Aynısını diyecektim. Yenisi gelsin eski hatırlanmaz bile :)Yenisini bulsun, hemen unutur.
Çöpcatanlık yapmalıyım sanırım :)Yenisini bulsun, hemen unutur.
Ama sonunda geçiyor öyle değil mi ?yaşanmışlara bağlı olarak değişiyor... insanına bağlı değişiyor... yaptığımız hatalara bağlı olarak değişiyor... yani her ilişki aynı olmaz...
bulsa zaten acı çekmez,bulamayınca böyle acı çekmeye bağlanıyor kişi,Yenisini bulsun, hemen unutur.
Asla yeniden hayatına birini alamayacagini düşünüyor.Amaan insanoglu nelere alismiyor ki. Bu da zamanla gecer eminim.
Ayrica yenisini falan da bulmasin aklinda o varken. Biraz kafa dinlesin. Unutunca hayatina ailesinin de kabul edecegi birini alsin ki tekrar ayni acilari yasamasin..
erkeleri bu konuda tebrık edıyorum,yedeklemeden bırını bırakmazz,haa pat dıye terk edılse akşama bulur,lukus hayat,ye iç gez keyfıne bak:)Aynısını diyecektim. Yenisi gelsin eski hatırlanmaz bile :)
Neden aptal mı? O eski sevgilisi çoktan 5 tane kız eskitmiştir bile...Asla yeniden hayatına birini alamayacagini düşünüyor.
Kaçma olayı olmaz. Zaten ayrıldılar. Arkadaşım ömrünün sonuna kadar 'Batsın bu dünya' modunda kalacağını düşünüyor işte. Birçok insandan fikir alsın diye konu açtıkBol bol salavat getirsin oncelikle uzuntu falan birakmaz...birde soyleyin ona lutfen kendiniyipratmasin kismet ise zaten olur ama kismet degil ise bir sey vesile olur.nasip olmaz hayirlisini istesin hersey sevgi degil ne sevgiler duyduk sonu husran.... onun icin hayirlisini istesin sabretsin biraz aile sozu donlemekle bence iyi yapmis dua etsin kacmayi falan asla dusunmesin
geçiyor tabikide tavsiyem bu acıyı çekmek unutmak için bişi yapmaya gerek yok sonuçta hayat acısıyla tatlısıyla var buyuyoruz boylece ve hayat buyudukçe acımasız davranıo...Ama sonunda geçiyor öyle değil mi ?
Aynısını diyecektim. Yenisi gelsin eski hatırlanmaz bile :)
Yenisini bulsun, hemen unutur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?