lazım. ya yaşın daha 17. ne işin olur öyle sorumsuz erkeklerle.. ne aşkı ne meşki. seven adam seni zorla tutarmı bi yerde aileni düşünmezmi? ya canım daha çok küçüksün sen...

ya ailem tabikide polise başvurmuştular ne bilim ben onlara şikayetinizi geri alın nolur beni seviyosanız dedim onlarda geri almışlar bende kendimden işte bu yüzden nefret ediyorum hala onu seviyorum diyorum ama hayatım aynı olmadı tabikide değişiklikler oldu malasef....

zaten aynı haltı tekrar yaptı ilemin hiç bi suçları yok ben şikayyetlerini geri almalarını söledim onlarda bnm kendi isteğimle kaçtığımızı zannetmişler beni kaybetmemek için geri almışlar aynen ne yapmak istediğimi ben bile çözedim bende belki sizlerden akıl alırım diye düşündüm off off

biliyorum ben de zaten hala onu nasıl seviyorum diye kendimden nefret ediyorum...

Akıl almak değilde yazdıklarımızı iyice bi oku canım ;

Hayat gerçekten çok kısa. böyle çok afedersin ama bu kelimeyi kullanıcam zibidiler için hayatını mahvetmeye değmez. o seni gerçekten sevse gelir allah rızasıyla yaşlarınız uygun olup eğitiminizi tamamlayınca ailenden ister hem ailende biliyormuş. bu serseri kendine macera arıyor. ve bu macerasında senin hayatınıda mahvediyor. uzak dur böyle insanlardan.. sana hayır gelmez böyle bir serseriden..

18 yasından küçük oldugun için ailen şikayetini geri alsada bu kamu davasına döner..yani sen istegimle kaçtım desende o ceza yer,ailen şikayetçi deiliz dese bile ceza alır o...boşuna şikayetçi olmamazlık yapma.bak sonra adın çıkar iş daha kötü boyutlara gider tatlım..aklınla hareket et,4 gün boyunca sana zarar verdimi ide doktor raporu falan isterler ki zaten isteyeceklerdir ama hiç olmazsa koruma onu şikayetçi ol..emin ol dogrusu bu bak daha küçücüksün mantıgınla hareket etmen çok zor bu yaşlarda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…