aşk acısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marmelad Berg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
2
3
1
yaklaşık bir ay önce sevgili olma yolundayken flörtümden ayrıldım. daha önce farkında değildim ama ayrıldığımız gece ona aşık olduğumu fark ettim. hala aklımdan çıkmıyor. öyle çok bağlanan bir insan değil, birileriyle konuşayım çıkayım kafasında biri. ama ben hala atlatamadım. ne yapmalıyım? ve şunu da söyliyim umrunda değilmişim hiç önemsemiyormuş ama ben onun aşkından ölmek üzereyim

Ne mi yapmalısın? Kendi değerinin ve hayata bir kez geldiğinin farkında olmalısın mesela. Şu yaşlarına bir daha gelmeyeceğinin farkında olmalısın. Ömründen her boş yere üzülerek giden günün bir kayıp olduğunun farkında olmalısın. Çok değil biraz zaman sonra insanlar sana karantinada naptığını sorduğunda 'Adamın biri için üzülüyordum adı neydi acaba onun? ' demek yerine 'Kendimi geliştirdim, kitaplar okudum, filmler izledim.' demek için uğraşmalısın. Zaman geçtikçe ve karşına başka biri çıkınca ben saf mıydım ya niye değmeyen biri için üzülmüşüm diyeceksin zaten. He muhtemelen bir zaman sonra bunu son karşına çıkan adam için de düşüneceksin. Sonuç olarak sana kalan yine sen olacaksın. Değer mi kendini üzmeye cidden?

İyi ki sevgili olma yolunda ayrılmışsınız ya biraz sevgili olup ayrılsaydınız ay trajediyi düşünemiyorum

Sevgili olma yolundayken ayrilmaniz daha iyi demekki sizin icin hayirlisi degilmis. Biraz daha zaman gecirip anilar biriktirip ayrilsaydiniz daha kotu olurdu

konuyu açan ; N nevra celikkol ile
şu mesajı yazan
Marmelad Berg .!.:
senaryoda eksiklik ve kopukluklar olsa da kendini geliştirirsen daha iyisini yapabileceğine inanmalısın tatlım.
kişilerin aynı kişi olduğuna inanabiliyor musunuz ? Kazen

Alıntılayamadım mesajı. Konu ve sahibi fake! Terli bıyıklı ergen Erkeklerden biri. Boşuna mesaj yazmayın arkadaşlar. 4 çocuklue evli kadınım kaslı spor hocası ile beraberim diyen hırbonun diğer hesabı.
Mune bu konuyu kapatabilir miyiz?

Terli bıyıklı
Erkek üye tasvirinize her seferinde gülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…