ben de telefondan ve internetten nefret ediyorum. face'den nefret ediyorum. beni face den sildi engelledi zaten,ki ben de dondurdum sevmiyorum zaten amacsiz geliyo bana su anda:s SMS yapmiyorum 1 aydir ayrilali da 2 ayi biraz gecti.. ama o kadar sogudum ki sms ten,telefonla konusmaktan, yeminle aynen ben de teknolojiden kacmak istiyorum, etkisi cok buyuk bence iliskilere. globallesen dunyanin getirdigi bu sacma aletler yuzunden, sacma siteler yuzunden ne kadar uzuldum(k).
ahaha aynen lorem ben de diyodum ki,siktm biliyorum,ustune gittm tamam bundan sonra sen aradgnda konusalm karismiycam etmiycem, saygiyi hep koruycaz. vs vs. zaten uzak olmayan baska bi sehirde okuyor, 2 3 haftada bi gelirdi gorusurdk. bana Mevlana nin " Görmeyince tükenseydi sevgiler, insan varlığı boyunca görmediği Rabbine böylesi muhabbet duyar mıydı. " soyleyen kisi, ayrilirken ayni sehirde olsaydik boyle olmayacakti da dedi. bu sozu hatirlattm oyle degilms olmuyo yapamiyoruz falanvalla guluyorum ama sinirden ya. ve kendimi hala az da olsa suclarim fazla mi sktm diye ama , ne yasanirsa yasansin son gun dedigi sozlerin hic birini haketmedim ASLA biseylerin sorumlusu olmadim. umarim hayati b*ka doner ve de der ki ey jelibon nerdesn. tek destegmmissin meger,ben kostek gormusum. Allahm bunu soyletsn ona bn duymasam da olur :)
reziller ya valla reziller. benimki de bana dediydi "aynı şehirler bık bık bık" tasımı tarağımı topladım iş buldum yaşadığı şehre geldim :)) ne oldu fısss.. ama bunların hepsini biliyordum bunlar bahane dedim. ama onun hayatı karışıktı ah ondan sabrettim ondan bekledim hep. çok çektin lorem ama bundan sonra iyi olacak dedim. herşey şartlar uygunlaşıyordu. ama adam beni sevmedi işte. sevse bile benim ona olan büyük aşkımdan kendininkini göremedi. sıkıntı istemiyorum stres istmiyorum. bana o iyi geliyordu her haliyle. o da sevseydi benim yanımda olmam iyi gelirdi. havalansın bakalım beyfendi. aslında dönse bile kararım kesin ama çok büyük konuştum ben gene aynısı olsun istemiyorum. hiçbişi demiyorum içimden ve burda saymaktan başka.