Aşk acısı ne kadar zamanda geçiyor??

Zadegan

Yeteeer,,, demek yetmez ki bazen...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
1.766
1.527
63
29
Merhaba arkadaşlar. Aslen ben evli barkli çocuklu insanım. Soru zaten arkadasin için. Onun üyeliği yok. İnternet de kullanmıyor.
Soru belli zaten. Arkadaşım çok sevdiği halde sevgilisinden ayrılmak zorunda kaldı. Sevgilisinde hata yoktu. Arkadaşımın ailesi çocuğu arkadaşıma denk gormedikleri için çok baskı yapıp evlatliktan silmekle tehdit ettiler. Arkadaşım da mecburen ayrıldı. 2.5 ay kadar oldu. Ama arkadaşım hala acı çekiyor. Ben ona illa ki unutacagini ya da acının kabul edilebilir ölçüye geleceğini söylüyorum. E tabi ki arkadaşıma acısından dolayi sanki hep böyle kalacakmis gibi geliyor.

Sizler de birseyler söylerseniz arkadaşım içim iyi geleceğine inanıyorum. Yanımda ve yorumları birlikte okuyacağız. Teşekkürler

Daha herşey çok yeni zamanla unutulur sıcağı sıcağına böyle olması çok normal

Amaan insanoglu nelere alismiyor ki. Bu da zamanla gecer eminim.
Ayrica yenisini falan da bulmasin aklinda o varken. Biraz kafa dinlesin. Unutunca hayatina ailesinin de kabul edecegi birini alsin ki tekrar ayni acilari yasamasin..

yaşanmışlara bağlı olarak değişiyor... insanına bağlı değişiyor... yaptığımız hatalara bağlı olarak değişiyor... yani her ilişki aynı olmaz...
Ama sonunda geçiyor öyle değil mi ?

Bilimsel olarak kanitlanmis bir suresi yok diye biliyorum. Kisiye, karakterine, yasadiklarina gore degisir bu sure. Kimisi acisini lastik gibi uzatmayi sever, kimisi bicak gibi keser atar.

Amaan insanoglu nelere alismiyor ki. Bu da zamanla gecer eminim.
Ayrica yenisini falan da bulmasin aklinda o varken. Biraz kafa dinlesin. Unutunca hayatina ailesinin de kabul edecegi birini alsin ki tekrar ayni acilari yasamasin..
Asla yeniden hayatına birini alamayacagini düşünüyor.

Bol bol salavat getirsin oncelikle uzuntu falan birakmaz...birde soyleyin ona lutfen kendiniyipratmasin kismet ise zaten olur ama kismet degil ise bir sey vesile olur.nasip olmaz hayirlisini istesin hersey sevgi degil ne sevgiler duyduk sonu husran.... onun icin hayirlisini istesin sabretsin biraz aile sozu donlemekle bence iyi yapmis dua etsin kacmayi falan asla dusunmesin

Kaçma olayı olmaz. Zaten ayrıldılar. Arkadaşım ömrünün sonuna kadar 'Batsın bu dünya' modunda kalacağını düşünüyor işte. Birçok insandan fikir alsın diye konu açtık

Ama sonunda geçiyor öyle değil mi ?
geçiyor tabikide tavsiyem bu acıyı çekmek unutmak için bişi yapmaya gerek yok sonuçta hayat acısıyla tatlısıyla var buyuyoruz boylece ve hayat buyudukçe acımasız davranıo...

aha ıste bende aynı dertteydım agladım sızladım 5-6 ay boyunca depresyona gırdım psıkolog psıkolog gezdım. Doktor doktor, hastalandım, bedensız varlıklara kadar yoneldım. Aman allahım bunlar sadece bu salagın ıcın mı dıyorum sımdı yemın ederım yenı bırını buldum belkı unuturum dıye bulusmadan once ask acısıyla uyudum sabah kalktım hazırlandım randevu ıcın tabı ılk bulusma sonra ahahaha anamm 3 saat gorustuk yemın ederım 6 aylık acı 3 saatte yok oldu sımdı kendıme kızıyorum ve bu halıme guluyorum. nasıl da 6 ay acı cekıp yalnızlıga ıtılmısım. He ama yenı bırını bul derken cıdden eglencelı ve kafa dengı bırı olsun ben cok tuhaf bırıyımdır uzaylı gıbı cıdden bak cok eglencelıyımdır kendıme gore bırını buldum ve unuttum sımdı cok mutluyum allah onunda belasını versın. Yenı sevgılımı cookk sevıyorum. Ayrıca eger cekıngen bırıyse hıc cekınmesıne gerek yok valla ben cook rahatım eger cekıngen utangac olursan unutamassın yenı bırını bulsanda. Benden bır burcu abla tavsıyesı

Mutlaka unutuluyor ancak zaman ve çaba lazım. Bir de tecrübeyle söylüyorum bu süreçte hemen birini bulayım da unutayım niyetiyle acele etmek hüsranla souçlanıyor. Biraz kafa dinlemek en güzeli. Kafa dinlerken de bir iş bir uğraşla meşgul olmak lazım.

Oho... Hava guzel, bahar da yolda. Ask acisi nedir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…