Canım geçmiş olsun ya nasıl atlatabildin. Böyle bir anda öğrenmişin ne kötü bir durum düşman başınaŞimdi çok zor geliyordur sana hiç azalmayacak gibi.
Ben öyle bir kazık yedim ki o adamdan.
Nişan için isteme için elbise bakıyorum ben o ara. Burada girip nisanlaniyorum kızlar diyorum bizim kızlara ucuyorum havalara.
Annem biliyor babamla konuşacak yakında.
Sorma..
Sonra bir kız mesaj atıyor bana ben Alinin sevgilisiyim diye :)
İnanmak istemedim gece yatamadim sabah kostur kostur evine gittim. Öğrendim gerçeği tabi.
1 yıldır aldatiliyormusum.
Saka gibi demi .
KendimKendime gelemedim 2-3 gün rüya gibiydi...
Ama azaldı.
Yok olmadı asla ama azaldı acısı.
Rabbim büyük
Beni de istemeye gelecekti malum şahıs. Boynuzluymuşum halbuki. Ona atacağı msjı bana atmasıyla, bi arkadaşın da ötmesiyle uyanmıştım. Hey gidi günlerŞimdi çok zor geliyordur sana hiç azalmayacak gibi.
Ben öyle bir kazık yedim ki o adamdan.
Nişan için isteme için elbise bakıyorum ben o ara. Burada girip nisanlaniyorum kızlar diyorum bizim kızlara ucuyorum havalara.
Annem biliyor babamla konuşacak yakında.
Sorma..
Sonra bir kız mesaj atıyor bana ben Alinin sevgilisiyim diye :)
İnanmak istemedim gece yatamadim sabah kostur kostur evine gittim. Öğrendim gerçeği tabi.
1 yıldır aldatiliyormusum.
Saka gibi demi .
KendimKendime gelemedim 2-3 gün rüya gibiydi...
Ama azaldı.
Yok olmadı asla ama azaldı acısı.
Rabbim büyük
Teşekkur ederim :)Fiziksel olarak daha kaslısını buldum ben de çok beğenirdim ex i ama şimdi eşimin yanında çirkin geliyor vs vs. Biri gelip unutturunca onun hiç bişeyinin önemi değeri kalmıyor. Birazcık zaman geçsin. Aklına sadece bunu yaz. Zamanını bekle, öpüyorum :)
Benden daha beteri varmış ya Allah kolaylık versin :)Beni de istemeye gelecekti malum şahıs. Boynuzluymuşum halbuki. Ona atacağı msjı bana atmasıyla, bi arkadaşın da ötmesiyle uyanmıştım. Hey gidi günler
Canım geçmiş olsun ya nasıl atlatabildin. Böyle bir anda öğrenmişin ne kötü bir durum düşman başına
Şimdi gülüyorum ben. İyki son anda kurtulmuşum. Eşimle tanışmıştım ondan sonra, Hey Allahım :)Bend
Benden daha beteri varmış ya Allah kolaylık versin :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)Şimdi gülüyorum ben. İyki son anda kurtulmuşum. Eşimle tanışmıştım ondan sonra, Hey Allahım :)
Allah tekrardan bol bol sabır versin canım iyiki psikolojin seni hasta edecek derecede yıpranmamışDiyorum ya hala atlatabilmis değilim aslında ama alistim sanırım çok koymuyor artık.
İlk sevgilimdi ve 7 yıl beraber olduk. Tüm çocukluğum ergenliğim her animda vardi o. Neler yaşadım vallahi onun yüzünden. Ne dayaklar yedim babamdan eve hapsedildim neler neler.
O kadar fedakarlığa karşılık buydu işte mukafatim.
Burada ki arkadaşlar bile artık ayrıl diyordu kurtul su adamdan mahvetme geleceğini. Ama ben kor olmuş gibi devam ettim.
Hayırlısı ...
Çok tesekkur ederim
Allah tekrardan bol bol sabır versin canım iyiki psikolojin seni hasta edecek derecede yıpranmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?