Bir de başka hiç bir erkeği sevemeyecekmişim gibi bi duygu var , benim bi kere aşık olma hakkım vardı onu da ona harcadım , şimdi aşksız kaldım gibi geliyordu/COLOR]
ağlamak, kendimle kavga etmek..
bunlardan kurtulabilmek için saatlerce yürümek.
Depresyonda gibiydim..İçimden hiçbirşey yapmamak geliyordu.hüzünlü şarkılar dinleyince hemen ağlardım.hep hüzünlü şarkılar dinlerdim.canım istiyordu.ama şimdi günlerim boş geçmiş diyorum.ama aşk acısının nasıl birşey olduğunu daha iyi anlamış oldum.ve bu bana iyi bir ders olmuştu.
inanın nasıl olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum çok hemde çok kötüyüm 7 yıllık bir ilişki evlenmeye 1 ay kala çok basit bir konudan dolayı bitti daha doğrusu onuda bilmyrm bitti dedi arkasından bi tn laf saydıı ne olduğunu bilmyrm arıyrm msj yazıyrm ama cevap yokkkkkk
inanın nasıl olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum çok hemde çok kötüyüm 7 yıllık bir ilişki evlenmeye 1 ay kala çok basit bir konudan dolayı bitti daha doğrusu onuda bilmyrm bitti dedi arkasından bi tn laf saydıı ne olduğunu bilmyrm arıyrm msj yazıyrm ama cevap yokkkkkk
52 kilodan 42 kiloya dustum..
ulser oldum hastanelik oldum..eksiksiz aylarca her sabah agladim..
yillarca da anilarimizin oldugu yerlerden uzaklastim..
yillarca surdu bu..
sonra bir gun yuzlestim herseyle.. ve geride biraktim hepsini..
o gunden beri de cok iyiyim..
benim aci cektigimi uzuldugumu kimselere hissettirmemeye calisirken kendime cok zarar verdim.. guclu durayim derken kendimi cok yiktim.. seneler sonra toparlayabildim kenidmi.. cok zor ya gonul isleri..kıyamam ya :teselli: şimdi iyi olmana sevindim :içelim:
biz kızlar niye böyleyiz anlamıyorum. erkekler ne kadar yüzeysel. gömlek çıkarır gibi ilişkiyi, o kadar yaşanmışlığı üstünden çıkarıp atıyor. acı çekse de çaktırmıyor. benim acı çektiğimi herkes biliyor anlıyordu o kadar soğukkanlı durmama rağmen mafoldumben
amann ne gerek var yaa. ben ilk aşkımda çok üzüldüm sonra boş ver dedim kendi kendime:umursamaz:
zaten sonra yine aşık oldumhihoyyyt eğer bundan ayrılırsam biraz üzülecem ve sonra salla gitsin :teytey:
zaten devam etmesi gerekseydi benim gibi birini kaçırmamak için elinden geleni yapardı diey düşünürüm bana ne yaaa:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?