Ben çok yakınımdan birini örnek verebilirim size .cok seviyoruz ama anlaşamıyoruz, ayrılamıyoruz, ee onca senenin alışkanlığı verilen emekler diye diye zorladı evlendiler.ee güya yine seviyorlar az buçuk birbirlerini 2 tanede çocukları var ama o kadar pismanlar ki evlendiklerine.keske hiç devam etmeseydik ,evlenmeseydik modundalar. Sürekli kavga,şikayet,açık bulma çabası, o düzelsin ben dogruyum asla yanlış yapmam diyen koca,sürekli kocasının öfke kontrol sorunu,küfrü, rahatlığından şikayet eden kadın.düşünün sadece çocukları için itelemeyle giden bir evlilik.siz de yıllar sonra aynısını söyleyeceksiniz malesef.5-7 seneyi çöpe atmamak için ömrünüzü çöpe atacaksınız.ask falan kalmaz zaten ,şimdiden böyle küfürbaz ise evlenince size de çok rahat küfür edebilir ve özür dilemez ve beni tanıyordun bile isteye evlendin diyecek bence.hem gözlemlerime göre evlilik öncesi uzun süren ilişkilerin evlilikteki ömrü uzun olmuyor yada mutlu olunmuyor.size ne desek boş biliyorum kendi yolunuzu kendiniz çizeceksiniz ama şimdi ayrılırsanız en fazla sen ve sevgilin üzülür ama evlendikten sonra mutsuz olursanız aileniz,onun ailesi olursa çocuklarınız cok üzülecek emin olabilirsiniz.iyi düşünün.