- Konu Sahibi yunus_buse
-
18 yasından küçük oldugun için ailen şikayetini geri alsada bu kamu davasına döner..yani sen istegimle kaçtım desende o ceza yer,ailen şikayetçi deiliz dese bile ceza alır o...boşuna şikayetçi olmamazlık yapma.bak sonra adın çıkar iş daha kötü boyutlara gider tatlım..aklınla hareket et,4 gün boyunca sana zarar verdimi ide doktor raporu falan isterler ki zaten isteyeceklerdir ama hiç olmazsa koruma onu şikayetçi ol..emin ol dogrusu bu bak daha küçücüksün mantıgınla hareket etmen çok zor bu yaşlarda ..
Yaşın çok küçük seviyorum ölüyorum deme. bu yaşta ne acı çekmese hayatının en güzel dönemleri. ziyan etme üç kuruşluk insanlar için hayatını. şikayetçi olmazsan o bunu seninde gönlün varmış gibi algılayacak belki daha kötü şeyler yapmaya kalkışacak nasıl emin olabilirsin. çünkü onunda yaşı küçük. şikayetçi ol kararlı davran ceza alsın birdaha denemeye cüret etmesin. sende önüne bak eğitimini tamamla. uğraşma bu tür şeylerle pırıl pırıl bir hayatın olsun. Böylelerine Ailenede anlam vermiş değilim nasıl senin sözünü dinliyorlar. Ne olursa olsun sana şikayetçi olmaları gerektiğini anlatmalılar.
biliyorum o ne yaparsa yapsın ztn ceza alacağğını biliyorum ztn o gün ne yaptığımı bimiyodum şimdiki halmde olsam benm kendimde şikayetçi olurdum ailemde ama yinede nedense ona karşı bişey hissediyorumm ama ne olursa olsun bundan sonra mantığımı kullanıcam nolursa olsun her şeyn doğrusunu anlatacağım...
bak tatlım sen ona karsı hiçbişey hissetmiyosun aslında,sadece farklı bişeyler yaşattı sana(serserice bişey) bunu güzel bişşey sanıyosun büyük ihtimalle..bu hislere kanma yasının getirdigi bir duygu bu ilerde gülersin bu haline..sen böle seni zorla almak isteyen bencil birini sevebilirmisin acaba?herşeyi zoraki kendine uydurmaya çalışan birine güvenemezsinde.kendine bu insanı asla yakıstırma.
yoo ben bu olaydan sonra bana yaşattıklarından sonra tam aksine soğudum ama yinede içimde böle bazı hisler var sadece eski günler aklıma gelince özlüyorum o günleri o kadar inş öle olur ilerde bu halime gülerim ve ben gerçekten ne yapacağımı bilmiyom biliyorum o ben şikayet etmesem yine ceza alıcak ama ben şikayet edeymmi etmiyeyimmi bilmiyom mahkeme onu görünce fikrim değişir diye çok korkuyorum
Zaten kafanız karışık, dolaylı anlatıma lüzum yok, net olalım:
İyi ki de soğumuşsunuz... Soğumasanız mahkemede bir de sarılıp öperdiniz adamı herhalde...
Başkaları genç kızların olmadık kaprisleriyle, "kaçan kovalanır" vs. taktikleriyl uğraşmak zorunda... Buradaki "oğlan" kızı konuşmak için çağırıyor, dört gün zorla alıkoyuyor, on yedi yaş altı olduğu için -özellikle- ceza yemesi gerekirken aile şikayetçi olmuyor. Ne efendi adamlar kız tarafının olmadık halleriyle cebelleşirken bu aklına eseni yapabiliyor... Bu çocuğu annesi Kadir Gecesinde doğurmuş...
Başkasının "tırnağı zarar görmesin" diye el üstünde tuttuğu sevgilileri olur, siz daha bu yaşta (artık her neyine ölüp bittiyseniz) "mahkemede görünce fikriniz değişir" diye korkarsınız sizi ailenize, topluma karşı küçük düşüren birinden... Olay mahkemeye taşındığına göre çevrenizde de duyulmuştur ve dört gün onunla olduğunuz siz ne anlatırsanız anlatın herkesin kafasında kendince şekillenecektir... Başkası onu görünce kendisini kaybedip adamın gırtlağına sarılmaktan korkar, siz şikayetçi olamamaktan... Kişi değerini kendi belirler... Sizin kendinize saygınız kalmamış... Siz kendinizi sevmezken o çocuk sizi neden sevsin, neden saygı duysun size? İcraatlerini arttırarak devam etme eğilimine de girebilir ama bu denli kendinden vazgeçmiş biriyle uğraşmaktan keyif almayabilir bir süre sonra... Güvendesiniz yani... Ama sizi kendinizden, yanlış kararlarınızdan ve bunlardan dönememekten kim korur bilemem... O da Allaha kalmış...
Aranızda özel birşeymi geçti? Bu yüzdenmi çekiniyorsun ? Bunu söyler diye korkuyormusun?
Kesinlikle şikayetini söyle , sakın savunma . Eğer ki savunursan o senin başına daha ne işler açar .
ben sırf onun sevgsiyle fikrim değişecek diye birşey demedm siz burdan okuduğunuz kadaryla biliyosunuz ama bnm yerimde değilsiniz ama olsaydınız bilinki bu düşünceye sizde kapılabilirsiniz fikrimin değişeceğinin düşündüğümün başka bi sebebi var... tşkrler...
artk kimseyi düşünmüycem herşeyi çözüm şikayet etcem
yoo özel bişey geçmedi bi yandan şikayetimden vazgeçmemin sebebide o konunun içinde bana şikayette bulunursan senle yaşamadığımız şeyleri sölerim dedi ne bilim tehdit etti ben onu sevmiyorum aslnda o bana seni alıcam görürsün ne olursa olsun dedi o da her dediğini yaptığı için aslnda onu sevmeye çalışıyorum ve sizede seviyorum dedim bunuda aileme sölemedim şimdi de sölemek istemiyorum konu açılmasın diye kmse beni anlamıyo ya off
çook büyük bir mantık hatası var burda....yazdıklarını okudum...çok seviyorum onun sevgisi mantığımın önüne geçer mi diyorsun...bana neler yaşattı, onu sevdiğim için kendimden nefret ediyorum diyorsun ve sonra bir anda aslında sevmiyorum, sevmeye çalışıyorum size de seviyorum dedim diyorsun, buradaki insanları ikna etmeye çalışmana gerek yokki neden aslında sevmiyorken sevdiğini söylüyorsun. kendini mi kandırmaya çalışıyorsun...ı-ıh olmamış..lütfen önce ne hissedeceğine, ne anlatacağına karar ver...
bir yerde de 17 yaşındayım ne önemi var ki demişsin....hah bütün sorun da tam orada işte....
sizede herşeyin doğrusu doğrusuna anlattım ve geçde olsa ben kararımı verdm ...Okuduğumuzdan fazlasını nasıl bilebiliriz ki zaten?
Bu nedenle "fikrinizi değiştirecek sebepler varsa" onları da paylaşırsınız ve daha sağlıklı yorumlar alırsınız... Öncesinde "Onu özlüyorum, görünce fikrim değişecek diye korkuyorum" demişsiniz, bizim yorumlarımızın sonrasında eklemişsiniz sizi tehdit ettiğini... Mahkemede de kendinizi böyle çelişkili ifade etmeyin de cezasını çeksin densiz adam yoksa haksızken haklı durumuna geçecek...
Benim yorumumsa gayet yerindeydi, "sevgisiyle fikrim değişecek demedim!" çıkışını yaparken başlığınızı unutuyorsunuz galiba: Aşk acısı çekenlerdenmişsiniz...
Her neyse... Okuduğumuz kadarı yetmiş ki aynı fikirdeyiz zaten... Doğru kararı vermişsiniz işte...
cnm seni kaçıran adam ilerde sana neler eder farkında değilmiisn ? herşeyi doğru dürüst anlat. daha çok küçüksün. karşına öle adamlar çıkar ki " ben o adamı nasıl sevmişim" dersin. aslında ona karşı sevgi değil başka bişey hissediyorsun. sen onu korudukça sana daha beterini edicek. bırak burnu sürtsün gerçeklerle yüzleşsin. yapacakların ne gibi sonuçlar doğuracağını bilsin ve sonuçlarına katlansın. kendine yazık etme.
Güzel bir fantezi buldum sanki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?