Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

Bir de başka hiç bir erkeği sevemeyecekmişim gibi bi duygu var , benim bi kere aşık olma hakkım vardı onu da ona harcadım , şimdi aşksız kaldım gibi geliyordu/COLOR]

çok mücadele ettim bu duyguyla
ağlamak, kendimle kavga etmek..

bunlardan kurtulabilmek için saatlerce yürümek.

ah ahhh bi de değse....:gitme:

ilk zamanlar şarkı falan dinleyemiyordum. kendimi hastanelik etmeyi başardım. işim, okulum, sağlığım, düzenim bozuldu zor toparladım.değmezmiş hiç ama yaşanacağı varmış. kendimi ve hayatı daha iyi tanıdım kesinlikle.

Tüm acılar şiddeti ve nedeni ne olursa olsun gittikçe azalacak ve sonunda bitecektir. Ama işte bunu mantık anlasa da ayrılığın ilk zamanlarında kalbe anlatmak zor. Yani günlerin boşa da geçse, hak etmeyen birisi için de olsa acı çekmene engel olamıyorsun. Ve kavuşma ihtimalin de yoksa tüm perişanlık. Tabi benim için en kötüsü de ailemden, dostlarımdan uzaktayım. Ve burda bu konuda konuşabileceğim tek bir insan bile yok. Katılabileceğim tek bir aktivite, oyalanacak en ufak bir şey yok. Zaten tüm vaktimizi beraber geçiriyorduk, şimdi 2 kere kötüyüm hem aşkımı hem de burdaki tek arkadaşımı kaybettim.

ilk günlerde durur durur ağlarım, yemek yiyemem, suskun olurum.. sonrasında kendimle durumumla dalga geçmeye başlarım.. çok fazla sürmez melankolik halim..

ilk başlarda çok ağlıyordum ne bılıyım karmakarısıktım sımdı ıse sankı ondan başkasını ı sevemem gıbı gelıyor yanı evlenemem sankı cunkı sevmeden asla dıyenlerdenım

inanın nasıl olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum çok hemde çok kötüyüm 7 yıllık bir ilişki evlenmeye 1 ay kala çok basit bir konudan dolayı bitti daha doğrusu onuda bilmyrm bitti dedi arkasından bi tn laf saydıı ne olduğunu bilmyrm arıyrm msj yazıyrm ama cevap yokkkkkk

ah canım uzuldum senın adına..

aglarım gozlerim kıpkırmızı olur siser canım hic bişi yapmak istemez hayattan baglarımı koparırım

şimdi bı cukulata yıyorum evdeyken bana cıkarmıstı kavenın yanında, dıger kıza da böle ıkramlar yaptı mı acaba dıyorum sımdı yıne orada mı aramıyor cunku benı yıne.
eskıden de ask acısı cektım bı anda en en en yakısıklı oluverıyor.
bazen de en ıgrendıgım kişi.

senınkı de karar verememıs kacmakla bulmus çözumu, ara canım belkı döner.

52 kilodan 42 kiloya dustum..
ulser oldum hastanelik oldum..eksiksiz aylarca her sabah agladim..
yillarca da anilarimizin oldugu yerlerden uzaklastim..
yillarca surdu bu..
sonra bir gun yuzlestim herseyle.. ve geride biraktim hepsini..
o gunden beri de cok iyiyim..

kıyamam ya :teselli: şimdi iyi olmana sevindim :içelim:
biz kızlar niye böyleyiz anlamıyorum. erkekler ne kadar yüzeysel. gömlek çıkarır gibi ilişkiyi, o kadar yaşanmışlığı üstünden çıkarıp atıyor. acı çekse de çaktırmıyor. benim acı çektiğimi herkes biliyor anlıyordu o kadar soğukkanlı durmama rağmen mafoldumben

benimde ilişkim çok pis bitmişti.
ağlama nöbetleri uykusuzluk nöbetleri insanlardan kaçma isteğim, elele çift görmeye dayanamıyordum..
en damar şarkıları dinleyip ağlıyordum.
sanıyordumki acımı ne kadar yoğun yaşarsam ne kadar çok yaşarsam onu hemen unutacağımı sanıyordum.
saatlerce duşun altında kalıyordum. depresif bir halde pijamalarla evde dolaşmalar , erkenden uyuma isteği uzuaklara kaçma isteği vardı hep.
dualarımda ona hep ahlar ettım.
yolda ınsanların arasında bıle gözlerimden yaş geliyordu arkadaşlarımla beraberkende duygulanıp aglıyordum. soranlara alerjim var dıyordum.
soguktan sıcaktan kokudan oldu deyıp aglıyordum.

benim aci cektigimi uzuldugumu kimselere hissettirmemeye calisirken kendime cok zarar verdim.. guclu durayim derken kendimi cok yiktim.. seneler sonra toparlayabildim kenidmi.. cok zor ya gonul isleri..

Son düzenleme:
BEN TAM 10 KıLO VERDıM...SııNıR VE STRESEDEN DÜŞÜNMEKTEN..HER DAKKA ARICAKMIŞ GıBı BEKLEMEKTENÇ..laelaelaelaelae..
HEP HUZUNLU MÜZıKLER DıNLEDıM..ARKDAŞ ORTAMINDAN KAÇTIM..KENDı ıÇıME KAPANDIM..
ÇEVREMDE NAPARSAM YAPıM HıÇBıŞEY MUTLU ETMıODU...
HERKES Bı YERLERE ÇAGIRODU AMA ıÇıMDEN BıŞEY YAPMAK GELMıODU..ARTIK BAKTIM OLCAK GıBı DEGıL SOSYAL BıŞEYLER YAPMAYA KARAR VERDıM..ıNSAN Bı SURE BUNLARI YAŞIO VE SONRADAN GENE HAYATA KALDIGIN YERDEN DEVAM EDıOSUN..ŞıMD ÇOK ııYıM 4 AY OLDU NERDEYSE VE AKLIMA BıLE GELMıO ARTIK..VE BAŞARDIGIM ıÇıN KENDıMı GUÇLU HıSSEDıORUM...HERZAMANDA GUÇLU OLMAK ZORUNDAYIZ..VE ıSTERSEK BAŞARIRIZ..BAŞKALARI YUZUNDEN KENDı HAYATIMIZI KARARTMAYA GEREK YOK...
ONLAR ÜZÜLSÜN BıZı KAYBETTıKLERı ıÇıN..BUNDAN SONRA KıMSEYE ÜZÜLMEM ....

ŞU GÖNLÜMÜN YARALARI
AZDI GÜLÜM PINARLARI
BU NASIL AŞK YARASIDIR
HıÇ DıNMıYOR SANCILARI
NEDEN GÜLÜM NEDEN NEDEN
AŞK OLMADAN BU CAN ÖLE
NEDEN YARıM NEDEN
YARAM ALIP NERE GıDEM
HER SEVENıN YARASI VAR
BENıMKıSı NıYE AĞIR
BEN YARıME DıYEMEDıM
DEDıM YARDIR BELKı ACIR...mafoldumben
off ne şarkı be tüm aşk acısı çekenlere gitsin mafoldumben

Son düzenleme:
amann ne gerek var yaa. ben ilk aşkımda çok üzüldüm sonra boş ver dedim kendi kendime:umursamaz:

zaten sonra yine aşık oldumhihoyyyt eğer bundan ayrılırsam biraz üzülecem ve sonra salla gitsin :teytey:
zaten devam etmesi gerekseydi benim gibi birini kaçırmamak için elinden geleni yapardı diey düşünürüm bana ne yaaa:dance:

aynen aynen :lepi:
zaten en çok ilkinde üzülüyosun sonrakiler o kadar koymuyo
boşuna dememişler ilk aşk acısı aşı gibidir diğerlerine karşı bağışıklı kazandırır diye zemuszemus

Onunla çıkarken üzgüntüden kilo vermeye başladım 65 kilo olan ben 51 kiloya düştüm geçen hafta 52ydim bu hafta 51 gittikçe zayıflıyorum hiç bişey almıyo içim şoktayım ağlayamıyorum uyuyamıyorum. konusmak istemiyorum gülmüyorum. kısacası yaşayan bi ölüyüm içimden hiç bişi gelmiyor. bişi yediğim zaman miğdem ağrıyo çıkarma ihtiyacı duyuyorum. bazen ağlarken kriz geçiriyorum bayılıyorum onun yüzünden çok sinirli bi yapıya sahip oldum. gülmeye bile korkuyorum artık iyice psikolojim bozuldu. dısarı çıkmak istemiyorum :çok üzgünüm: nasıl atlatıcamı bilmiyorum kızlar içim çok sıkılıyor ağlasam ağlasam bayılana kadar belki rahatlıcam:çok üzgünüm:

Seni öyle iyi anlıyorum ki, bir o kadar da üzülüyorum kendime, sana ve tüm ayrılık acısı çekenlere, karşılıklı bir aşk, sorunsuz bir ilişkji bu kadar mı zor? Aşık olmak dünyanın en güzel duygusuyken neden bu kadar büyük bir acıya dönüşmek zorunda? Hastaneden yeni çıktım ve yarın tekrar yatış yapacakmışım. O kadar yorgunum mutsuzum ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…