- Konu Sahibi Lahavlevelakuvvetei
-
Eski nisanlim elini yaralayip resmjni paylasmis ne oldu diyenlere aşk acısı yazmış.hem terkedip hem aşk acısı çekmek nasil oluyo bilen var mı??ve bunu herkesle paylaşmak için kendine zarar vermek ne demek nasıl bir fikir bu
Korkutucu tabiki de belkide bir oyun bu o resmi paylaşıyor arkadaşları teselli veriyor seni istemeyeni boşver diye tuhafilgi çekmek için kendini yaralayan insan, psikopatlık yolunda emin adımlarla ilerliyor demektir.
umarım size duyduğu aşktan dolayı yapmamıştır, çünkü hırsını sizden almaya kadar gider bu olay.
hiç mi ürkmüyorsunuz?
La havle vela kuvvete diyorum baskada bisey demiyorum sozde pasamiz ilgi cekmek istemisEski nisanlim elini yaralayip resmjni paylasmis ne oldu diyenlere aşk acısı yazmış.hem terkedip hem aşk acısı çekmek nasil oluyo bilen var mı??ve bunu herkesle paylaşmak için kendine zarar vermek ne demek nasıl bir fikir bu
Pasamız görsellik olsun istemiş o yüzden kalbine inanmıyoruz yaLa havle vela kuvvete diyorum baskada bisey demiyorum sozde pasamiz ilgi cekmek istemisask acisi kalpte olur,elde ne isi var heyy allahim
Pasamız görsellik olsun istemiş o yüzden kalbine inanmıyoruz ya
Evet canım aslında ayrılan nişanı bozan oydu ama barismadigim için suçlu olan benim şu anHala size mesaj atıp suçluyor mu sizi ondan ayrıldınız diye eski nişanlınız .
Aynı şeyi yazacaktım. .Eee herhalde.
Kendisi sana aşık olsaydı "eski" olmazdı bence.
Bende aynı cevabı yazayım o zaman bana olduğunu bildiğim için konuyu açtımAynı şeyi yazacaktım. .
Sen olsaydın eski olmazdı demi cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?