Aşk bitti ya evlilik

yildizca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
201
93
98
Arkadaslar Merhaba eşimle üniversite öğrenciyken tanıştık aşık olduk ikimiz de farklı çok güzel sehirlere atandık 2 yıl boyle devam ettik 2 yıl önce de evlendik. Mecburi hizmetten dolayi tayinimiz minicik bi ilçeye cikti. Bu yer matematik ogretmenine öyle bi özlem duyuyormus ki beni derslere kurslara boğdular. Tüm memurlar çocukları için ozel ders istedi. Yeni evliydim ama hiç evim için vakit ayiramadim ayrıca 4 abla ile büyüdüm öyle pratik biri de değilim. Eşim de asker bana yardımcı olmadı zaten evlilikten sonra ülke de karıştı. Eşim beni Pasakli bulmaya başladı ama ben bulabildigim çok kısa vaktimde anca yemek yapabildim. 2 aylık evliydim hamile kaldım kilo aldım alışveriş yapacak mağaza bulamadım arayamadim bile çünkü işlerim çok yoğundu.
Neyse güzel bi hamilelik geçirdim kızım oldu. Kucak ve emme bağımlısı dogdu. Tum gun pijamalarimla gezdim. Üniveste fotoğraflarında kendimi tanıyamadım o süslü kız ben miyim diye. Alışveriş yapalım dedim kucağından inmedi ki deneyim göz kararı alışveriş yaptım eşime begendiremedim. Eşim çok sık söylenmeye başladı. İstediği gibi kimseyi davet edemiyormus. Yeni Evli evi gibi değilmiş. Bir ay önce evlilik yıldönümümuzdu videomuzu izledik farkettim ki artık aşık değilim o da değil. Evlilik böyle devam etmeli mi. Boşanma maddi problem olmaz ailem de yanımda olur. Bilmiyorum ne yapmalıyım. Eve yardimci tutacak kimse yok burda bi bulabilsem belki beni biraz rahat ettirirdi ve ya restoranı olan bi yerde yasayabilseydik bilmiyorum fikirlere ihtiyacım var

O zaman kendi tutsun islerin bir ucundan da dogum yapmissiniz artı isiniz cok fazlaymis ozel derslere gidiyormussunuz
Evine arkadaslarini cagiracaksa kendi bir seyler hazirlasin o zaman ya da bebegi tutsun siz yapin
Ben bosanmak icin sebep goremedim konusarak asabilirsiniz.

yardimci olrak tutabileceginiz hicmi kimse yok yani o cevrede, o kadarmi kucuk ve issiz bir ilce.
bence iyice arastirin yardimci tutun hem yemek hem temizlik icin,
bebekte buyuyordur zaten bir saat bile olsa bir alisveris kuafore gidecek zmn bulursunuz bence.

Benim esim de asker bizde cok kucuk bir yerde gorev yapiyoruz benim esimde aksine kendime bakmami hic istemez dogal halini cok seviyorum der..bi insan seviyosa otu copu bahane etmez diye dusunuyorum sormadiniz mi peki neden oyle begenmedigini..¿

Aman bacim bizde de bisey kalmadi inan asker arkadasi gibi olduk bazen eski halimi cok ozluyorum esimin eski halini ama artik o baba bende anne hemde 2. Kere

Arkadaslar teşekürler tek tek. Şu an bana tatil vaktim var ama burda sadece yerel bakkal var ne kuaför ne bir mağaza yok. Eşim de asker kipirdayamiyor ki bi yere alışverişe gotursun ben bebekle yalnız gidemiyorum gitsem de deneyemem bişey zaten bebek arabasına durmuyor kanguruda dışarı çıkarabiliyorum.
Buranin yerel halkı kadınların memur evlerine girmelerinden hoşlanmıyorlar. O yüzden kadın bulabilmek mümkün görünmüyor. Bebegime de kV gelecek bakmaya

Lütfen kusuruma bakmayın ama size hiç hak veremedim.
Evin tek kızıydım annem bana hiç iş yaptırmadı herşey hazır olarak önüme geldi.Okudum meslek sahibi oldum, evlendim, hamile kaldım, hamileyken işe gittim, hamileliğim de 30 kilo aldım vs. vs.
Velhasıl evimi asla ihmal etmedim kızım doğduktan sonra ev düzenimi değiştirdim gece eşim ve kızım uyuduğun da yemeğimi yaptım ütümü temizliğimi yaptım kişisel bakımlarımı yaptım gündüzleri kızımla ilgilendim.
Elektrik süpürgesi yaparken bulaşık yıkarken kızımı ana kucağıyla üstüme bağladım orada uyudu.
Kızım 1 yaşın da yoktu ben evde kendi imkanlarımla diyet ve spor yaparak hamilelik öncesi kiloma ve vücuduma geri döndüm çünkü nihayetin de genç güzel bir kadındım eşimi iyi karşılamam gerektiğini düşünüyordum.
Eşim işten geldiği zaman evde hiç çocuk yokmuş gibi hissediyordu.
Asla eşimin karşısına çocuğu bahane ederek çıkmadım.
Kızım 1 yaşından sonra tekrar işe başladım kızımı kreşe verdim hem evimi hem işimi hem kızımı çokta güzel idare ettim.
Fakat görüyorum ki siz kendinizi o kadar çok salmışsınız ki eksik ve kusurlarınızı düzeltmek yerine bu durumu eşinize mal etmeye çalışıyorsunuz.
Bakınız Kv bakmıyorsunuz üzerinizde bir baskı yok bir hastalığınız da yok eliniz ayağınız tutuyor çok şükür.
Bu yaşta bu bezginlik nedir? Sizin bahsettiğiniz gibi Aşkınız bitmemiş psikolojik anlamda çökmüşsünüz ve desteğe ihtiyacınız var kanımca.
Biraz silkelenin derim

Evlendik bitti dememeli taraflar gerçekten evlendikten sonrada hassas olunmalı bence. Bunlar sebepmi bilemiyorum belki aynısını yaşasaydım bende sizin yada eşiniz gibi düşünürdüm ama kesinlikle toparlanın ikinizde. Evlilik bu olmamalı

daha 1. evlilik yıldönümünde aşk bittiyse....
biraz silkelenin kendinize gelin ikiniz de
alışverişe çıkamıyorsan trendyol markafoni ne güne duruyo
ben de doğuda dağın başında yaşadım kargo hafatada 1 gün geliyordu
hep oralardan aldım
pratik yemekler yapıp dolaba atın eşiniz de biraz ev işi ya da çocuk bakımına yardımcı olsun
restoranı bile olmayan yer kaldı mı ya? köy mü bura?

Evet işe eve çocuğa her şeye yetişsin bütün kadınlar süpermen olsun.

Bebeği 2 kişi ortak yapıyorsa ortak bakmalı bunun farkına kadınlar ne zaman varacak acaba?

Evde adam da yaşıyor ama temizliğinden düzeninden oralı değil , adamın sorumluğunu da sırtlamayı her şeyi sırtlayıp adama beyzade hayatı yaşatmayı amma yüceltmişsiniz , yapmayın. Evlilik hayatı paylaşmak, etkeğe hizmet şeklinde kölelik düzeni değil.

Bu sizin feminen düşünceniz.Ben eşim bana yardım etmiyordu demedim yapabildiklerimi ve yapılması gerekenleri yazdım sadece.
Eşimin benim kilo vermeme saçımı taramama yada evinin düzenine giyimime ne gibi bir faydası olabilir acaba?
Eşim bende ki mücadeleyi gördüğün de bana yardımcı olurdu lakin evlilik 2 kişilikse kadın görevini yaparsa erkek yardımcı olur.
Eminim ki bayanın eşi de karısında ki bezginliği görüp sizin gibi düşünüyordur.
Evlilik 2 kişilik ama eşim hiçbir mücadele vermiyor ben tek başıma ne yapabilirim diyordur.

Derdiniz neydi 2 ayda hamile kaliyorsunuz, kendinizi unutana kadar ozel dersler veriyorsunuz bu hirsinizin kendinizi evinizi yeni evliliginizi ihmal edecek kadar ..
Ayrica cocuk kucak bagimlisi mi dogdu ? Bana kalirsa kaldiramayacaginizdan fazlasini yuklenmis herseyin altinda ezilmissiniz.
Esinizinde sizinde olaylara cok ilginc bakis acilariniz var kocaniz yeni evli gibi hiddememiyor sizin restauranti olan bir yerde olmayi istemeniz bana cidden cok yuzeysel seyleri dert edio asil problemlerinizi anlamiyorsunuz gibi geliyor.

Aynen yaa tam benim dusuncelerimi yazmissin.. kadiniz biz kole degil ..ben ev hanimi olmama ragmen gunduz islerimi yetistiremiyorum. Peki ben bu islere dalip hic bi aktivite yapmiyim evdemi gecsin omrum camasir bulasik utuyle... kul kedisi gibi... bide calisan bayanlar ne yapsin.. alisveris yapmaya vakti bile olmayan o guzelim koltuklarinda oturup bir kahve keyfi bile yapamayan kadinlar .. erkege hizmeti ne kadar benimsemis ve onlari yuceltmisiz ..

Esim isten gelincede sorumluluklari vardir eve gelince cocuklarin sorumlulugu kalkar uzerimden .onlari uyutmak esimin gorevidir.. bu arada bende gunduz yapamadigim isim varsaa o arada onu hallederim... sofra en azindan ailecek kurulur kaldirilir... bu acayip bisey degil ve bizde robot degiliz ..hersey dort dortluk olacak .cocuk sessiz olacak ve ben esime guzel gorunmek icin hazir olacamm...olduuu erkekte daha memnun olmasin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…