İnşallah uygun zamanda bebek nasip olur. Siz beni anlayabilirsiniz adam bi gün hiç yok nöbet tutuyo bizim ev yakın yemeğe geliyo nöbetçi de olsa. Ertesi gün tüm gün uyuyo. Hani bi işin ucundan tutamiyorAllah kolaylık versin ama bunda boşanılacak bir durum göremedim romantizm eksikliğinden birbirinizle başbaşa vakit geçiremediginizden dolayı böyle düşünüyorsunuzdur...Boşansanız ne olacak ya bütün ömür yalnız kalacaksınız ya da biriyle evleneceksiniz eşinizden iyi mi olacak?Yavrunuz küçüktür daha analı babalı büyüsün..Benim eşimde asker çalışmamı istemez herşeyiyle ilgilenmemi ister işten gelince yardımcı olmaz beni bunaltmaya çalışır..Dış görünüşe çok önem verir şuanda çocuk istiyoruz bizde..Ve eşime laf arasında sordum aşk ne zaman biter diye o da çocuk olunca biter dedi o günden sonra çocuk olayının da üstüne düşmemeye başladım..Çok benciller bana kalırsa..Sizde kendinizi toparlamaya çalışın herşey eskisi gibi olur merak etmeyin..
Yok canım yookk hayatta etmez yardım bir de üstüne tek başına bütün evi dagıtır.Gerçi ben sıkıntı yapmıyorum artık çünkü 1 ayda 8 gün nöbeti oluyor..Birde seyirler hiç evde durmuyor..Ama psikolojik açıdan hiç normal degil o yüzden korkuyorum.İnşallah uygun zamanda bebek nasip olur. Siz beni anlayabilirsiniz adam bi gün hiç yok nöbet tutuyo bizim ev yakın yemeğe geliyo nöbetçi de olsa. Ertesi gün tüm gün uyuyo. Hani bi işin ucundan tutamiyor
İnşallah atanirsiniz.Öğretmenlik saat anlamında en rahat mesleklerden biri.
Siz para hırsıyla özel ders almayabilirdiniz bu sizin elinizde.
Ayrıca yaşadığınız yer küçük olabilir ancak merkez ile atlayıp gidebilirsiniz mesela her hafta sonu.
Sizin bahaneleriniz bana çok anlamsız geldi bu nedenle evlilik mi bitirilir yahu üstelik çocuk da varken?
Ev işi dediğin nedir ki yani haftada bir kez yapsanız bile yeter.
Çok abartmışsınız her şeyi gerçekten.
Ki birde eşiniz nöbet tutuyormuş Birgün yalnızsınız yani yemek derdiniz de yok takılın dilediğiniz gibi.
Keşke atansam da tek derdim bu olsa insanlar elindekinin kıymetini bilmiyor ne tuhaf.
Doğuda tek öğretmenken tüm ders kurs egzersiz size kalıyor malesef. Özel ders kendi seçimimdi sonra ışığı gören geldi kontrolden çıktıBir de tüm kursları, özel dersleri kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Ben de öğretmenim ek ders bile ağır geldi bekar olmama rağmen. Çok öğrenci yerine daha az öğreci gruplarıyla daha verimli olmayı tercih ediyorum ama bazen olaylar isteğimiz dışı gelişebiliyor
Doğuda tek öğretmenken tüm ders kurs egzersiz size kalıyor malesef. Özel ders kendi seçimimdi sonra ışığı gören geldi kontrolden çıktı
Bende size katilmadim. Her cocuk ayni degil .Konu sahibi ne diyor kucak bağımlısı diyor. Sizin cocugunuz yere koydugunuzda duruyordur ama muhtemelen konu sahibininki durmuyor. O da cocugunu aglatarak is yapmaktansa onun yaninda kalmayi tercih ediyor.Lütfen kusuruma bakmayın ama size hiç hak veremedim.
Evin tek kızıydım annem bana hiç iş yaptırmadı herşey hazır olarak önüme geldi.Okudum meslekaglayatldum, evlendim, hamile kaldım, hamileyken işe gittim, hamileliğim de 30 kilo aldım vs. vs.
Velhasıl evimi asla ihmal etmedim kızım doğduktan sonra ev düzenimi değiştirdim gece eşim ve kızım uyuduğun da yemeğimi yaptım ütümü temizliğimi yaptım kişisel bakımlarımı yaptım gündüzleri kızımla ilgilendim.
Elektrik süpürgesi yaparken bulaşık yıkarken kızımı ana kucağıyla üstüme bağladım orada uyudu.
Kızım 1 yaşın da yoktu ben evde kendi imkanlarımla diyet ve spor yaparak hamilelik öncesi kiloma ve vücuduma geri döndüm çünkü nihayetin de genç güzel bir kadındım eşimi iyi karşılamam gerektiğini düşünüyordum.
Eşim işten geldiği zaman evde hiç çocuk yokmuş gibi hissediyordu.
Asla eşimin karşısına çocuğu bahane ederek çıkmadım.
Kızım 1 yaşından sonra tekrar işe başladım kızımı kreşe verdim hem evimi hem işimi hem kızımı çokta güzel idare ettim.
Fakat görüyorum ki siz kendinizi o kadar çok salmışsınız ki eksik ve kusurlarınızı düzeltmek yerine bu durumu eşinize mal etmeye çalışıyorsunuz.
Bakınız Kv bakmıyorsunuz üzerinizde bir baskı yok bir hastalığınız da yok eliniz ayağınız tutuyor çok şükür.
Bu yaşta bu bezginlik nedir? Sizin bahsettiğiniz gibi Aşkınız bitmemiş psikolojik anlamda çökmüşsünüz ve desteğe ihtiyacınız var kanımca.
Biraz silkelenin derim
kusura bakmayında atommu içtiniz ne yaptınız şahsen bir kadın olarak kendimi bu kadar yıpratamam beni de bir ana doğurdu bende insanım yazık yahu.bu şekilde geceleri temi,zlik ütü yemek yapsam zaten sabaha makyajda kurtarmaz beni bir yıla kalmaz çökerim.Lütfen kusuruma bakmayın ama size hiç hak veremedim.
Evin tek kızıydım annem bana hiç iş yaptırmadı herşey hazır olarak önüme geldi.Okudum meslek sahibi oldum, evlendim, hamile kaldım, hamileyken işe gittim, hamileliğim de 30 kilo aldım vs. vs.
Velhasıl evimi asla ihmal etmedim kızım doğduktan sonra ev düzenimi değiştirdim gece eşim ve kızım uyuduğun da yemeğimi yaptım ütümü temizliğimi yaptım kişisel bakımlarımı yaptım gündüzleri kızımla ilgilendim.
Elektrik süpürgesi yaparken bulaşık yıkarken kızımı ana kucağıyla üstüme bağladım orada uyudu.
Kızım 1 yaşın da yoktu ben evde kendi imkanlarımla diyet ve spor yaparak hamilelik öncesi kiloma ve vücuduma geri döndüm çünkü nihayetin de genç güzel bir kadındım eşimi iyi karşılamam gerektiğini düşünüyordum.
Eşim işten geldiği zaman evde hiç çocuk yokmuş gibi hissediyordu.
Asla eşimin karşısına çocuğu bahane ederek çıkmadım.
Kızım 1 yaşından sonra tekrar işe başladım kızımı kreşe verdim hem evimi hem işimi hem kızımı çokta güzel idare ettim.
Fakat görüyorum ki siz kendinizi o kadar çok salmışsınız ki eksik ve kusurlarınızı düzeltmek yerine bu durumu eşinize mal etmeye çalışıyorsunuz.
Bakınız Kv bakmıyorsunuz üzerinizde bir baskı yok bir hastalığınız da yok eliniz ayağınız tutuyor çok şükür.
Bu yaşta bu bezginlik nedir? Sizin bahsettiğiniz gibi Aşkınız bitmemiş psikolojik anlamda çökmüşsünüz ve desteğe ihtiyacınız var kanımca.
Biraz silkelenin derim
bence deTeşekkür ederim ilgilenip cevap veren herkese online alışveriş Bebe için yapıyordum zaten kendim için de cesaret etmeliyim. Fazla iş yüklemeden ev ve bebeğe daha fazla ayırmalı esimden de destek istemeyi denemeliyim. Şu an boşanma kadar abartılı bi durum yokmuş. Biraz daha emek vermem lazım.
kusura bakmayında atommu içtiniz ne yaptınız şahsen bir kadın olarak kendimi bu kadar yıpratamam beni de bir ana doğurdu bende insanım yazık yahu.bu şekilde geceleri temi,zlik ütü yemek yapsam zaten sabaha makyajda kurtarmaz beni bir yıla kalmaz çökerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?