Aşk bitti ya evlilik

Tekrar teşekkür ederim hanımlar yanlış anlasildigim yerler var restoran olan bi yerde yaşama gibi bi derdim yok istanbuldan geldim buraya ama çok dert etmedim bile sadece olmasıni bazen yemeği dert etmeyebilirdim diye isterdim. Burası küçük yer bi aile için dersi kabul ettim diğerlerine tamam demek zorunda kaldım. Hem ilk zamanlar para işi fazla cazip geldi. Erken gelen bebek in açıklama getireyim bekaret ve evlilikte gittiğim 3 farklı doktor da normal yollardan çocuk sahibi olamayacagimi söyledi. İlk evlendigimde korunma konusunda profosyonel bilgi almak için gittik Dr korunma zaten hamile kalman mümkün değil istediğiniz zaman tüp bebek tedavisine başlayalım dedi. Ben 2 ayda hamile kaldım muzice dedi.

Benim yapamadığımi basarabilen çok kadın var biliyorum nasıl yapılıyor onu bilemiyorum.

Allah kolaylık versin ama bunda boşanılacak bir durum göremedim romantizm eksikliğinden birbirinizle başbaşa vakit geçiremediginizden dolayı böyle düşünüyorsunuzdur...Boşansanız ne olacak ya bütün ömür yalnız kalacaksınız ya da biriyle evleneceksiniz eşinizden iyi mi olacak?Yavrunuz küçüktür daha analı babalı büyüsün..Benim eşimde asker çalışmamı istemez herşeyiyle ilgilenmemi ister işten gelince yardımcı olmaz beni bunaltmaya çalışır..Dış görünüşe çok önem verir şuanda çocuk istiyoruz bizde..Ve eşime laf arasında sordum aşk ne zaman biter diye o da çocuk olunca biter dedi o günden sonra çocuk olayının da üstüne düşmemeye başladım..Çok benciller bana kalırsa..Sizde kendinizi toparlamaya çalışın herşey eskisi gibi olur merak etmeyin..

Allah kolaylık versin ama bunda boşanılacak bir durum göremedim romantizm eksikliğinden birbirinizle başbaşa vakit geçiremediginizden dolayı böyle düşünüyorsunuzdur...Boşansanız ne olacak ya bütün ömür yalnız kalacaksınız ya da biriyle evleneceksiniz eşinizden iyi mi olacak?Yavrunuz küçüktür daha analı babalı büyüsün..Benim eşimde asker çalışmamı istemez herşeyiyle ilgilenmemi ister işten gelince yardımcı olmaz beni bunaltmaya çalışır..Dış görünüşe çok önem verir şuanda çocuk istiyoruz bizde..Ve eşime laf arasında sordum aşk ne zaman biter diye o da çocuk olunca biter dedi o günden sonra çocuk olayının da üstüne düşmemeye başladım..Çok benciller bana kalırsa..Sizde kendinizi toparlamaya çalışın herşey eskisi gibi olur merak etmeyin..
İnşallah uygun zamanda bebek nasip olur. Siz beni anlayabilirsiniz adam bi gün hiç yok nöbet tutuyo bizim ev yakın yemeğe geliyo nöbetçi de olsa. Ertesi gün tüm gün uyuyo. Hani bi işin ucundan tutamiyor

İnşallah uygun zamanda bebek nasip olur. Siz beni anlayabilirsiniz adam bi gün hiç yok nöbet tutuyo bizim ev yakın yemeğe geliyo nöbetçi de olsa. Ertesi gün tüm gün uyuyo. Hani bi işin ucundan tutamiyor
Yok canım yookk hayatta etmez yardım bir de üstüne tek başına bütün evi dagıtır.Gerçi ben sıkıntı yapmıyorum artık çünkü 1 ayda 8 gün nöbeti oluyor..Birde seyirler hiç evde durmuyor..Ama psikolojik açıdan hiç normal degil o yüzden korkuyorum.

Öğretmenlik saat anlamında en rahat mesleklerden biri.
Siz para hırsıyla özel ders almayabilirdiniz bu sizin elinizde.
Ayrıca yaşadığınız yer küçük olabilir ancak merkez ile atlayıp gidebilirsiniz mesela her hafta sonu.
Sizin bahaneleriniz bana çok anlamsız geldi bu nedenle evlilik mi bitirilir yahu üstelik çocuk da varken?
Ev işi dediğin nedir ki yani haftada bir kez yapsanız bile yeter.
Çok abartmışsınız her şeyi gerçekten.
Ki birde eşiniz nöbet tutuyormuş Birgün yalnızsınız yani yemek derdiniz de yok takılın dilediğiniz gibi.

Keşke atansam da tek derdim bu olsa insanlar elindekinin kıymetini bilmiyor ne tuhaf.

Boşanma kararı için çok erken bence. Eşinizin yardımcı olmamasına üzüldüm. En korktuğum şeylerden biri evlendikten sonra değişmek. Yani kendimi salmak, kilo almak vs vs korkarım bunlardan. Bence sizin de silkelenmeye ihtiyacınız var ve bu süreçte eşinizden açıkça yardım isteyin, acizlik değil bu. O sizin eşiniz, ona ihtiyacınız olduğunu anlayamamış olabilir.

Bir de tüm kursları, özel dersleri kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Ben de öğretmenim ek ders bile ağır geldi bekar olmama rağmen. Çok öğrenci yerine daha az öğreci gruplarıyla daha verimli olmayı tercih ediyorum ama bazen olaylar isteğimiz dışı gelişebiliyor

Öğretmenlik saat anlamında en rahat mesleklerden biri.
Siz para hırsıyla özel ders almayabilirdiniz bu sizin elinizde.
Ayrıca yaşadığınız yer küçük olabilir ancak merkez ile atlayıp gidebilirsiniz mesela her hafta sonu.
Sizin bahaneleriniz bana çok anlamsız geldi bu nedenle evlilik mi bitirilir yahu üstelik çocuk da varken?
Ev işi dediğin nedir ki yani haftada bir kez yapsanız bile yeter.
Çok abartmışsınız her şeyi gerçekten.
Ki birde eşiniz nöbet tutuyormuş Birgün yalnızsınız yani yemek derdiniz de yok takılın dilediğiniz gibi.

Keşke atansam da tek derdim bu olsa insanlar elindekinin kıymetini bilmiyor ne tuhaf.
İnşallah atanirsiniz.
Eşim nöbet tutsa da yemeğe eve geliyor belirttim zaten.haftasonu ile gitmek asker için özel izinle oluyor ki o izinler çok gerekli durumlarda veriliyor hastalık gibi. Ben eşim olmadan gidebilirim ama bebekle çok çok zor. Ek gıdaya başlamış bi bebekle ev işi her gün değil her öğün oluyor malesef

Bir de tüm kursları, özel dersleri kabul etmek zorunda değilsiniz ki. Ben de öğretmenim ek ders bile ağır geldi bekar olmama rağmen. Çok öğrenci yerine daha az öğreci gruplarıyla daha verimli olmayı tercih ediyorum ama bazen olaylar isteğimiz dışı gelişebiliyor
Doğuda tek öğretmenken tüm ders kurs egzersiz size kalıyor malesef. Özel ders kendi seçimimdi sonra ışığı gören geldi kontrolden çıktı

Doğuda tek öğretmenken tüm ders kurs egzersiz size kalıyor malesef. Özel ders kendi seçimimdi sonra ışığı gören geldi kontrolden çıktı

Ben de Anadolu'da küçük bir ilçede görevdeyim. Önümüzdeki yıl, bu yıldan edindiğiniz tecrübelerle hareket etmelisiniz bence yoksa bu zor süreç böyle devam eder. Şu günlerde neler yapıyorsunuz, malum tatildeyiz?

Lütfen kusuruma bakmayın ama size hiç hak veremedim.
Evin tek kızıydım annem bana hiç iş yaptırmadı herşey hazır olarak önüme geldi.Okudum meslekaglayatldum, evlendim, hamile kaldım, hamileyken işe gittim, hamileliğim de 30 kilo aldım vs. vs.
Velhasıl evimi asla ihmal etmedim kızım doğduktan sonra ev düzenimi değiştirdim gece eşim ve kızım uyuduğun da yemeğimi yaptım ütümü temizliğimi yaptım kişisel bakımlarımı yaptım gündüzleri kızımla ilgilendim.
Elektrik süpürgesi yaparken bulaşık yıkarken kızımı ana kucağıyla üstüme bağladım orada uyudu.
Kızım 1 yaşın da yoktu ben evde kendi imkanlarımla diyet ve spor yaparak hamilelik öncesi kiloma ve vücuduma geri döndüm çünkü nihayetin de genç güzel bir kadındım eşimi iyi karşılamam gerektiğini düşünüyordum.
Eşim işten geldiği zaman evde hiç çocuk yokmuş gibi hissediyordu.
Asla eşimin karşısına çocuğu bahane ederek çıkmadım.
Kızım 1 yaşından sonra tekrar işe başladım kızımı kreşe verdim hem evimi hem işimi hem kızımı çokta güzel idare ettim.
Fakat görüyorum ki siz kendinizi o kadar çok salmışsınız ki eksik ve kusurlarınızı düzeltmek yerine bu durumu eşinize mal etmeye çalışıyorsunuz.
Bakınız Kv bakmıyorsunuz üzerinizde bir baskı yok bir hastalığınız da yok eliniz ayağınız tutuyor çok şükür.
Bu yaşta bu bezginlik nedir? Sizin bahsettiğiniz gibi Aşkınız bitmemiş psikolojik anlamda çökmüşsünüz ve desteğe ihtiyacınız var kanımca.
Biraz silkelenin derim :KK66:
Bende size katilmadim. Her cocuk ayni degil .Konu sahibi ne diyor kucak bağımlısı diyor. Sizin cocugunuz yere koydugunuzda duruyordur ama muhtemelen konu sahibininki durmuyor. O da cocugunu aglatarak is yapmaktansa onun yaninda kalmayi tercih ediyor.
Benim kizimda süpürge sesinden cok korkar ne yapim simdi aglata aglata yapmam mi gerekiyor. Pis salmis kadin mi oluyorum. Kocama neyi ispatlamak derdindeyim ki..Es baba olmak yardim etmeyide gerektiriyor. Sizinki sanki esiniz misafirmis gibi olmus biraz. Bu kadar her seye yetismeye zorlamayin kendinizi erken cokersiniz:işsiz:

Son düzenleme:
Özel dersi bebeğiniz var kabul etmediğinizde anlayışla karşılıcklardr.ki sizin evinize temizliğe bile gelmeyenlerin çocukları için uğraşmış oluyosnz..ayrıca bn de bebeğimle ne zamn dışarı çıksam pişman oluyorum durmuyo.o yüzden alışverişi netten yapıyorum.temizliği de eşim evdeyken veriyorum bebeğimizi ona (yoksa süpürge sesinden çok korkuyo kızım) öyle yapıyorum yetiştiği kadar yetişmediği yerde de eşime naz yapıyorum :)

Çok erken hamile kalmışsınız biraz daha evliliğinizin tadını çıkarsaydınız keşkee

Lütfen kusuruma bakmayın ama size hiç hak veremedim.
Evin tek kızıydım annem bana hiç iş yaptırmadı herşey hazır olarak önüme geldi.Okudum meslek sahibi oldum, evlendim, hamile kaldım, hamileyken işe gittim, hamileliğim de 30 kilo aldım vs. vs.
Velhasıl evimi asla ihmal etmedim kızım doğduktan sonra ev düzenimi değiştirdim gece eşim ve kızım uyuduğun da yemeğimi yaptım ütümü temizliğimi yaptım kişisel bakımlarımı yaptım gündüzleri kızımla ilgilendim.
Elektrik süpürgesi yaparken bulaşık yıkarken kızımı ana kucağıyla üstüme bağladım orada uyudu.
Kızım 1 yaşın da yoktu ben evde kendi imkanlarımla diyet ve spor yaparak hamilelik öncesi kiloma ve vücuduma geri döndüm çünkü nihayetin de genç güzel bir kadındım eşimi iyi karşılamam gerektiğini düşünüyordum.
Eşim işten geldiği zaman evde hiç çocuk yokmuş gibi hissediyordu.
Asla eşimin karşısına çocuğu bahane ederek çıkmadım.
Kızım 1 yaşından sonra tekrar işe başladım kızımı kreşe verdim hem evimi hem işimi hem kızımı çokta güzel idare ettim.
Fakat görüyorum ki siz kendinizi o kadar çok salmışsınız ki eksik ve kusurlarınızı düzeltmek yerine bu durumu eşinize mal etmeye çalışıyorsunuz.
Bakınız Kv bakmıyorsunuz üzerinizde bir baskı yok bir hastalığınız da yok eliniz ayağınız tutuyor çok şükür.
Bu yaşta bu bezginlik nedir? Sizin bahsettiğiniz gibi Aşkınız bitmemiş psikolojik anlamda çökmüşsünüz ve desteğe ihtiyacınız var kanımca.
Biraz silkelenin derim :KK66:
kusura bakmayında atommu içtiniz ne yaptınız şahsen bir kadın olarak kendimi bu kadar yıpratamam beni de bir ana doğurdu bende insanım yazık yahu.bu şekilde geceleri temi,zlik ütü yemek yapsam zaten sabaha makyajda kurtarmaz beni bir yıla kalmaz çökerim.:KK69:

Teşekkür ederim ilgilenip cevap veren herkese online alışveriş Bebe için yapıyordum zaten kendim için de cesaret etmeliyim. Fazla iş yüklemeden ev ve bebeğe daha fazla ayırmalı esimden de destek istemeyi denemeliyim. Şu an boşanma kadar abartılı bi durum yokmuş. Biraz daha emek vermem lazım.

Teşekkür ederim ilgilenip cevap veren herkese online alışveriş Bebe için yapıyordum zaten kendim için de cesaret etmeliyim. Fazla iş yüklemeden ev ve bebeğe daha fazla ayırmalı esimden de destek istemeyi denemeliyim. Şu an boşanma kadar abartılı bi durum yokmuş. Biraz daha emek vermem lazım.
bence de
iş yükünüzü azaltmanız biraz bebeğin ağlamasını duymamanız (kucak bağımlısıymış sanırım ) özel derslere ara vermeniziyi olur gibi geliyor
eve bir temizlikçi çağırabilirseniz oda iyi olur
bu arada eşinizde sorumluluk almalı her şeye yetişeceğim diye kendinizi paralamayın arada bebeğinizi babasının kucağına verin
sofrayı toplarken yardım etsin dağınıklığı toplamana yardımcı olsun en azından öyle mız mız söyleneceğine:sinirli:

niye boşanacaksınız ki ?
Evi dersiz dağınık görüyorsa sizde bu yoğunluktn dolayı çare arayın ve yardımcı tutun
Yemek ev temizliği yapacak madden iyiiz diyorsunuz
Bende 2 çocukluyum bu arada yoğun çALIŞIYORUM ama kıyafet ve kendime özen gösteriyorum
Çocuk ve iş yoğunluğu kişisel özeninize zaman ayırmamınz anlamına gelmez..

mutlaka bir temizlikçi olur heryerde sağa sola haber ver yardımcı arıyorum dıye hergun gelıp evi bi toparlasa yemek yapsa haftada birde temızlık yapsa okey.
temızlık ısını hallettık
bakım ısınıde elbıse gıyınebılırsın sadece tek parça oldugu ıcın kolay olur öglen aralarında kuaföre gıdebılırsın kaş dı agdaydı manıkurdu halledersın
bebeğine kım bakıyor bu arada
aksamda bebegınle vakıt gecırırsın.

bende calısan bı anneyım 2 yıllık evlıyım vallahı bızımde evımız pıs oluyor sacımı basımı tarıyamıyorum bıle yemegıde kv yapıyor hafta sonu evdeyım kocam sıkayet etmıyor benı herhalımle sevdıgını söyluyor
sen genede elınden gelenı yap ..

Bir prens vakasi daha.
Kendi suya sabuna dokunmaz kadindan bekler herseyi.
Benim esim de yardim etmez, beceremez. Ama neden yapmadin ya da sunu da yap dedigi yoktur sükür. Yine de kadin dinlenmek icin kocasinin yardimina muhtac yani onca isin arasinda.
Bebek olan bir evin temizligi zaten süper olamaz. Yalnizsiniz cünkü. Ben tüm gece ayakta kalip ertesi gün de sadece en önemlileri yapabiliyordum.
Siz kendinize zaman ayirin. Esinizle de oturun konusun.
Evi toparlanir hersey yoluna girer ama söylenen bir söz yeri gelir tüm ömür boyu hatirda kalir.
Böyle seyler icin birbirinizi yipratmanin geregi yok.
Tabi keske esinize diyebilsem bunlari.

kusura bakmayında atommu içtiniz ne yaptınız şahsen bir kadın olarak kendimi bu kadar yıpratamam beni de bir ana doğurdu bende insanım yazık yahu.bu şekilde geceleri temi,zlik ütü yemek yapsam zaten sabaha makyajda kurtarmaz beni bir yıla kalmaz çökerim.:KK69:
:KK70: :KK70: :KK70:
Yorumunuz çok hoşuma gitti :KK70:
Aslın da Atom içmedim ama hiperaktivite hastasıyım.
Evimde bir düzenim var yıllardır o düzende gidiyorum sizin düşündüğünüz gibi kendimi yıpratmıyorum.
Örneğin çamaşırları makineye atarım onlar yıkanırken hemen yemeğimi yaparım ateşe koyarım yemek pişerken evi toparlar tozu alırım o sırada çamaşırlar biter hemen asarım bu sırada arada yemeğe bakarım.Çorba ve ana yemeği akşamdan yapar pilav yada makarnayı ertesi gün işten gelince taze yaparım.Sabah uyandığım da ilk işim yatağımı toplamak olur öyle wc giderim.
Hem hiperaktivite hastası hemde simetri hastası olduğum için pek zorlanmıyorum açıkcası.Bu şekilde tam 17 yıl bilfiil çalıştım.
Şu anda çalışmıyorum ancak öğlen 12 olmadan temizliğim çamaşırım vs bitmiş olur.Kızım 19 yaşında evde bir çöp atmaz zaten Üniversiteye gidiyor bana yardım etmez hiç şu anda 40 yaşındayım hamileyim ve hala aynıyım :KK66: Çok tez canlıyım imkan olsa size şu anki fotoğrafımı göstersem en fazla 30 dersiniz saçım da boya bile yok.

Back
X