- Konu Sahibi MuzipRakkase
-
zemuszemus bende beyendim hikayeni allah tamamına erdirir inşallah. ama ne söleyim 7 buçuk aylık bie ilişkinin bitmesinin birinci gününde ümitlenmedim desem yalan olurmafoldumben
zemuszemus bende beyendim hikayeni allah tamamına erdirir inşallah. ama ne söleyim 7 buçuk aylık bie ilişkinin bitmesinin birinci gününde ümitlenmedim desem yalan olurmafoldumben
ve " her ayrılık bir başlangıçtır." sözü tescillenmiş olur
canım benim ben de sevdiceğile 25.04.2004'te başladım :) Burda aynı günlerde aşkla tanışan birini görünce içim bir hoş oldu çok duygulandım :...1hug::asigim:
ayy süper canım yaa :asigim:
bizimki de 2005 de başladı ama araya 2 yıl ayrılık girdi; 2007 de yine devam ettik :asigim:
biz aşkımla 5 yıl bitti diye sayıyoruz:asigim:
çok güsel cnm yaaagerçekten kısmetinse bi yerlerde buluyo senii Allah nazardan saklasın
:asigim:Yıl 26.04.2004
Nisan ayının güneşli bir günü caddede salına salına yürüyen 3 kız...yürümüyoruz gülüyoruz durmadan sanki sırat köprüsünden geçmişiz :)
Elimde ders notlarım,dosyamınüstünde entel dantel yazılar "bir zamanlar herşeyimdin şimdi hiçbirşeyimsin" isyankar gençlik :) Muhabbette ne kadar salak kızlar varya yolda tanıştıgı kişiyle çıkıyorlar :)neysem...
Arkadaşım ittiriyo sürekli ben kaldırımdan yola düşüyorum.kanımız deli araba vuracakmış ölecekmişim kaygısı yok, 2 günlük dünya ha bugün ölmüşüm ha 50 yıl sonra,her canlı ölümü tadacaktır mantığı :))
Etek diz üstü,renkli deri bilekliklerimmavi pembe :) fosfor yeşili küp tokalarım ben burdayım diyo bağırıyo :) montumun yakalar kalkık tiki olucam ya :) neyse böyle bir günümde kızlarla kopa kopa yolda giderken arkamızdan 2 tane genç bakar mısın diyo,baktık ne var gibisinden
esmer delikanlı konuşabilir miyiz bes dakika diyo,Esra Nevin e sana sesleniyo diyo,NEvin Esra ya sana sesleniyo diyo ben yolun köşesine sindim hiç üstüme alınmıyorum :))) Esra da Nevin de çok arkadaşlık teklifi alırlardı ben inek gibiyim okulumu bitircem derdindeyim :)
Esmer delkanlı yanıma yaklaştı en baştaki sen seninle konuşmak istiyorum dedi...
Ben kıpkırmızı oldum yanındaki arkadası demez mi kızı kızarttın diye :) ben iyice yerlerdeyim karizmamla birlikte :)))))
Ne konuşcaz dedim benimle çıkar mısın dedi hayır dedim bastık yola devam ettik
Ertesi gün bu 2 arkadas yine bizim lisenin önünde,Esra demez mi dün sana bugün baskasına sokakta gelen tekliften ne hayır gelir diye,ben yerle bir oldum...Sanırım ilk görüşte aşık oldum :asigim:
Yine beni gördüğü gibi geldi yanıma birlikte geçirelim mi bugünü dedi tamam dedim...
Biz 2 kardeşiz diyo bende diyorum,ben ekim ayında doğdum diyo bende diyorum,burcum akrep diyo benimde diiyorum,benim babam vefat etti diyo benimde diyorum.Sonra döndü bu bana sen benim yıllar önce kaybettiğim kardeşim misin falan dedi,kopmuştuk o an :roflol:
19 Mayıs günü teklifini kabul ettim.Lise kıyafeti ile kafelere almıyorlar cep telefonu yok
Mahalle aralarında buluşuyoruz yerimiz vardı bizim birr ağacın altı (arada hala görünce güleriz orayı) Ev telefonu ile görüşüyoruz akşamları 5 dk en fazla arada şarkı dinletiyoruz birbirimize :)
Ama bişiler eksikti içime sinmeyen bişiler vardı.Beni ilk gördüğünde arkadaşına iki günde tavlarım bu kızı demiş.Bunu bir gece aradığında namaz kılıyordum çok etkilendi ondan sonra itiraf etti ben seni hoppa kız sanmıştım ama değilmişsin dedibu içime dert oldu,ebnim hakkımda böyle düşünmesi yaraladı beni... 5 aylık bir ilişkiydi terk etmek zorunda kaldım.:gitme: Ayrıldık .
Bu ayrılık aslında başlangıç oldu farkında olmadan 2 yıl boyunca hergün caddede karşılaştık
Sanırsın düşmanız gördüğümüz yerde kafamızı çeviriyoruz birbirimizden,o beni görünce kaçıyo,yolumuzu değiştiriyoruz..
Yıl 19.05.2006
Soğuk bir kış gecesi benim lise bitti dershaneye gidiyorum.Dershanenin gece etütlerine katılyorum. Akşam vakti o kadar çok laf atan varki yolda,bu yeni mi düştü acaba buralara dendiğini bile biliyorum,hı yeni düştüm tövbe tövbe kaydirigubbakcemile3 sonra karşımda biri dikiliyo ne ileri ne geri gidebiliyorum kaldırdım kafamı ne göreyim benim esmer delikanlı :))))))Ve biz barıştık Ama 3 ay sonra ben üniversiteye gittim bu seferde olmayacaktı sanırım aramızda 5 saat mesafe :gitme: Her şeye rağmen başladık.Eskişehir de gezdik tozduk.Kimsenin bilmediği bir yerde elele gözgöze idik...Hatta yemin törenine rast gelmişti gelişinin bir tanesi,bütün oteler dolu onu sokakta bırakamazdım ya yurda almıştım.Yurttaki teyze gelince banyoya saklamıştık büyük bir çılgınlıktı .Kalp atış seslerimiz hala kulağımda :))))))))
YIL 08.02.2008
Benim yüksekokul bitti bu seferde askerlik çıktı CADIARZUBen döndüm yaşadığımız şehre bu sefer o yoktu..
1,5 yıl askerlik elbette büyük patlak verdik bir yerde ve AYRILDIK.!!!!!
Sokakta otobüste metroda işte her şeyde annem tuz istese ağlardım kaydirigubbakcemile3
Garip bir his ama sevildiğimden de eminim yani
YIL 30.12.2009
Bir yıl aradan sonraaaa
Bir gece telefonum çaldı arayan oydu ama açmadım.Elim ayağım titriyo şok şok olmuştum.İş yerime geldi bu sefer konuşmak, çıkmak zorunda kaldım iş yerimden.Konuşmaya başladık evlenmek istiyorum, hiçbirşeyi senin kadar istemedim ben dedi ama ben karşısında eridim bitti.Ama ikimizinde ağzı kulaklarında yani Kısmetse kurban bayramında tanışma söz vs vs ilk resmi adımı atıcaz
Çooooooook seviyorum
Kısmetinse buluyo bir şekilde bir yerlerde süprizzzzz ...Ayrılıklar umudunuzu kaybettirmesin seviyorsa döner gelir :)))) Aşkımı çok seviyorummmmm
enfel86 var mı bir gelişme ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?