Aşk banada çarptı ama imkansız..

İmkansız olduğu için sevmişsindir ya da sevdiğini sanmışsındır. Düşün arkadaşlarıyla olan bir kızı midesi kabul edebiliyor. Hiç de düsündüğün gibi biri olduğunu sanmıyorum. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş buyukler. Oyle çapsız midesiz bir herifciği bence aklından çıkar ki zor olmaz senin için daha yeni başlamış cünkü.

ya onun bir sucu yokki ama ilk defa aşık olmus kizda oyle cikmis .. aşk bu otada b.kada derler ya onunki de oyle olmus .. o kadar cok sevmis ki hala unutamamis . unutmak istemiyorum sanırım ilk andan itibaren hayaller kurmaya başlamıştım bile :(

şu an o kızı seviyor
seninle birşeyler olsa bile o kızı unutup unutmadığını bilemezsin
boşver bence mesaj atma konuşma
bir ilişkiniz olmamış unutmak kolay olur

Canım çocuk kızı unutamamış sende diyorsun sana karşı bişey hissetmiyorsa bence kendini fazla kaptırma derim yarın öbür gün çocuk o kızla yada başka bi kızla olduğunu duyarsan daha çok üzülürsün çocuk seni arkadaşı olarak görüyor ilgisi olsa emin ol senden önce o sana mesaj atardı sakın ilgin olduğunu da belli etme geri tepiyor başıma geldi çünkü ondan bi işaret görene kadar ilgini belli etme belki ilerde konuşa konuşa çocukta senden hoşlanır bilemeyiz ama şuan birşey yapmadan sohbete devam et .

İmkansız olduğu için sevmişsindir ya da sevdiğini sanmışsındır. Düşün arkadaşlarıyla olan bir kızı midesi kabul edebiliyor. Hiç de düsündüğün gibi biri olduğunu sanmıyorum. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demiş buyukler. Oyle çapsız midesiz bir herifciği bence aklından çıkar ki zor olmaz senin için daha yeni başlamış cünkü.

allah seni napmasın ya:27::27:

Back
X