hiç kolay değil kolay olmadığını biliyorum. sadece gerçek anlamda kabullenmek gerekiyor. benim için de hiç kolay olmadı ki. daha bir ay önce ben de çok sevdiğim bir akrabamın düğününde( üstelik de heyecanla beklediğim bir düğündü. yani keyfim çok yerindeydi) tam gelinle damat salona müzik eşliğinde girerken önce bir duygulandım gözlerim doldu onların mutluluğuna, ama sonra baktım kendimi durduramıyorum tuvalete attım kendimi on dakika çocuklar gibi ağladım. kendime ağladım. elimden bu mutluluğu aldığı için ağladım. yanımda olmadığı ellerimi bıraktığı için ağladım. bu öyle bir şey ki tam çok iyiyim geçti diyorsun, birden virüs gibi hiç ummadığın anda yeniden sızıyor içeriye..senin durumuna gelince..onun evlenmiş olması canını on kat daha çok yakıyor ama aslında senin için bunu aşmak şimdi daha kolay, çünkü evlenmiş. artık hiçbir şekilde geri dönüş umudu taşımayacaksın. yapacağın tek şey kabullenmek. gerçek ve temiz bir kabulleniş.. geçmişte söylediği sözler bak inan ki hepimiz duyduk, hepimiz gördük o sevgi dolu bakışları.. sensiz yaşayamam ları hepimiz duyduk. iki sene önce birlikte sahilde yürürken elimi sıkıca tutup ben buldum hayatımın kadınını demişti. ileride doğacak çocuklarımızın bile ismini belirlemiştik. ailemden neredeyse herkesle tanışmıştı ve herkes evleneceğiz diye bakıyordu ve daha yüzlerce şey..yani bu öyle ergen hayalleri falan da değil ki, ben 29 yaşındayım, o benim birlikte ömrümü geçirmek istediğim insandı. ömrümü geçirmek istediğim ilk ve tek insan..ben eğer bunları düşünürsem yeniden kahrolurum. sevgili menekşe, hüzünlü güzel kız, şöyle düşün, onlar bizimle olmayı seçmediler. hayatlarını bizimle paylaşmayı seçmediler. tek gerçek bu benim için. tutunduğum ve kabullenmemi sağlayan tek gerçek. yanında mı? değil. gerisi koca bir hiç. bak sana en büyük tavsiyem lütfen ama lütfen profiline bakma. inanılmaz kötü oluyor insan ve herşeyi başa sarıyor. bak ben şimdi içimin sızlaması geçti diye kelebekler gibi uçuşuyorum ya, şimdi bi baksam sayfasına tamam bittim öldüm demektir. düzeldim ama onu görecek kadar düzelmedim henüz. lütfen engelle onu ve engeli de açma.senin yaşını ben sormuşmuydım hiç? hatırlayamadım merak ediyorum.