Ben geberiyorum sandım, ama üstünden 3ay geçti geçmedi eşimle ilişkimiz başladı. Hayat bu. Birden yanıp zamanla sönüyor tüm acılar. Sadece bil ki zaman geçirecek herşeyi. Üzülme demek boş şuan, sadece sabret.Sevgilim.benden ayrılalı 2 hafta oldu.İlk çıktığım kisi değildi ama ilk kez böyle fiziksel olarak kötüyüm .2 haftadır midemde bir çarpıntı ,bulanma,halsizlik,baş dönmesi ,titreme ,ateş basması,iştahsizlik.Bu belirtiler aklıma panik atağı getiriyor.Hayattan zevk alamıyorum.Hasta olmuş olabilir miyim,bu geçer mi nolur yardım edin,iyi değilim.
Benim asıl düşüncem şu, ondan daha iyisini bulamam diye korkuyorum.Fiziksel olarak gercekten büyüleyici birisi uzun boylu yeşil gözlü ,arkadaslarım bile kıskaniyor ,yakısikliydi dediler.O seviyede birini bulamanlm dite korkuyorum,karakteri de iyiydi ama fiziksel olarak cok bağliydımBen geberiyorum sandım, ama üstünden 3ay geçti geçmedi eşimle ilişkimiz başladı. Hayat bu. Birden yanıp zamanla sönüyor tüm acılar. Sadece bil ki zaman geçirecek herşeyi. Üzülme demek boş şuan, sadece sabret.
Hatta dün gece rüyama da geldi, sabah da eşime anlattım. Artık ona karşı bişey bile hissetmiyorum ama ayrıldığımızda ruhum çekilmiş canım yanmış böyle tarifsiz bir üzüntüydü ki ölsem bile içim sönmeyecek gibiydi. Bak geçti :)
Yok canım ya üniversitede bir arkadaşım vardı birini çok sevmişti yani sevgisinden sürünmüştü. Ayrılınca senin dediğin gibi olmuştu midesinde hep bir sıkıntı vardı yemek falan yiyemezdi yemeyi canı istemezdi uyuyamazdıda. Kız böyle olunca çok zayıfladı manken gibi oldu. Şimdi başkasıyla evlendi verdiği kiloların hepsini geri aldı:)Sevgilim.benden ayrılalı 2 hafta oldu.İlk çıktığım kisi değildi ama ilk kez böyle fiziksel olarak kötüyüm .2 haftadır midemde bir çarpıntı ,bulanma,halsizlik,baş dönmesi ,titreme ,ateş basması,iştahsizlik.Bu belirtiler aklıma panik atağı getiriyor.Hayattan zevk alamıyorum.Hasta olmuş olabilir miyim,bu geçer mi nolur yardım edin,iyi değilim.
Fiziksel olarak daha kaslısını buldum ben de çok beğenirdim ex i ama şimdi eşimin yanında çirkin geliyor vs vs. Biri gelip unutturunca onun hiç bişeyinin önemi değeri kalmıyor. Birazcık zaman geçsin. Aklına sadece bunu yaz. Zamanını bekle, öpüyorum :)Benim asıl düşüncem şu, ondan daha iyisini bulamam diye korkuyorum.Fiziksel olarak gercekten büyüleyici birisi uzun boylu yeşil gözlü ,arkadaslarım bile kıskaniyor ,yakısikliydi dediler.O seviyede birini bulamanlm dite korkuyorum,karakteri de iyiydi ama fiziksel olarak cok bağliydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?