Aşk acısı çekerken ne hallere düştüğümüzü yazalım

ben de telefondan ve internetten nefret ediyorum. face'den nefret ediyorum. beni face den sildi engelledi zaten,ki ben de dondurdum sevmiyorum zaten amacsiz geliyo bana su anda:s SMS yapmiyorum 1 aydir ayrilali da 2 ayi biraz gecti.. ama o kadar sogudum ki sms ten,telefonla konusmaktan, yeminle aynen ben de teknolojiden kacmak istiyorum, etkisi cok buyuk bence iliskilere. globallesen dunyanin getirdigi bu sacma aletler yuzunden, sacma siteler yuzunden ne kadar uzuldum(k).
ahaha aynen lorem ben de diyodum ki,siktm biliyorum,ustune gittm tamam bundan sonra sen aradgnda konusalm karismiycam etmiycem, saygiyi hep koruycaz. vs vs. zaten uzak olmayan baska bi sehirde okuyor, 2 3 haftada bi gelirdi gorusurdk. bana Mevlana nin " Görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca görmediği Rabbine böylesi muhabbet duyar mıydı. " soyleyen kisi, ayrilirken ayni sehirde olsaydik boyle olmayacakti da dedi. bu sozu hatirlattm oyle degilms olmuyo yapamiyoruz falan :D valla guluyorum ama sinirden ya. ve kendimi hala az da olsa suclarim fazla mi sktm diye ama , ne yasanirsa yasansin son gun dedigi sozlerin hic birini haketmedim ASLA biseylerin sorumlusu olmadim. umarim hayati b*ka doner ve de der ki ey jelibon nerdesn. tek destegmmissin meger,ben kostek gormusum. Allahm bunu soyletsn ona bn duymasam da olur :)

reziller ya valla reziller. benimki de bana dediydi "aynı şehirler bık bık bık" tasımı tarağımı topladım iş buldum yaşadığı şehre geldim :)) ne oldu fısss.. ama bunların hepsini biliyordum bunlar bahane dedim. ama onun hayatı karışıktı ah ondan sabrettim ondan bekledim hep. çok çektin lorem ama bundan sonra iyi olacak dedim. herşey şartlar uygunlaşıyordu. ama adam beni sevmedi işte. sevse bile benim ona olan büyük aşkımdan kendininkini göremedi. sıkıntı istemiyorum stres istmiyorum. bana o iyi geliyordu her haliyle. o da sevseydi benim yanımda olmam iyi gelirdi. havalansın bakalım beyfendi. aslında dönse bile kararım kesin ama çok büyük konuştum ben gene aynısı olsun istemiyorum. hiçbişi demiyorum içimden ve burda saymaktan başka.

sabah saat 4 gibi kendiliğinden kalkıp aklıma o anda ayrıldığımızz zaman geliyordu. sigaraya başladım (arkadaşlarımın tehditleriyle bıraktım iyiki de bıraktırmışlar. bağımlısı değildim zaten) okul çıkışlarnda onu sevglisiyle yanyna görünce bitiyordum zaten görmemezlikten geliyordum. ama göreceğim diye de az süslenmedim :) antidepresan ilaçları kullanmaya başladım. onun ayriyetinde sinir ilaçlarımda vardı. bu yüzden okuldaki hocalarım benimle ayrı ilgileniyorlardı. intihara kalkışmıştım. kalkıştımda ne oldu? onuda arkadaşların ısrarıyla kendimi kusturdum zaten ilaç etkisini göstermemişti iyi ki de göstermemiş. ağlıyordum. onu gizli numaradan arayıp sesini duyduğum zamanlarda çoktu. her gece ağlıyordum dua ediyordum. ama içimde bir umut vardı aradan 3 ay geçti sanki asırlar geçmiş gibiydi. tükendim bittim yoruldum ama pes etmedim. herkesi ben barıştırırken biz neden barışmıyoruz demek geliyordu içimden ama diyemiyordum çünkü biliyordum ki isyan olacaktı hakkım değil. geleceğini biliyormuşum gibi içimde bişey vardı. neyse fazla uzatmak istemiyorum çünkü o günleri bir dha ne yaşamak istiyorum ne sizlerin yaşamasını ne de onun yaşamısını istiyorum kaldıramaz o bu kadar şeyleri. beni kendisine bağladı çekip gitti... ama köpek gibi geri geldi. şuan 2. senemiz dolacak. aldatsaydı beni affetmezdim. belki ederdim ama ona karşı nefret bile etmediğim zamanlarda affederdim yabancıdan daha yabancı olduğum zamanda affederdim ama aldatmadı. eğer bir gün olupta aldatırsa o bana neler çektirdiyse Allah'ta onun bin katını çektirsin.. sürekli oraya iyi ki demişim çünkü pişman olacağım şeyleri yapmışım o kdar dengesizmişim yani. o anki psikolojimiz bize neler yaptırıyor görüyor musunuz _? sakın bunları denemeyin değmiyor. gerçekten değmiyor. bırakın onlar bizim için öyle şeyler yapsın. herneyse şuan 2. senemiz Allah'a şükürler olsun ki benden hiç kopmuyor bağlanmış durumda. sanki o değilmişş gibi. şuan çok mutluyuz :) :nazar: Allah hayırlısıyla sizi de sevdiklerinize kavuştursun...

ne kadar icten yazmissin canim benim. Allah hakkinda hayirli olani vermis demek ki bak yeniden birlesmissiniz. ben Rabbime hayirli degilse gelmesin diyorum ki zaten GELMEZ de neyse. o cok mutlu vebi gun aci cekerse sadece hayatmda biri oldugunda ceker.
ben onun hayatima tekrar girmesini de istemiyorum. cok seviyorum oyle ozluyorum ki ama benim kalbimi kimse onun kadar kirmadi. kimseye gurursuzluk yapmadm. artik gururum basimin ustunde.oyle nankor bir adam her zaman nankordur. onla ben artik bir araya gelmemeliyiz. ama donsun de ben o pismanligi goreym bunu da cok istiyorm surunsun kopeklerr gibi. neyse ben Mutlu olayim da o kapimda surunmese de olur yeter ki artik unutaym silinsn aci veren ve ozleten her sey!
Allahim ayirmasin insallah sevenleri. ne kadar kotu bisey, herkes sevdigiyle mutlu olsun insallah.

Aşk acısı ne zor birşey ya. Gözlerim şişene kadar ağladığım günleri biliyorum.Ben sevdim ama o sevmemiş hemen yeni birini bulup unuttu kız yanında olsa tamam aşık oldu diyecem ama görmeden etmeden başlayan bir ilişki.Birde zoruma giden ayrı olmamıza rağmen ve hayatında biri olduğu halde beni araması.Madem öyle benimle düzgün bir şekilde ayrılıp seninle olmuyor yeni biri ile deneyecem dese bu canım yanmazdi.O kadar acı çektirdiki resmen öldürmeyip süründürdü.Canımı o kadar yaktıki inşallah bir gün o benim peşimde sürünsün.

Aşk acısı ne zor birşey ya. Gözlerim şişene kadar ağladığım günleri biliyorum.Ben sevdim ama o sevmemiş hemen yeni birini bulup unuttu kız yanında olsa tamam aşık oldu diyecem ama görmeden etmeden başlayan bir ilişki.Birde zoruma giden ayrı olmamıza rağmen ve hayatında biri olduğu halde beni araması.Madem öyle benimle düzgün bir şekilde ayrılıp seninle olmuyor yeni biri ile deneyecem dese bu canım yanmazdi.O kadar acı çektirdiki resmen öldürmeyip süründürdü.Canımı o kadar yaktıki inşallah bir gün o benim peşimde sürünsün.

aynı şeyleri yaşamışız :)) en son ben kızın kim olduğunu öğrendiğim zaman arama sorma beni dedim. kızla olumsuz olunca bana dönme planları vardı tabiki :)) ama benimki atak çıktı baksana yanına filan gidiyor. telefon numaramı değiştirebilsem keşke ama kaçmak da istemiyorum. ama gelip gene allak pullak ederse diye de korkuyorum daha toparlanamadım. seninki de ondan yapıyordur merak etme. kızdan hevesini alınca seven sıcak bir sevgili olsun sığınabilsin diye. ağla sızla ama belli etme ona. en büyük ceza ona o olsun :))

aynı şeyleri yaşamışız :)) en son ben kızın kim olduğunu öğrendiğim zaman arama sorma beni dedim. kızla olumsuz olunca bana dönme planları vardı tabiki :)) ama benimki atak çıktı baksana yanına filan gidiyor. telefon numaramı değiştirebilsem keşke ama kaçmak da istemiyorum. ama gelip gene allak pullak ederse diye de korkuyorum daha toparlanamadım. seninki de ondan yapıyordur merak etme. kızdan hevesini alınca seven sıcak bir sevgili olsun sığınabilsin diye. ağla sızla ama belli etme ona. en büyük ceza ona o olsun :))

Ben zaten o kızla çıkmaya başlayınca bir daha aramadim ağladım zirladim ama onun egosunu şişirmedim.Bilmiyorum kızla ne düşünüyor.
Geri gelmez diye düşünüyorum çünkü sevseydi gitmezdi zaten.

Aynen öyle canım ben hala onun yerine kimseleri koyamıyorum 3 ay olmasına rağmen.Hala seviyorum ama Onu da istemiyorum başkasınıda resmen arafta gibi oldum :)

garipler erkekler. o elde etmişlik duygusu onları bir süre sonra sıkıyor. eh bizde sevdiğimiz için yapmadığımız şey kalmıyor. sıkılıp bir gezmek istiyorlar. nasıl olsa sevdiğini biliyor bir gün dönersem muhakkak kabul eder düşüncesi oluyor. insanlıklarını unutuyorlar işte. malesef anneleri erkekleri böyle yetiştiriyor.

şurada yazılanları okumanızı tavsiye ederim. dün şok oldum ben arkadaşların verdiği örneklerden, anlattıklarından

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...462065-terkeden-erkek-aramaya-devam-eder.html

takıntı oluyo, elin gereksi adamı takıntı oluyo ama ağlama zırlama yok, acaba ağlasam daha kolay mı geçer

maalesef herkesin takıntı haline getirdiği birileri var...

siz bir adamı takıntı yaparsınız.. başka bir adam sizi takıntı yapar.. ama siz, sizin takıntı yaptığınız adamın sizi takıntı yapmasını isterseniz. bir türlü olmaz...

zaten ortada takıntı varsa ters giden bir şey de vardır...

Ayrılalı 4 ay oldu, ilk zamanki gibi her an aklımda olmasa da onunla geçirdiğim güzel zamanlar gelince aklıma kötü oluyorum.. Aynı işyerinde çalışıyoruz, odadan yalnız çıkmaya korkuyorum resmen karşılaşmak tüm dengemi bozuyo.. çünkü beni gördüğünde onunla konuşmama rağmen başını öne eğip kaçıyo resmen, ama arkamdan baktığını camdaki yansımadan görebiliyorum.. isterdim ki gözümün içine bakabilsin, küçülmesin bendeki değeri ama olmadı bunu bile başaramadı.. Şimdi de yeni biri söz konusu bu kaçıncı duyuşum benden sonra, her söyleyen farklı birinden bahsediyo..onunla 10 ay beraberdik neredeyse hergün, o kadar bağlıydı ki.. gittikten sonra onu tanıyamaz oldum, arkadaşlarıma bile slm vermiyo şu an.. kendimi öyle değersiz hissettiriyo ki bunu anlatmam mümkün değil..:84:

Ayrılalı 4 ay oldu, ilk zamanki gibi her an aklımda olmasa da onunla geçirdiğim güzel zamanlar gelince aklıma kötü oluyorum.. Aynı işyerinde çalışıyoruz, odadan yalnız çıkmaya korkuyorum resmen karşılaşmak tüm dengemi bozuyo.. çünkü beni gördüğünde onunla konuşmama rağmen başını öne eğip kaçıyo resmen, ama arkamdan baktığını camdaki yansımadan görebiliyorum.. isterdim ki gözümün içine bakabilsin, küçülmesin bendeki değeri ama olmadı bunu bile başaramadı.. Şimdi de yeni biri söz konusu bu kaçıncı duyuşum benden sonra, her söyleyen farklı birinden bahsediyo..onunla 10 ay beraberdik neredeyse hergün, o kadar bağlıydı ki.. gittikten sonra onu tanıyamaz oldum, arkadaşlarıma bile slm vermiyo şu an.. kendimi öyle değersiz hissettiriyo ki bunu anlatmam mümkün değil..:84:

Bunun seni değersiz hissettirmesiyle ne alakası var canım.Seninle konuşmaya bile dayanamıyor işte ayrılık iyi oturmuş yani baya canını yakmış.

Bunun seni değersiz hissettirmesiyle ne alakası var canım.Seninle konuşmaya bile dayanamıyor işte ayrılık iyi oturmuş yani baya canını yakmış.

Diyelim ki ayrılık oturmuş, benim onu görebileceğim yerlerde yeni yeni insanlarla samimi görülüyor ve ben arkadaşlarımdan bunları duydukça midem bulanıyo, canım acıyo.. şimdi de öyle bir durumdayım içine ediyo tüm günümün ve ben elim kolum bağlı sessiz sessiz oturuyorum totomun üzerine, olan yine bana oluyo..

Toparlanmaya çalış bence de bir an önce ona inat.Ama ayrılığın onu hiç acıtmadığını filan düşünme.yok seninle konuşamamalar arkandan bakmalar filan..Bana onun da acı çektiğini düşündürttü açıkçası.Hem belki de bu kadar çabuk başkalarıyla samimi olmasının sebebi senin boşluğunu doldurma çabasıdır..

Toparlanmaya çalış bence de bir an önce ona inat.Ama ayrılığın onu hiç acıtmadığını filan düşünme.yok seninle konuşamamalar arkandan bakmalar filan..Bana onun da acı çektiğini düşündürttü açıkçası.Hem belki de bu kadar çabuk başkalarıyla samimi olmasının sebebi senin boşluğunu doldurma çabasıdır..

açıkçası bende bunu düşünüyorum.. çünkü sadece bi kişi değil, kısa sürede bi çok kız olduğunu duydum, boşluk dolmayınca sıradaki :) mantığı yani.. keşke bana karşı savaşacağına, birlikte ilişkideki zorluklar neyse onlar için çabalasaydık :( oofff ya kendimi öyle bo.tan hissediyorum ki..

İşte onun için değerli olduğunu fark et canım böyle :46: Ya inatçıdır sensiz de devam ederim ayağına yatıyordur ya çok kırılmıştır daha da kırılmaktan korkuyordur ya sorumluluk kaldıramamıştır orasını bilemem ki canımcım... :44:

işte orasını bende bilemiyorum ne düşünüyo neden yapıyo, gidip yakasına yapışıp sen napıosun demeyi o kadar çok istiyorum ki.. herkes kendine yakışanı yapar diye düşünüyorum ve bu yüzden ben gidemiyorum ona, duyacaklarım yine canımı yakacak diye korkuyorum :(

Erkekleri anlamak bazen zor oluyor.Biliyorum zor ama bırak o üzülsün seni kaybettiğine.-üzülüyor da anladığım kadarıyla-
Hayırlısı artık Allah iyilerle karşılaştırsın seni..

iyi diyelim,alışıyorum sanki onsuzluğa...hatta başka birini bile almayı düşünüyorum hayatıma...yoksa aşk değil miydi ona duyduğum...bunca eziyeti,acıyı boşuna mı çektim bilmem...karmaşığım işte...

Back
X