• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk & Cinsellik

yapma
ayrıca evlenmeden ilişkiye girmek istyeyen birinin senden önce de bunu başkalarıyla yapmış olabileceği ihtimalini de göz önünde bulundur
evlenmeden ilişkiye girmek isyteyen karakterdeki bir erkeğin sana ilerde ne kadar kocva olabileceğini de düşün
ayrıca seven erkek bekler diyen arkadaşlara da katılıyorum
seni üzmek istemem ama sonradan üzüleceğine baştan üzülmen daha iyi
erkek milletine güven olmaz

seven adam gibi adam bunu dile getirmez. Biraz akıllı olun. 2 gün sonra beni bıraktı deyip agliyorlar. Biraz gözünüzü açın.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bence o erkeğe göre değişir.yaşayışına düsüncesine göre.amacı seni tüm erkeklerden koparmak bence bu isteğiyle ona evliyken nasıl sadık kalacaksan evlenmeden o sadıklığı göster niyetiyle yaklasıyor olabilir sevdiğine inanıyorsan eğer bu ihtimalide düsün ama senin isteğin en önemlisi merak ettim burçlarınız ne bu arada

Eğer şuan kendine çok güveniyorsa, seni asla bırakmayacağını düşünüyorsa bile senin isteğini göz önünde bulundurmalı.
Sen ne yapmak istiyorsun?
Bana göre bekleyebilir. Evlendikten sonra daha iyi olur.

ben evliliğe kadar bekleme taraftarıyım ileride nolur kimse bilemez o yüzden pisman olacağınız hiç bir şeyi yapmayın

yorumlarınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım. Erkek arkadaşıma duzgun bır dılde ıstemedıgımı boyle seylerın yerınde we zamanında olmasını ıstedıgımı soyledım saygyla karşıladı. Dalga gecmeden yorum yapanlara tekrar tesekkurler :)

seven erkek elbette ister sevdiği insanla birliktelik yaşamayı ama bu tarz durumlarda sınırları kız belirler
kız istemiyorsa seven erkek saygı duyar, onu zorlamaz
cinsellik iki taraf da isterse yaşanmalıdır zaten.. sorumluluklarını kaldıramayacaksanız, 2 gün sonra pişman olup ağlayacaksanız yaşamamanız gereken bi şeydir
o nedenle evlilik öncesi de çiftler bunu yaşayabilirler ama iki taraf da isterse, pişmanlık duyulmayacaksa
yoksa seven erkek tertemiz ister falan çok saçma cümleler bunlar cidden çok üzücü cümleler
onunla birlikte oldun diye kirlenmiş mi olacaksın, sonra adam sana aaa sen benle birlikte oldun kirlendin mi dicek
ben nişanlımla birlikte olsaydım eğer 2 ay sonra o gelinliği giydiğimde tertemiz bi şekilde giymemiş mi olacaktım?
erkekleri geçtim de en azından keşke kadınlar kadınlara yapmasa bu kötülüğü

Son düzenleme:
Erkekler hep ister. Önemli olan senin isteyip istememen ve bu sorumluluğu kaldırabilecek olup olmaman.

Konu sahibine cevap verecektim de aradaki ilginç oluşumlu tabulara değinmeden de edemeyeceğim.
Kadın şöyledir, kadın böyledir, gelinlik temizliktir, kırmızı kuşak bekarettir vs ne saçma tabular koyulmuş
Hele ki bakire olmamanın gelinliği kirlettiğini de ilk defa burda duyuyorum
Kadın, kadındır. Sevişmek istiyorsa sevişir.
Bunun sorgulaması kendinden başkasına düşmez.
Çevremde bakire olmayıp da sözlenen, nişanlanan, evlenen kız da gördüm çokça. Hatta onlara rağmen ben evli değilim ne ilginç. Karşılarındaki erkekler evlenirken onları problem de etmedi. Ya da ben hiç bu kadar hastalıklı bekaret takıntılı bir erkek görmedim etrafımda (Belki yaşadığım yerden dolayıdır) daha çok dürüstlük, saflık arayan gördüm.
Aileden utanma kısmı ayrı bir ilginç. Belli ki onlar bizi yaparken pek utanmamış. 18 yaşını geçmiş bir kızın bekareti kendini ilgilendirir, hep başkalarını düşünerek cinsellikten utanıp sıkılacak mıyız?
Neyse konu sahibine döneyim. Seven erkek isteyebilir, istediğini dile getirebilir ama senin kararına saygı duyar, baskı yapmaz. Benim 1.5 yıllık erkek arkadaşım, 5 yıl da beklesem seni, sevişmesek sorun değil, muhabbetine aşığım. Sana sarılmak bile yetiyor der hep. Ha bu devamını istemediği anlamına gelmiyor, arzuladığını açıkça belirtir, ben de öyle. Ama bizim aramızda birtakım güven problemleri var durumumuz karmaşık, eğer olmasaydı benim kabulümdü, ilkim ve sonum olmasını isterdim.
Evlendiğimizde sıkılır mıyız diye de düşünmedim. Evlenince ne değişiyor ki imza atıyorsun ve cinsellik tam aksine daha ulaşılabilir bir şey haline geliyor toplumumuzca. 60 yıllık evli çiftler birbirinden sıkılmıyorsa, karşınızdaki doğru insansa ondan da sıkılmazsınız. Evliliğin tek anlamı maalesef bu tabular yüzünden cinsellikmiş gibi gösteriliyor :50: Bir kere aynı evde yaşayacaksınız, aynı yastığa baş koyacaksınız her gece. Sevgiliyken bunlar çok sık mümkün olmuyor. Bir de çocuk sahibi olma heyecanı var. Bu kadar sığ görmeyin evliliği.

Son düzenleme:
Arkadaslar çok kotuyum :( cok guzel bır ılıskım var cok sevıldgme emınım seviyorumda fakat erkek arkadaşım onun olmamı istiyo :( kafam allak bullak oldu deli gibi seven bi adam bunumu ister yoksa gelinlikle tertemız bi sekildemi ister :(

erkekleri anlamak çok zor öncelkle bunu söylemeliyim. nişanlım da bana evlenmeden önce (örneğin ben çok istesem bile) böyle bişyn olmaycığını söyler dururdu. ama artık her görüşmemizde(ayrı şehirlerdeyz bu arada) sürekli onun olmamı istediğini söylüyo. benm de kafm allk bullk bu konuda açıkçası, anlaşılması zor varlıklar onlar.. :(

gelınlıkle tertemız ıster ne demek? gelınlıkler zaten temız bı şekılde satın alınmıyor mu? benımkınde kara bı leke mı olucak.
seven ınsan sevdığıne dokunmak onunla sevışmek ıster, bu normal.
İki ınsanda ıstıyorsa bundan daha normal bırşeyde yok, karar senın ıstemıyorsan zorla olcak halı yok ya

katılııyorum. :)))))))))))))))))))))))

Kötü olacak bir şey yok ki bunda sen istiyormusun asıl bu önemli yarın ayrılık olur ise kaldıramayacaksan hiç bulaşma ama yok benim için problem değil ailem çevrem önemli değil yada onlarda kaldırır diyorsan yaşarsın.

Seven erkek bekler yada beklemez ama istemiyorsan ve gerçekten seviyorsa gözünden bile sakınır seni saygı duyar gerçekleştirmez böyle bir şeyi.

biz evleneceğimize kesin gözüyle baktığımızdan bi ara neredeyse olacaktı.şimdi ayrıldık ve iyiki de olmamış diyorum. ya olsaydı...düşünmek bile istemiyorum

Bana istediğinizi söyleyin ama evlilik öncesi ilişki Türkiyede kadının aleyhinedir kadının sicilinde kara bir lekedir. Zaten bu kadına derttir. Zulümdür. Lütfen mantıklı olun kaç kız evlilik öncesi ilişki yüzünden sevdiceği tarafından terk ediliyor yada kaçı bunu evleneceği adam anlamasın diye uğraşıyor strese giriyor uzun süre kuşku içinde yaşıyor...

Bakın birde olayın dini boyutu var. Zina çok büyük günah. Bunun günah olmasının sebebi kızlar evlenene kadar zevk alamasın hiç kendilerini elleyemesin için değil ki ! Kızlar eskiden bilirsinizki evlilikler daha erken yaşlarda olurmuş misal 12-15 yaş civarında. Bu böyle olursa belki yanlış evlilikler olabilir insan o zaman evleneceği erkeği seçemez falan filan ama şuanda zaten 25-30 yaşına gelip çok seçici olup evlenemeyen yada evlenirsem görücü usulü olsun diyenlerimiz var. Eğer erken yaşta evlilik olursa çiftler ergenlikten itibaren birbirleriyle bu işi yapmaya başlayacak öğrenecekler herşeyi. Bir evliliği ayakta tutan şey karşılıklı sevgi, saygı, merhamet ve şefkattir. Çocuklarımızı bu şekilde yetiştirirsek 12 yaşında evlenirilen bir çift 30 yaşında aklı sıra iyi bir evlilik yaptığını sanan kadınınkinden daha iyi olacaktır emin olun. Birde şu var ki dünyada ne bakire kızın nesli kurudu ne de bakir erkeğin. Bakir erkek ve bakire kadın birleşmesinde evlenmesinde zaten çiftler birbirine uygun oluyor yani kız korkuyor ama erkeğinde zaten fazla bir süre kıza dayanabilmesi pek mümkün olamaz eğer bakir ise. Yavaş yavaş çiftler alışır birbirlerine. Birde şunu düşünelim. Evlenmeden önce bunu yapan bir kız diktiriyor ve bakir bir erkekle evleniyor. Kız yada kadın diyim deneyimli vajinismus sorunu felen yok haliyle. Erkekte sorun olacak bu sefer. Fazla bir süre yapamayacak kadın tam orgazm olmaya başlarken yada başlamadan iş bitecek. Kadın mutsuz olacak. Kadın daha önce yapmış bir erkekle evlense kaçınız bu erkeğe koca olarak güvenir ? Sadece seks için evleniyormuş gibi olur. Adam sizden sıkıldığında başkasıyla tekrar olabilir. Bu büyük bir risk. Herşey aslına uygun yaratılmıştır. İçiniz rahat olsun.

Allah Musa'ya (a.s) şöyle vahyetmiştir: “Zina etmeyin ki eşleriniz de zina eder.“

Siz sanıyorsunuz ki evlilik öncesi ilişki yaşayıp bir ömür boyu eşinize yalan söylediğinizde ona çok iyi bir eş olsanızda cennete gideceksiniz... Halbuki aslında o da geneleve yada başka bir şekilde bunu yapmış oluyor ! ALLAH herkesin gönlüne göre veriyor merak etmeyin.

Bu işler anlık değişebiliyor sen ne kadar itiraz edersen et. Hadi hiç istemeyip karşı çıksan ve dini olarak düşünürsen gerçekten bu konuyu açmazdın. Bu konuyu madem açtın o zaman akışına bırak. Anlık gelişebilir bazı şeyler. Yüzeysel yap ya da bekaretini teslim et yüzeysel yaptıktan sonra bekaretini teslim etsen ne olur etmesn ne olur. sen ona kendini açtıktan sonra. Diceğim bu işler kişiden kişiye değişir. Akışına bırakmalısın bence ileriyi düşünme tabii bu ailene görede değişir.

birbirini seven iki insanın birbirini arzulamasında bence bir yanlış yok kızlar. her erkek cinselliği ister, sevdiği kadınlar olması onu çok daha fazla mutlu eder ve bu yüzden seven erkek bunu sevdiğinden isteyebilir. ama bazı ince çizgiler var bence bu konuda. mesela bunu nasıl dile getirebiliyor ki? yani bence akışına bırakmak lazım olay o noktaya gidiyorsa ve sen istemediğini söylediysen durmayı bilmeli. gelip bi hatuna bunu sormak bana oldukça odunca geliyor :27: hadi sordu diyelim istemediğini belirttikten sonra tekrar soruyorsa ya da ısrar ediyorsa boşver sen o adamı :34:

Her erkek sevgilisini ister. Ama hakkıyla seven erkek, niyeti ciddiyse nasılsa bir gün gerçekleşecek diyerek sabreder. Dünyanın binbir türlü hali var, terk etmese bile ölüm denen bir gerçeklik var. Eşimle 6,5 yıldır beraberim. Evlenene kadar bu anlamda bir şey yaşamadığımıza hiç pişman olmadık. Evliyken yaşamak daha doğru, için rahat oluyor bir kere. Nasılsa kendini riske atmıyorsun. Risk diyorum, çünkü ülkemizin bu konuda genel anlayışı ortada.

Back
X