Aşk acısıymıs...

Uzun zaman olduysa gerçekten senin için olmayabilir.Tabi ayrılık uzun zaman olduda en son seni arayalı peşinden koşalı ne kadar oldu buda önemli bir ayrıntı.Oda uzun zaman olduysa muhtemelen aşk acısı sen değilsin.Ama yakın tarihlerdede affettirmek için kendisini uğraştıysa o zaman sensindir.İki türlüde çok kıroca bir hareket olduğunu düşünüyorum o da ayrı mesele.

Iki gün önce geldi beni görmeye evin yakınına gitmedim

çok korkunç
bir de şu sosyal medyadaki çooook seviyorum deli gibi aşığım şeysilerini anlayamıyorum gerçekten

Iki gün önce geldi beni görmeye evin yakınına gitmedim

Aaa o zaman kesin sana tamam onu anladım.E peki sen ne yapmayı düşünüyosun.Yani bu yöntem biraz 'bana üzülsün ve üzüldüğü için ilgisi bana dönsün yada en azından kolay reddedemesin' için yapılır.Ama bu durum senin için bişeyi değiştirmiyosa sende zaten herşey bitmiş demektir.Yada sana şöyle söyliyim,ayrılma sebebiniz aileymiş.O aile seni istemiyosa ömrübillah sana huzur vermez.Onu bil ona göre karar ver artık ne diyim.

bi insan kendine nasil zarar verir.bde onu paylasir herkes gorsun diye..psikolojik sorunlari var galiba..cok itici bi hareket aslinda..bitmis bseyi baslatmak ne kadar saglikli olur bilmiyrm hele ki boyle sorunlu biriyse..hakkinda hayirlisi olsun.

Aile nedeniyle istemiyorum ben düşünmüyorum tabi böyle bir durum üzüyor beni bu şekilde paylaşması arkadaşlarının yorum yapması doğru degil

çok klişe sonuç aklını karıştırmış valla kimse kimse için acı çekmiyor net yani ölmüyorda kısacası kendini acındırıyor yersen eğer

Aynen böyle, zaten gerçekten acı çeken biri resim çekip faceye koyma derdinde olmazdı...
Burada meşhur bir konu vardı aldatmalı boşanmalı, kadının eski eşi ağlamış ağlarken foto çekip faceye koymuştu...o aklıma geldi şimdi.

Evet canım aslında ayrılan nişanı bozan oydu ama barismadigim için suçlu olan benim şu an

Çok hata etmişsin, kapısında köpek olup sürünmeliydin ağlamalı üzülmeli onun egosunu tatmin etmeliydin...hemen barışmalıydın.
Bak adam acı çekiyor senin yüzünden...

Kesinlikle cnm bende acı çektim çekiyorum ama paylasmiyorum

yuh yahu hahaha bu çok iyiymiş

Yahu Allah aşkına tövbe.
Ben de 19-20 yaşında sandım.
Normalde 33 yaşında olan erkekler bir meslek edinmiş, geleceği ile ilgili kararlar almış ya da almak üzere olan bireylerdir.
Öyle sağlarını sollarını kesip aptal saptal sosyal sitelerde paylaşmazlar.
Yaşın da kıymeti yok demek ki.
Buradan bakınca arkadaşınızın ex bildiğiniz yol kesen tinerci başka da bir şey değil. Söyleyin kendine yazık etmesin o ex adam olmamış henüz.

Maalesef yaşla alakası yok demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…